Nemacki ovcar

I ekstremno nežni:dash:
Sirota Zone ima da se isprepada.Kad je zveknu šapom od silne ljubavi ima da se zanesvesti:hahaha:

E bas tako! Ona jadnica legne na zemlju, spusti usi (sto nije bas lako) i sva se isprepada kad joj pridje neki veliki pas da je njusne. A kad se juri sa drugarom Djoletom (labrador) i on je slucajno zakaci sapom, odleti po metar,dva u dalj...:) A opet voli drugare:)

A vasi su momci valjda pravi nezni kavaljeri:rumenko::D

Neno, toliko su nežni i osetljivi da ljudi misle kako nisu NO nego mačići:hahaha:
Šalim se, ne bi njoj niko ništa. Za Gala ne znam jer kerče znam samo virtuelno (forumski) ali za Meša mogu da tvrdim da je ekstra dobrica, voli da se igra, obožava male kuce (valjda zato što on onda izgleda još veći, muška posla) i nežan je u granicama hmmmm njegove rase.Ne bi njoj ni dlaka falila sa glave, duša mala.:heart:
A imala bi nevidjeno obezbedjenje:hahaha:

Neno, toliko su nežni i osetljivi da ljudi misle kako nisu NO nego mačići:hahaha:
Šalim se, ne bi njoj niko ništa. Za Gala ne znam jer kerče znam samo virtuelno (forumski) ali za Meša mogu da tvrdim da je ekstra dobrica, voli da se igra, obožava male kuce (valjda zato što on onda izgleda još veći, muška posla) i nežan je u granicama hmmmm njegove rase.Ne bi njoj ni dlaka falila sa glave, duša mala.:heart:
A imala bi nevidjeno obezbedjenje:hahaha:

Moje pseto je pre neki dan prvi put imalo susret sa jaaako malim psima, tj. stencima i bio je i vise nego pazljiv i tolerantan:super::super: Cak ga jedno stene ujelo za njusku, a on iskulirao:hahaha:

Treba mi pomoc,imam nemackog ovcara starog 8 meseci,pa me interesuje da li ce dlaka koja mu je na ledjima siva,postati crna i ono sto me jos interesuje zasto mu je dlaka ostra?:rtfm: Hvala svima!

Pas koji je napolju ima oštriju dlaku od psa koji živi u stanu. Ako ga četkaš svaka 2-3 dana dlaka će malo omeknuti. Naravno da kvalitet dlake zavisi i od ishrane. ova vrsta pasa mora imati i krekere i kuvano i to sa masnoćom koja je važna da održi dlaku kvalitetnom. To je ipak pas za napolje, tako da mu je priroda udelila i dlaku i poddlaku da ga čuvaju od hladnoće i vlage.Kod No se boja dlake menja čak do treće godine života. Na to ne možeš uticati, to je genetika.

Danas: - dva puta oborio bure u kome je džak sa djubretom i razneo po travi
- zatvoren od strane Miloša u box za kaznu, ležao ispred kućice a ne u njoj i
počeo da kopa ispod ograde boxa da izadje te je dobio batine
- otkinuo veliki komad mušeme sa stola na tremu, valjda ga nerviral kada
vijori na vetru
:dash::dash::dash:

Haha.Kaze mi brat,kad budes imao nesuglasice sa nekim,otvori vrata njegove kuce,ubaci macku,daj joj 10sec prednosti pa ubaci Lenu.Posle pola sata kuca ce biti u neprepoznatljivom stanju i obliku.
A za Mesha ne treba macka.

Haha.Kaze mi brat,kad budes imao nesuglasice sa nekim,otvori vrata njegove kuce,ubaci macku,daj joj 10sec prednosti pa ubaci Lenu.Posle pola sata kuca ce biti u neprepoznatljivom stanju i obliku.
A za Mesha ne treba macka.

Radan pas Nidžo, sam sebi zadaje zadatke. Treba da se preselimo na temu crni i gvozdeni jer su tamo vredni i radni psi :dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Back