E ljudi, sta mislite, da li mogu da okupam kuce samponom i da ga pustim u Ibar da se isper?
Vidim da to rade neki ljudi, a ja mislim da je zabranjeno, pa da pitam.
A moj Largo je nakon 8 godina prihvatio lanac i veselo odlazi u setnju. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i zaboravila da poželim dobrodošlicu zaneta lepoticom......
Ima glavu kao moj Meš......i taj pogled....samo fale tufne na jeziku...
E ljudi, sta mislite, da li mogu da okupam kuce samponom i da ga pustim u Ibar da se isper?![]()
![]()
Vidim da to rade neki ljudi, a ja mislim da je zabranjeno, pa da pitam.
A moj Largo je nakon 8 godina prihvatio lanac i veselo odlazi u setnju.
![]()
Njoj nema nista milije nego da uskoci u fontanu koja je blizu naase zgrade.HAHAHAHA da vidiš fontana na šta liči
tuga me vata.....padam u depresiju svaki dan
Ni jedno naše pseto (4 komada) ni svi koji su kod nas dolazili nisu ulazili u fontanu niti pili vode iz nje pored pune činije ladne vode ......samo ovo dvoje vrtiguza....ni jedan pas nije čupao cveće oko nje niti kopao kratere i zemlju ubacivao u fontanu....samo ovo dvoje....svi su preskakali potočić samo Mrki gaca po njemu, vadi kamenje i raznosi kojekuda po avliji, obavezno sijalica za vodu iz fontane MORA da se premesti na zemlju pored nje dokle dozvoljava kabl koji se vuče, seca
.....Mara kako vidi da je neki cvetić procvetao oko fontane, tako dodje i otkine ga i pljune pored....sve povadi iz zemlje sa sve korenom.....
Inače su slatki, umiljati, pametni i dobri![]()
Imam jedno pitanje,imam NO star godinu ipo dana uzeo sam ga iz jedne odgaivacnice ali on je mnogo mrsav ne moze nikako da se ugoji a mnogo je lep i pametan jel mogu nesto da ucinim da se ugoji malo i da bude krupniji,ja mu dajem dosta hrane da jede ali ne moze on to sve da pojede....jel moze neko da mi kaze sta da radim ?
Amigosi da vas priupitam.Posto mi je veterinar rekao da ovom mom nazovi psu tek od 4 mjeseca dajem kalcijum, tako da cu za par dana poceti sa kalcijumom.Samo mi recite da li ste prestali da dajete psu AD kapi kad ste poceli sa kalcijumom ili kako?
Samo da se javim da je leo mnogo mnogo bolje ,oporavio se imao je poveci bilirubin i analizi krvi ako se tako kaze valjda sam dobro zapamtio nesto sa bubrezima ,ali opet ni to nije bili nesto mnogo poviseno ali za svaki slucaj jede medicinsku hranu koja je mnogoooooo skupa inace sve su svemu mnogo je bolje ali i dalje ne zna se uzrok svemu tome sto je bilo
pozdrav i hvala svima jos jednom teta ljilji pogotovo
Meni je veterinar rekao da joj dajem ad kapi,a kalcijum ne prije 4. mjeseca jer nema nikakvih deformiteta,nego ima super uglovane noge i to za tako mlado stene.Ona sad puni 4 mjeseca i pocinjemo sa Cal de Phosom,a ad kapi i dalje isto,3 kapljice dnevno.
Dajete li psicima zivo meso.Meni je to nesto gadno,al kazu ljudi,da daju psima to.