Nemacki ovcar

Ако се не варам, ради се о општинским актима, а не о Закону.
Anyway, што'но кажу, ако си у Риму, понашај се као Римљанин.
Одговорно тврдим да су мали пси (мале расе) уједљивији од великих. Сви ми то знамо. Чекам само одлуку, пардон, Одлуку моје градске власти да и мој пас мора да носи корпу.
Замислите лабрадора са корпом?! Смешно.
А папири?! То је тек смешно.
Како ће чика полицајац-комуналац да легитимише твог пса, који му успут запишава ногу (некажњено, јер није дефинисано Законом ни Одлуком), ако нема читач РФ чипова? Уосталом, и да га има, како ће да се накачи на базу података ако нема лаптоп са везом ка нету?

Ма, страшно.А то за мале псе се потпуно слажем...апсолутно увек кад шетам овог мог и кад иде неки мали у сусрет, тај мали почне да режи,лаје,кефће...неки чак и крену на мог, ал кад овај залаје и нарогуши се онда побегну...а то за папире...то је тек случај за себе...

Ма, страшно.А то за мале псе се потпуно слажем...апсолутно увек кад шетам овог мог и кад иде неки мали у сусрет, тај мали почне да режи,лаје,кефће...неки чак и крену на мог, ал кад овај залаје и нарогуши се онда побегну...а то за папире...то је тек случај за себе...

Па шта сад мораш и онај пасош његов да носиш са све сликом, да неће можда да му проверавају оца и мајку у бази података??? А што бих волео да видим како пас запишава комуналног полицајца, јооооој :) :) :)

Па шта сад мораш и онај пасош његов да носиш са све сликом, да неће можда да му проверавају оца и мајку у бази података??? А што бих волео да видим како пас запишава комуналног полицајца, јооооој :) :) :)

Па да.Не знам ја шта они раде, кажем нису ме заустављали, ал знам да мора то да се носи са собом...

Још две сличице Ајакса :)

Prilozi

• 25122010229.jpg
    25122010229.jpg
    34,6 KB · Pregleda: 15
  • 25122010230.jpg
    25122010230.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 11
Samo da javim da Laf raste..i Bas je blesav kad budem imao prilike stavicu neke slike i snimak...Samo jedna stvar kada sam ga doveo imao je 1.5 i imao je oba uva ispravljena potpuno i tako su mu stojala sve do pre par dana kada mu je jedno odjednom potpuno palo i ne dize ga....Cuo sam da oni tako dok su mali jedno dignu pa spuste la sam ipak zabrinut da nije nesto sa hrskavicom u redu????

Samo da javim da Laf raste..i Bas je blesav kad budem imao prilike stavicu neke slike i snimak...Samo jedna stvar kada sam ga doveo imao je 1.5 i imao je oba uva ispravljena potpuno i tako su mu stojala sve do pre par dana kada mu je jedno odjednom potpuno palo i ne dize ga....Cuo sam da oni tako dok su mali jedno dignu pa spuste la sam ipak zabrinut da nije nesto sa hrskavicom u redu????

Колико ја знам то је нормално, чак се дешава да му оба увета падну, због зуба који вуку доста калцијума када крену да расту, мада најбоље је да га одведеш код ветеринара, боље спречити него лечити :)

Колико ја знам то је нормално, чак се дешава да му оба увета падну, због зуба који вуку доста калцијума када крену да расту, мада најбоље је да га одведеш код ветеринара, боље спречити него лечити :)

Davacu mu jos kalcijuma nekoliko dana pa cu videti...Hvala~~~!!~~~~~

Друже не брини се!Сваки то ради...па и мој је држао оба дигнута...па месец дана није дизао лево, па пола месеца десно...једноставно развија се, не брини ти ништа!Мој је је почео да држи оба дигнута тек са 6 месеци...тако да не брини се, то је скроз нормално...

Опет мала дигресија са моје стране, наиме у истој ФЦИ групи, власници шкотских овчара се жале што су им штенцима уши подигнуте, па смањују калцијум :)
@Luka
Laf ће бити лафчина!

Jooj, hoću i ja nešto 'vako malo da mu rep radi 200 na sat:rumenko:

hahahaaha
bože što je ludo.........i pametno.......a Meša obožava. Skače po njemu, igra se......on je kulira ali kad mu dojadi samo tiho zareži i podigne gornju usnu ...i lujkica se tad sklanja.......na kratko hahahahahah
Muštrala ga je od subote popodne do kasno sinoć........jutros je jeo i spava sav iscrpljen......čak nije posle jela došao ni da se mazi izmedju Žike i mene dok pijemo kafu hahahahaah ........premoren je :zcepanje:

Back