Nemacki mediji: "Amerika je suvise slaba da zavodi red po svetu"

Zaboravio si na Kraljevsko geografsko društvo koje dobilo na značaju ukazom kraljke Viktorije i šefovanjem Frensisa Bejkona...
A što je značilo obnovu slobodnog zidarstva...
Popušta ti paranojica,nedovoljno je hraniš i teraš na dijetu...:manikir:

Заболе ме.

Геополитика је снага географије државног разлога коју тера машина архетипа таласократије или земљократије. (према и из угла првенствено беле расе)

Ко хоће нека студира географију и историју,, па онда геополитику која образлаже предвидљиве обрасце понашања, па ће видети јасне моделе садашњег понашања и будућег предвиђања,

а ко неће, ебе мисе .....нека чита о глобализму, масонима, телурским силама путина и остале саге западне рептилијаде...а ту су и ванземунци ...досије X, a kada dosadi uvek ima dosije XXX :D

Поента је колеге да утјеривач реда заправо не постоји.Била је идеја кроз УН институције доћи до мира у свијету,али видимо да је то заправо пропала идеја.Да ли нам треба још један велики рат па да напокон научимо?
Или смо још зелени да освајамо свемир као Конфедерација звана планета Земља?

Поента је колеге да утјеривач реда заправо не постоји.Била је идеја кроз УН институције доћи до мира у свијету,али видимо да је то заправо пропала идеја.Да ли нам треба још један велики рат па да напокон научимо?
Или смо још зелени да освајамо свемир као Конфедерација звана планета Земља?

Dobro je da ne postoji. Dobro je da su kocnice udarene na SAD samovolju, nisi bili dobri ljudi, mnogo su se iskompromitovali u te dvije decenije nivog svjetskog poretka.

Dobro je da ne postoji. Dobro je da su kocnice udarene na SAD samovolju, nisi bili dobri ljudi, mnogo su se iskompromitovali u te dvije decenije nivog svjetskog poretka.

Ни тада нису уводили ред него дирали оне које им се не свиђају!
Сад ће ови други да дирају ове што им се свиђају за рачун оних што им се не свиђају.
Так да како год окренеш неко се љути!А игра би требала бити ћовјече не љути се...

Ma mene interesuje - ko je sve talasokratija?

Cisto da znam jesu l' to negativci ili naši zarad buduće upotrebe termina.

Budi ljubazan, kolega/inice, uputi me.

Talasokratija po pojednostavljenom shvatanju Heroine Championa Aleksandra Dugina - Anglosfera.
A ovi kontinentalci su kao "njihovi" odnosno oni su bliži Rusima iako su sa njima proveli vekove i vekove ratujući ;)

Pitaj germaniste !

Mada mnogi se izjašnjavaju onako kako se osećaju.

Neki Crnci tvrde da su Belci posle izbeljivanja.

Demokratija ti je čudo - začas promeniš, identitet, rasu, klasu, kulturu ...

Kolega ne treba da ides tako daleko, Crnci!

Imamo ovde u komsiluku!

Srbi otpadnici!

rvati i muslimani!

Sve ce da budu i foke ako treba ali Srbi nikako!

:kez:

attachment.php

:hahaha: :rotf: :super:

Back