krisb
Domaćin
- Poruka
- 3.925
I ekstremno nežni
Sirota Zone ima da se isprepada![]()
Sta je sve Nena ovde procitala, tesko da ce da pusti Zone na sankanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ekstremno nežni
Sirota Zone ima da se isprepada![]()
I ekstremno nežni
Sirota Zone ima da se isprepada.Kad je zveknu šapom od silne ljubavi ima da se zanesvesti![]()
A vasi su momci valjda pravi nezni kavaljeri![]()
Eto vidiš...i sama si pomenula knjigu!Piši! xexexe
Neno, toliko su nežni i osetljivi da ljudi misle kako nisu NO nego mačići
Šalim se, ne bi njoj niko ništa. Za Gala ne znam jer kerče znam samo virtuelno (forumski) ali za Meša mogu da tvrdim da je ekstra dobrica, voli da se igra, obožava male kuce (valjda zato što on onda izgleda još veći, muška posla) i nežan je u granicama hmmmm njegove rase.Ne bi njoj ni dlaka falila sa glave, duša mala.
A imala bi nevidjeno obezbedjenje![]()
Dogac, da li si se čio sa dreserom?
Nisam niti zelim!!!
Necu da mi kaze ovaj tvoj ne slusa nista...samo cvili za vama!
Bolje da ja mislim da je on ko bombona...nego da posle patim!![]()
Uf
Ja ne bih izdržala, časna reč. Ali ja sam žensko i mama pa je to malko drugačije.
I nećeš da ga pozoveš sve do vremena posete vojniku?
Ja neću,ali mislim da će ga moji zvati!! Mada im ja ne dozvoljavam!!![]()
Ja neću,ali mislim da će ga moji zvati!! Mada im ja ne dozvoljavam!!![]()
Neno, jel čitaš? Vidiš da bi tvoja Zone bila u zoni maksimalne bezbednosti![]()
Treba mi pomoc,imam nemackog ovcara starog 8 meseci,pa me interesuje da li ce dlaka koja mu je na ledjima siva,postati crna i ono sto me jos interesuje zasto mu je dlaka ostra?Hvala svima!
Tek sad sam stigla... A nisam ni trena sumnjala da ce Zone biti bezbedna u drustvu vasih "NO macica"!![]()
Haha.Kaze mi brat,kad budes imao nesuglasice sa nekim,otvori vrata njegove kuce,ubaci macku,daj joj 10sec prednosti pa ubaci Lenu.Posle pola sata kuca ce biti u neprepoznatljivom stanju i obliku.
A za Mesha ne treba macka.