Nemacki ovcar

Pozdrav svima,
jupiiii za sneg- :super:

Ajk je sladak-ko secerrrr!!!! :heart: za poooojestiiiiii :-) :-) :heart: :heart:
(ja to samo onako iz miloste - ne boj se ne jedem zivuljke ;) ) bas super sto voli sneg- tako su slatki kada se bacakaju i jurcaju :-) :super::klap:

Ljiljo, da ne pominjem- kad znas da ti je pas prelep!!!!!!!!!:heart: :heart:

Hvalaaaaa!!!!!!! :super::super::super:

Svaki sekund mislim na njega!!!!Ubedjujem sebe da mu je super gore i da ima dosta drugara i drugarica sto ovde nije imao!! :cmok:

Kao sto sam vec piso da su moji monstrumi izgrizli pola kubika dasaka(kucicu) a shodno zakonu ostali su bez veceg dela dasaka(kucice)i sada izdrzavaju kaznu na podnoj paleti akko i nju ne uniste!!!
Mislim ako njima nije hladno da ruse svoj dom,nije ni meni.
Ako se poprave napravicu im novu kucicu(komplet)!!!!!

Hteo bi da uzmem jedno stene nemackog ovcara, pa me interesuje da li ima negde u nekom Azilu za kuce gde mogu ga dobiti na poklon, ili iskljucivo treba da ga kupim?
Zamolio bih Vas za iskrene odgovore, jer nisam bas upucen u ovo.

Dogac,savaka cast na odluci da posaljes psa na dresuru!!!

Hvala,bilo je teško ali... :bye:

Ej,znači ipak su kućicu komplet pojeli? :hahaha::hahaha: Joj koje su to male bitange!! Al opet,blago vama...iako su tako nestašni sa vama su! Mene roditelji ubijaju u pojam...po ceo dan mi pričaju kako su sanjali Ajka,kako cvili i žali...ne mogu da ih slušam više!! :dash:

Lepo im kažem,što ne razmišljate pozitivno,da će dosta toga da nauči i da gore ima dosta društva!!!

Dogac, sigurno mu je dobro tamo. Mama i tata će prestati posle par dana. Ipak mi stariji drugačije reagujemo nego vi mladji a i dobro je što pričaju o tome. Bar ne drže to u sebi pa posle visok pritisak, čećer i ostalo. Proći će ih a ti kuliraj. Ako ti kuliranje ide teško a ti dodji za vikend kod Miloša na obuku:hahaha:

Bane, izmazi kuce. I Meš nije u kućici:dash:pa krelcu ništa ne fali. Milica stalno kuka kako mu je hladno a ja kažem da ima kućicu pa ako hoće neka udje. Idemo da mu kupimo am, pa pošto je toliko pun snage neka se Miloš opusti pa neka ga blentavko vuče.
Već su u bloku zakazali takmičenje u vučenju sanki (normalno kada bude snega) izmedju Meša i Borivoja (nem.bokser star 7 mes.) Dečija posla:hahaha:

Ljiljo, koliko je Mes sada star? Nemojte jos da ga pustate da vuce dok ne zavrsi jos malo sa rastom.

Moje bebče ima 9 1/2 meseci.
To za vučenje znam da je rano, samo se malo šalim. Rekoh da mu kupimo am čisto da se navikne na njega. A ako bude snega ništa mu neće biti da povuče dva-tri puta sanke. Pa i za to treba vežba. Nije on irvas bre:hahaha: Ali on vežba stalno ono cimanje konopca, natezanje i tu je stvarno dobar. Probali ga na kobasicu kod Obrada i kažu super.
I sad je počeo da se krupnja u grudima, jak bre kao bik. Žiku od 186cm i 100kg pomeri iz mesta kad mu grune šapama u grudi. Mene i Micu baca po dvorištu kad se natežemo sa njim. Ne vrtim ja njega u krug nego on mene:hahaha:

Hteo bi da uzmem jedno stene nemackog ovcara, pa me interesuje da li ima negde u nekom Azilu za kuce gde mogu ga dobiti na poklon, ili iskljucivo treba da ga kupim?
Zamolio bih Vas za iskrene odgovore, jer nisam bas upucen u ovo.

Ja stvarno ne znam da ih ima u azilu, nisam nikad ni čula da ih ima, bar ne štenaca.Eventualno neki odrastao pas koga su negde pokupili. Mislim da NO nije pas koga možeš uzeti odraslog (bar ne ako već nemaš iskustva sa tom vrstom pasa) jer su to ipak psi čuvari, veliki, jaki i tvrdoglavi. Preporučujem štene jer ga možeš vaspitavati i oblikovati kako hoćeš a eventualne greške sa obe strane korigovati što je mnogo teže kad je pas odrastao i formirana ličnost. Štene je oko 150-200 EUR da nije od nekih šampiona. Mi smo naše platili 200 i super smo zadovoljni njime. U "Zov"-u imaš oglase odgajivačnica i ako se opredeliš za ovu varijantu uzmi ga na početku proleća da bi pas porastao do sledeće zime (zbog prehlada, bolesti).

Back