LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.663
Di ste bre?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izmazi pametnicu...
Hahhaah pa vidiš da Meš jednostavno voli te voćke!Mi Ajku damo kost i po ceo dan se zanima njom!! Jedino što više voli i od koske je loptica!!!!!
Ma i Ajk jede kao provaljen!!! Pa zamisli ovo...neki dan kad smo prešli na 2 obroka dnevno...ćale nije znao da treba od tog dana 2 puta da jede i nahrani ga on ujutru oko pola 7...ok. Majka radila drugu i kad se probudila oko 9 ga nahrani opet. Otišla ona na posao a tata došao sa posla i nahrani ga opet oko 2!! Tata kad je krenuo uveče po majku,nešto mu bilo žao Ajka (istripovao se) pa ga opet nahrani!! A on jede li jede!!!! Ne buni se ni malko!!!![]()
Pozdrav ,Sad mu dajem Meradog junior za stence (sve tamo do 14,15 meseci starosti!) a pre nje sam mu davao Brit care i obe jede odlicno!!!
Pozdrav ,
bilo bi dobro kada bi se vratili na dobro staro kuvanje a izbacili te brikete i suvu hranu...to je industrijski junk..bas je baaaaad.
evo, nasa kuja jede kucnu hranu--- a voli i presno--sve... od jagoda i lubenica, dinja, kruski, jabuka.. do korenja svih vrsta (sargarepe,celeri,persuni.. krompiri...ma sve..) posebno sizi za pecenim kikirikijem i ako treba igrace balet za njega...
pekla sam joj kolacice nekoliko puta- mada sad sedi pred sporetom i gleda u rernu :-) iako nist ne pecem- tera me da joj pravim-dosadna je- cvrci tu pred sporetom- pa, pece mene pogledom i sad moram makar jednom nedel;jno- :-) :-)
pa onda malo vise napravim da ima makar za par dana..
(ludnica- "ko me ter'o" fazon :-))
Danas su otisle u smece:Majica moja bela,toalet papir 3 rolne,slusalice za mobilni i daljinac od tv-a.....