Nemacki ovcar

@zeenmc, stvarno si čoveče počeo da preteruješ. Počeo si prvo da pametuješ tamo na crnima za milion stvari o kojima pojma nemaš, što kasnije izadje na videlo. Pročitaj unazad pa ćeš videti. Drugo, došao si na temu o "exterijercima" da pljuješ iste, što nije ništa drugo nego bezobrazluk. Da nisi upoznao neke ljude i ti bi sad imao istog takvog i kako bi se osećao da neko pljuje po istom:evil: Ovde smo svi da se družimo i razmenjujemo iskustva, pomognemo jedni drugima.

@zeenmc, stvarno si čoveče počeo da preteruješ. Počeo si prvo da pametuješ tamo na crnima za milion stvari o kojima pojma nemaš, što kasnije izadje na videlo. Pročitaj unazad pa ćeš videti. Drugo, došao si na temu o "exterijercima" da pljuješ iste, što nije ništa drugo nego bezobrazluk. Da nisi upoznao neke ljude i ti bi sad imao istog takvog i kako bi se osećao da neko pljuje po istom:evil: Ovde smo svi da se družimo i razmenjujemo iskustva, pomognemo jedni drugima.

Napokon da neko odreaguje a nema eksterijerca.
Ja celo veče i dobar deo noću pokušavah da mu objasnim i na kraju se izvinio ali mislim da nije shvatio do kraja.

@Krisb, ja sam se najiskrenije izvinuo, nisam zeleo nista lose....

Tete ljiljo, naravno da sam shvatio, to je bio samo ucinjen korak bez razmisljanja...

@Dogac, batane, najjjiskrenije te sazaljevam.....mesec dana nije naivna stvar, 12 x taj mesec je godinu dana....sto je mnogo, mnogo je ;-(....

Poslednja izmena:
IMG_5000-1.jpg

Evo jedne veoma lepe kuje od mog kolege.Probali smo rukav i radi lepo.

uuuuuuu što je jaka, priuštiću sebi kuju pa nek ode svet

Back