jovana89
Primećen član
- Poruka
- 671
Evo malo da vidite sta smo kao naucili

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 170867Pogledajte prilog 170866Pogledajte prilog 170869Pogledajte prilog 170870Pogledajte prilog 170868
Evo i neke kretenske slicice![]()
Ludak moj
![]()
ХахаPa i nije bas mali al dobro![]()
![]()
Pogledajte prilog 170867Pogledajte prilog 170866Pogledajte prilog 170869Pogledajte prilog 170870Pogledajte prilog 170868
Evo i neke kretenske slicice![]()
Ludak moj
![]()
ćao svima vidim da su ljudi ovde mnogo normalniji i zabavniji nego na drugim forumima gde sam bio, uglavno da se predstavimo
BAGZI (bački monoštor)27.02.2010., pravi dobrica, poprilično je krupan za njegovih 10 meseci ima oko 47kg i koliko sam ja uspeo da izmerim oko 77cm(to sigurno nije tačno) ovih dana najviše voli da spava pored toplog šporeta i to ceo dan, evo nekih slika
ovo je kada je bio mali
mnogo voli da se uvlači
ovo je slikano letos oko 7-8mes starosti
levo cezar(11mes), bagzi desno (8mes)
bagzi levo, cezar desno
bagzi desno, cezar levo
bagzi levo cezar desno
ovo je sad pre nekih 25-6 dana
bagzi sa malim drugarima, kanom i una
toliko od mene pozdrav svima, takođe ovih dana biće slika celokupne ekipe (bagzi,cezar, kan i una)
XXX.... lep ti je Bagzi.......glava kao naš Meš.......pogled i maza![]()
ja sam njega dobio na poklon, i tako je sve pocelo, njegovi otac i majka su sluzbeni psi koji su zaposljeni na mestu gde radi moj otac,"10 meseci ima oko 47kg i koliko sam ja uspeo da izmerim oko 77cm" aу сушу ти, па то је лав човечеја колико знам мужјаци иду до 40-45кг највише и до 65цм у гребену, а овај твој где колики је
![]()
![]()
Јел си га узео од Пајте?
![]()
hvala puno, ko bi rekao da psi takve krupne gradje mogu biti umiljatiji nego macici. stvarno me odusevljava svaki danXXX.... lep ti je Bagzi.......glava kao naš Meš.......pogled i maza![]()
imao sam srece jer sam psa dobio besplatno, njegov otac i majka su radni psi koji su zaposljeni kod mog oca u firmi, tako da prilikom zadnjeg parenja jedan je zavrsio kod mene"10 meseci ima oko 47kg i koliko sam ja uspeo da izmerim oko 77cm" aу сушу ти, па то је лав човечеја колико знам мужјаци иду до 40-45кг највише и до 65цм у гребену, а овај твој где колики је
![]()
![]()
Јел си га узео од Пајте?
![]()