b&b
Zainteresovan član
- Poruka
- 336
Potrudi se da ga iznenadis kada dodje sa dresure!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrudi se da ga iznenadis kada dodje sa dresure!
Mozda ako mu nabavite devojcicu da ne spava sam?![]()
Kad smo kod devojčice...kad je vreme za druženje??![]()
Vas dvojica da čekate u red. Prvo mi jer smo stariji
Jedino da navatamo nešto dok ste vi na dresuri hahahahaha
Hahahah
Onda bolje požuri...jer kad Ajk dođe iz vojske...![]()
Pa ovaj moj i kad ga budemo odveli kod neke devojke ima prvo da pokupi svu plastiku po dvorištu (umetnička duša) a onda će da se izvrne na ledja.A mislim da toj mladoj neće baš tada biti do umetnosti tako da su realne šanse da naš momak ostane neshvaćen
![]()
Nije blesav...nego muskarcina,svaler,kako hoces!
E sad cujte ovo...znate da sam vam pricao kako Ajk laje na pojedinu decu za koju smo saznali od treceg deteta da ga zadirkuju? E pa malopre tata sa posla ide i zatekne malca kako ga cika pruticem...i fino mu objasni da to nije dobro bla bla...ali ja se iznervirao pa malko podviknem.Posle 5 min zove otac od tog malca...ja reko sad kad pocne sto mi dete dirate i tako ali ne!! Covek shvatio ozbiljnost problema...jos mu ja kazem da Ajk ne laje na svu dece vec samo na njegovo i jos jedno dete!On ovek poce da se izvinjava,pa nece se ponoviti pa neka si ti Djordje podviknuo,sve mi je mali ispricao...dobro je...jedan manje!
Ajk def ne ide ove nedelje!! Cekamo Ljiljo sestru iz BG za vikend da dodje da se oprosti sa njim!![]()
Sta se bunite moj je olos najveci...pazi ovako danas mi je nastadala vocka (stubasta otac je gaji vec 3 godine)ruze mamine,moj novi samo 3 dana sam ga imao USB Flesh od 8 gb..slusalice za telefon,gips je razneo po celom dvoristu,metla...to je za danas bilo danas ga je nesto uhvatilo ludilo..hehe
ali ja mislim da je zbog toga sto mu je danas ispao jedan zub ostao je jos samo jedan....hehe
veoma je kreativan ...ali to uglavnom radi kada ja odem negde pa se vratim na minut dva pa opet odem onda kada me nema duze vreme unisti sve sto moze da dohvati...
pazi ovo ..pre 3 nedelje otprilike sam cistio fonatnu menjao vodu i non stop sam ga terao od mene dok ne odradim posao ...kada sam odradio posao on je usao u fonatanu i iz fontane pravu u prasinu(zemlju) i odma opet u fonatanu..namerno to radi namazani ker....ujutru mi neda patike jer zna da cu da odem ...kada dodjem neda mi papuce i tako..
jednom sam nesto radio i bila je u kesama neka sitna prasina od brusenja parketa ,ja sam to doneo kuci u ostavio u garazi pored ostalih kesa sa piljevinom od parketa(hrast bukva itd...) on je mene iznjusio celoga i provalio je da na meni ima prasine isto od bukve...on je kada samja otisao uzeo od tih par kesa uzeo kesu sa bukovom prasinom i svuda po dvoristu razneo on je bilo strasno na sta je dvoriste izgledalo a tek on..zlo nevidjeno od kera..eto to je za sada hh
Di ste bre?