Nemacki ovcar

Evo i nas malo...Ajs i Pikac, kuler...
IMG_0001-1.jpg

mačku :eek::eek::eek::eek::eek:
mislite da treba? :zcepanje:

danas sam bio u odgaivacnici No ......joj zaljubio sam se :D kako su ludi sta je ono :D samo hoce da te obale i da se maze sa tobom..... uskoro cu ga kupiti u toj odgaivacnici..... inace stenad kostaju 300 eura .... +besplatna dresura..... mislim da nije nesto skupo (s obzirom da i dresura ide u paketu) ...od kad sam se vratio kao dijete od 2 godine sam..... place mi se svaki dan ......ne mogu iscekati dan kada cu otici po stene....:hahaha:

a sto se tice macke ljiljo :D ja je ne bih kupio :D bez uvrede ljudima koji imaju macke....al ih ne volim xD nekako mi je glupo imati ljubimca kojeg ne mogu uhvatit :D ili koji se ne odaziva kad ga zoves....xD

danas sam bio u odgaivacnici No ......joj zaljubio sam se :D kako su ludi sta je ono :D samo hoce da te obale i da se maze sa tobom..... uskoro cu ga kupiti u toj odgaivacnici..... inace stenad kostaju 300 eura .... +besplatna dresura..... mislim da nije nesto skupo (s obzirom da i dresura ide u paketu) ...od kad sam se vratio kao dijete od 2 godine sam..... place mi se svaki dan ......ne mogu iscekati dan kada cu otici po stene....:hahaha:

Ако можеш да кажеш која је то одгаивачница која за 300е даје бесплатну дресуру?

mačku :eek::eek::eek::eek::eek:
mislite da treba? :zcepanje:

hehehe... pa sto da ne, cirkus...:per: Poznavajuci Mesa po svemu do sada o njemu ispisanom, ne verujem da bi bilo problema - kad sam ja uspeo ovog mog da ustopam...
Mozda kidise na macke koje su iza kapije ili na krovu - ali kad bi donela malo mace, da ga omirise iz tvog krila, i onda postupno prilagodjavanje - ma ne verujem da bi pravio problem.
Sem toga, ovaj moj, onako mali, eno ga po ulicama, koristi maksimalno mesec macaka. A kad za nekoliko meseci macici izmile sa krovova i supa, dobices ponudu... :rotf: pa ti odbij..ako mozes...otprilike ovako nesto...

sad-cat.jpg

:bye::hahaha:

Ако можеш да кажеш која је то одгаивачница која за 300е даје бесплатну дресуру?

stvarno ne bih znao da ti kazem.....nisam pitao...inace covjek sto drzi odgaivacnicu je policajac ...bas radi dresuru pasa... i zbog toga je besplatna dresura ......
btw : ja volim jednog macka :D onu iz sreka kako je sladak :D joj :D vidjite me xD
http://www.google.com/imgres?imgurl...14QbXqvmRBw&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:0,s:0

stvarno ne bih znao da ti kazem.....nisam pitao...inace covjek sto drzi odgaivacnicu je policajac ...bas radi dresuru pasa... i zbog toga je besplatna dresura ......
btw : ja volim jednog macka :D onu iz sreka kako je sladak :D joj :D vidjite me xD
http://www.google.com/imgres?imgurl...14QbXqvmRBw&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:0,s:0

Ок, питам зато што први пут чујем да неко даје дресуру уз купљено штене, пошто знам да је дресура доста скупа, па сам те зато питао, јел узимаш мужјака или женку? :)

Ок, питам зато што први пут чујем да неко даје дресуру уз купљено штене, пошто знам да је дресура доста скупа, па сам те зато питао, јел узимаш мужјака или женку? :)

100% muzijaka....inace taj covjek bas je dreser policiskih pasa....zato je dresura gratis :D ali roditelji su mu sampioni pokazivao mi je neke male peharcice :D ima ih sasvim dovoljno s obzirom koliko ima odreslih pasa xD

I opet ovaj sneg :dash:

Jedino dobro mi je sto Ajaks uziva na snegu,a i koristan je jer kolko trci utaba sneg i napravi korisne puteljke :hahaha:

Prilozi

• 25022011255.jpg
    25022011255.jpg
    23,3 KB · Pregleda: 7
  • 25022011257.jpg
    25022011257.jpg
    38,6 KB · Pregleda: 4
  • 25022011254.jpg
    25022011254.jpg
    28,6 KB · Pregleda: 4
  • 25022011253.jpg
    25022011253.jpg
    23 KB · Pregleda: 4
  • 25022011256.jpg
    25022011256.jpg
    24,6 KB · Pregleda: 4
Друштво имам једно питање, мом Кимбу је на левој шапи предњој, доле код згоба отприлике мало длака опала, као печат мали, нога му је ок, нормално једе, хода, трчи, ништа необично, шта то може да буде???

Neka mikoza, mislim. Požuri kod veta, da se ne proširi. Ume da bude gadno ako se na vreme ne leči.
Verovatno ćeš dobiti neku mast, tipa triderm, ili slično.
Javljaj razvoj situacije!

Back