Cao svima.... Vidim da ste malo pricali o hrani. Moj Largo ce sada u maju napuniti 8 godina i skoro je jeo pilecu kost, onu od bataka. I u cetvrtak po onoj kisi

, on je ceo dan bio napolju i pokusavao da se izprazni. Medjuti ta kost mu se zaglavila negde u crevima i ima zatvor. Otisao sam u pet centar i pitao sta da mu dam da se izcisti. Oni su mi dali neki lek, u prahu da mu rastvorim u mleko ili vodu. Ja sam mu davao ono mleko, on samo malo lizne i ustane da pije vodu. Onda sam mu sipao u vodu, mislivsi da ce biti bolje. On je pio tu vodu i sve je bilo ok. Medjutim on je samo izasao iz kucice i poceo da povraca neku zelenu tecnost, kao da je neki zele jeo. Nzm sta mu je. I nista one ne jede i samo povraca. Deda kaze da mu kupim neki ricinus ili tako nesto, ali ja nisam smeo nista na svoju ruku, Pozvao sam veterinara i pitao ga sta da mu dam. Objasnio sam mu u cemu je stvar i kaze on meni da mu kupim parafinsko, a ne ricinusovo ulje i da mu spricem dajem na 15 min. po 10ml. Ali najgore od svega je to sto je on sve povratio. Neci ni da jede ni mleko ni pirinac, ni granule, ni milku cokoladu, onu sa lesnicima koju najvise voli i stvarno se plasim za njega. 5 dana da nista ne jede

nzm sta ce da bude. Malopre je mnogo tesko disao, nije mogao ni da lizne mlekce, kada sam mu rekao Largo hajde da pijes vodu, on je ustao pio malo vode i izasao u dvoriste i sve povratio. Sutra ce da dodje vet pa ce da mi kaze sta je sa njim, pomenuo je neko klisiranje. Pa sam hteo da vas pitam da li imao neko iskustva sa tim zatvorom i klistiranjem, pa me zanima kakve posledice ker ima.?