Nemacki ovcar

Ima direktor kerušu šarplaninca i sad se dogovaramo da ih odvedemo na Zlatibor da se upoznaju na nekoj livadi...mene strah.On kaže da za nju ne brine jer je dobre naravi,ali mene brine Ajk!Ne znam da li da pokušam??

Ima direktor kerušu šarplaninca i sad se dogovaramo da ih odvedemo na Zlatibor da se upoznaju na nekoj livadi...mene strah.On kaže da za nju ne brine jer je dobre naravi,ali mene brine Ajk!Ne znam da li da pokušam??

A koliko je stara ta dama? Ustvari koligo god da je stara veća je od Ajka:hahaha:
Pa idi, ali ga pusti. Neka on prvo bude na livadi a ti tu negde oko njega pa neka oni onda naidju ali zajedno (mislim direktor i keruša). Ako Ajk krene da laje na nju pusti ga. Da mu nisi slučajno prišo da asistiraš. On je veliki momak i izaći će iz tog susreta kao pravi dasa. Videćeš, normalno ako pristaneš na sastanak. Djole, on više nije štene (bar ne ono malo), daj pusti ga malo. Šta misliš kad ga pošalješ na dresuru da će dreser da stoji uz njega. Ma ima da ga milom ili silom ostali veći i stariji psi postave na mesto samo što ti to nećeš videti. Evo ti savet posle svih ovih godina sa psima: nikad se ne mašaj u prirodne zakone. Ja sam to probala (ali o tome drugom prilikom) i nisam bila u pravu. Javi šta si odlučio:think:

Prw ili kasnije(bolje sto pre)moras da ga socijalizujes jer ces imati velike probleme sa njim.Ovo ti je po meni idealna prilika zato sto je zenka u pitanju a ima i ona narodna sto kaze,dok jednom ne udaris glavom o zid neces se opametiti:dash:(mislim na malisu)!Javi kako ste prosli i obavezno da psi budu pusteni jer na povodniku su samo agrasivniji;)
Pozdrav za drustvance!!!

Evo da vas razocaram,nisam otisao na livadu sa njim.Sarplaninac,zenka,ima 6 godina i ogromna je!! Sutra idemo,bar smo se tako dogovorili! :)

Ali zato se Ajk malopre upoznao sa jos jednim kucom ovde u ulici.Prvo je lajao na njega iz dvorista,pa kad smo izasli na povocu opet je lajao,medjutim cim sam ga pustio sa povoca,prisao je tom psu i poceo da ga njusi i da se igraju!Posle sam mu opet stavio povodac i nastavio je normalno da se ponasa sa tim psom.Poceli da se igraju iako je Ajk na povocu!!!Bas sam srecan!!!

Pa hvala na pitanju dobro je a i psi uce jos neke skokove:ok: sutra snimam da vidite.E ovo je bas cirkus unapred da se zna.:hahaha: Al to iz volje rade.Glavne uloge su.KAMA VUKI,SEVE.DZoki je star za ovo.

Pa lepo ti je dvoriste!!A gde je cuvena garaza? :) Ono gde neko sedi (muz je li?) ima vrata?

Ej, nemam pojma da fotografišem. Totalni sam duduk ali sam rešena da to naučim. Ono je radionica i ono mutno u farmerkama je her Žika. Za sledeću vežbu su snimiti čuvenu garažu, Mešovu večitu inspiraciju mada u njoj nema ničeg interesantnog jer je sve podignuto visoko.
Najnovija ujdurma ovog vragolana je veš na sušilici. Počeo je da ga skuplja jer je suv pa da ga ne uhvati vlaga uveče:dash:Domaćinsko pseto:rotf:Sva sreća Miloš je naišao i oteo mu majicu. I kao svaki pametan pas počeo je od Miloševe garderobe iako je ona bila na sredini sušilice.Normalno dobio je kaznu, tj otišao je u ćošak (njegovo mesto) i nije smeo da se pomeri dok mu gazda ne dozvoli (ili onaj ko ga je kaznio). Disciplinska mera koja je vrlo efikasna. Djubravnike i saksije mogu da prežalim ali veš to nikako:dash:

:rotf::rotf:

Ne rekoh vam...ustajem ja jutros ,kad imam šta da vidim!!! Ajk se u dvorištu igra sa onim kucom što smo ga juče upoznali!! Ladno je kuca sama ušla u dvorište,provukla se ispod ograde (Ajk tuda ne može)...a kad izađe kroz kapiju,kuda Ajk opet ne može,ovaj moj odmah počinje da laje.Posle se mali opet vratio i počeše da se igraju.Međutim,u jednom trenutku mali poče da se kezi na Ajka i da reži,ovaj zalaja par puta ali mali ne odustaje...onda ga Ajk pojuri ka kapiji i ovaj poče da beži,ali neće da izađe iz dvorišta! :hahaha:

Dao sam mu koju granulicu,ali sam prvo morao Ajku da dam jer je bio ljubomoran.Ostali su da se igraju a ja na posao.E da,bacim ja Ajku lopticu da donese...on ništa!!!Samo nastavi da se igra sa drugarom.

Ljiljo ubiću te!!Ti si me savetovala da mu dovedem druga! :whistling:

Evo da ih vidite...

Evo i jedan noćni trening u parku.

Lepo ti rekoh da je ker slatkica mala i društven. Samo si ti problem:hahaha:Vidiš da su dva psa pametnija od čoveka i da se ne mešaš u prirodne zakone. Pusti ih da se igraju jer je to Ajku najbolji lek. Duša mala, vidiš kako je dobar. A to što se keze je normalno. Ajk je verovatno bio malo grublji pa ga je mala kuca upozorila. Kereća posla. NE MEŠAJ SE!
Djordje, izgleda da tebi i mom Milošu dreser više treba nego Mešu i Ajku:think:
A što neće lopticu je takodje normalno jer dečko ima preča posla. Sa tobom i lopticom može da se igra kkad hoće a sa drugarom samo kad je on tu. Samo pazi jer će lutalica otići pa da Ajk ne krene za njim. Zato sam mislila da dovedeš malo štene i odgajiš kao vašeg kućnog psa koji neće ići iz dvorišta. Pregledaj ogradu da nema rupa a mogu početi i da kopaju mada No koliko ja znam ne napuštaju samovoljno dvorište jer imaju tu ideju u glavi da je to njihovo i da treba da čuvaju. Divne su slike. Baš se Milica i ja radujemo zbog slatkiša a i tebe:super:

Back