Nemacki ovcar

Lošmi,
Drgo nam je što brinete za nas. Mešu su se skroz povukli papilomi, vet. je rekao da Maza i Maša ne mogu da se zaraze tim virusom jer su stare i imaju izgradjen imunološki sistem ali da ipak može da se zarazi neki mlad ker kome zboj jurošanja hormona na momente imunitet opadne kao što se i Meš zarazio. E zato ne dolazimo da ne bi rizikovali ostale mlade pse u klubu. Kada popije sve lekiće treba da prodje nedelju dana da vidimo da li će se opet pojaviti, pa na kontrolu i onda eto nas. Samo vi vežbajte, stići ćemo vas mi:rotf:

Snimanje je prekinuto jer se sa bedema sjurio jedan avlijaner koji čuva neku zgradu u blizini. Meš ke super odreagovao, nije ulazio u konflikt sa psom nego je poslušao Miloša i odmah mu prišao normalno sa lopticom. Ja sam prekinula snimanje da mi obe ruke budu slobodne ako treba da branimo naše čedo. Problem je što kad jedan pas iz blokovske bande zalaje ostali mu dotrče u pomoć i mođe da bude gadno. Ali sve se dobro završilo

Evo još malo da vas smaramo sa ova dva antihrista. Tamno je jer moj sin nema dovoljno osvetljenja u sobi. U računar gleda u mraku, kada uču (ako uči) to je po danu a nikada kada padne mrak, tako da njemu svetlo i ne treba:dash:

Shvatam. Pa on nije Miloš nego Lošmi:whistling: ja oko sebe imam toliko Miloša da me glava boli, pa uvek imam nešto što ih razlikuje. Izvinite. pa što se ne javi da si tu da dodješ do nas malo sa onom slatkom curicom?

E,bio sam u žurbi velikoj!! U subotu uveče sam došao u BG iz NS i ujutru otišao to da vidim...nisam ni znao gde je i šta je to,niti da vi tu dovodite Meša!!! Odmah posle krenuo za Užice...a baš sam devojci rekao da mi je žao što nemam vremena da vas vidim!!Sledeći put pod OBAVEZNO!!! :)

Ej,jedva čekam vikend...a znate li zašto???

Samo da obavestim širi auditorijum da mi sutra stižu nove sadnice patuljastog voća.
Biće sazadjene u iste velike saksije i odnete u garažu da ih onaj antrz ne dohvati. Valjda će do proleća da ga prodje ludilo:worth: Zove me prijatelj i kaže "Doneo sam ti igračke za Meša" i ubi se čovek od smeha:besna::dash:

Zvao tata danas dresera,nije mogao da izdrzi.Kaze dreser da je pustao Ajka sa kerusom i da je lajao na nju...kaze da je uplasen pa zato laje.Sad sam skontao od kog dogadjaja mozda potice njegova agresivnost!

Negde kad je imao 4 i po meseca ja ga povedem u prodavnicu sa mnom i usput na Ajka pocne da laje neka dzukelica koju imaju kumovi i koja strasno iritira i nervira sve nas u komsliluku jer je jako agresivna i na prolaznike i na zivotinje!! Ajk se tada bas uplasio,poceo da vuce nazad,nije uopste hteo da prodje tuda!!!Posle toga vise nikad se nije uplasio psa nego je uvek bio agresivan!!!

Inace,kaze dreser da je Ajk super,da je bas dobar pas....ali tuzna vest je da ga izgleda necemo videti za vikend nego tek za 10ak dana... :(

Žao mi je jer znam da ste se svi radovali, ali čovek zna zašto je to rekao. Sigurno radi sa Ajkom i ovaj je počeo da pozitivno reaguje, pa bi vaš dolazak sav rad bacio u vodu i vratio mališu na početak. To je moje vidjenje. Ko zna zašto je to dobro Djordje. Strah radja povučenost ili agresivnost kako kod ljudi tako i kod životinja. Na kraju krajeva, tamo je, kod dobrog dresera, prilagodiće se i sve će biti u redu, pa naproleće kad dodjemo lele što će da bude lepo:ok:

e jedno pitanjeeee za sve vas koji imate muzijake....

Moj Leo ima skoro 6 meseci i zanimam me kada oni pocinju da dizu nogu kada pisaju...jel ima neko vreme odredjeno kada to pocinju da rade..

Back