cullius
Primećen član
- Poruka
- 769
Evo i nas malo...Ajs i Pikac, kuler...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pikac se toliko ugojio da nema vrat više![]()

Evo i nas malo...Ajs i Pikac, kuler...
![]()

...ovo kod nas nema nikad da bude 
divno ......ovo kod nas nema nikad da bude
![]()

Pa neće da bude kad nećeš da nabaviš mačku![]()
Mudro zboris Krisb, eto ti Ljiljo teme za razmisljanje
![]()

mačku
mislite da treba?![]()

danas sam bio u odgaivacnici No ......joj zaljubio sam sekako su ludi sta je ono
samo hoce da te obale i da se maze sa tobom..... uskoro cu ga kupiti u toj odgaivacnici..... inace stenad kostaju 300 eura .... +besplatna dresura..... mislim da nije nesto skupo (s obzirom da i dresura ide u paketu) ...od kad sam se vratio kao dijete od 2 godine sam..... place mi se svaki dan ......ne mogu iscekati dan kada cu otici po stene....
![]()
mačku
mislite da treba?![]()
Poznavajuci Mesa po svemu do sada o njemu ispisanom, ne verujem da bi bilo problema - kad sam ja uspeo ovog mog da ustopam...
pa ti odbij..ako mozes...otprilike ovako nesto...

Ако можеш да кажеш која је то одгаивачница која за 300е даје бесплатну дресуру?
stvarno ne bih znao da ti kazem.....nisam pitao...inace covjek sto drzi odgaivacnicu je policajac ...bas radi dresuru pasa... i zbog toga je besplatna dresura ......
btw : ja volim jednog mackaonu iz sreka kako je sladak
joj
vidjite me xD
http://www.google.com/imgres?imgurl...14QbXqvmRBw&page=1&ndsp=29&ved=1t:429,r:0,s:0

Ок, питам зато што први пут чујем да неко даје дресуру уз купљено штене, пошто знам да је дресура доста скупа, па сам те зато питао, јел узимаш мужјака или женку?![]()
100% muzijaka....inace taj covjek bas je dreser policiskih pasa....zato je dresura gratisali roditelji su mu sampioni pokazivao mi je neke male peharcice
ima ih sasvim dovoljno s obzirom koliko ima odreslih pasa xD

СУпер, честитам унапред. Чим га узмеш очекујемо слике![]()
![]()
![]()
100% muzijaka....inace taj covjek bas je dreser policiskih pasa....zato je dresura gratisali roditelji su mu sampioni pokazivao mi je neke male peharcice
ima ih sasvim dovoljno s obzirom koliko ima odreslih pasa xD

У Cullius какве ти кулере имаш
DSC_0025osps by Vukasink, on Flickr
Call of Wilderness by Vukasink, on Flickr
DSC_0402osps by Vukasink, on Flickr
КОлико има овде?Odakle si ti posto si opisao mog prijetelja sto isto radi u policiji...Pa se zamislih ?

I opet ovaj sneg
Jedino dobro mi je sto Ajaks uziva na snegu,a i koristan je jer kolko trci utaba sneg i napravi korisne puteljke![]()
Годину и по.