mario80
Stara legenda
- Poruka
- 88.792
Isto vnago šešelj vučić.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li čuješ sebe? Samo zato što je bio u politici ti mu pripisuješ da je on vladao?Da, bio je prvo narodni poslanik a onda i ministar informisanja, što znači da je uradio sve na propagandnom planu da pospeši i mržnju.
Svetska Banka kaže da lupaš upravo ti: pod Žutima je bilo neuporedivo gore, statistiku ne zanimaju partijski interesi i ideologije.Ne lupetaj, to je bio užas koji doveo do goreg užasa.
Da, bio je prvo narodni poslanik a onda i ministar informisanja, što znači da je uradio sve na propagandnom planu da pospeši i mržnju.

A šta kaže svetska banka, koliki su nam dugovi do sada?Svetska Banka kaže da lupaš upravo ti.
Prvo pitaš a onda mene pitaš što sam se navrzla, Mito je l ti dobro?Da li čuješ sebe? Samo zato što je bio u politici ti mu pripisuješ da je on vladao?
Koliko imamo ljudi u politici? Što si se samo na njega navrzla?
To je bio kompletan DOS-ov plan i program.Za većinu jer je deo vlade od tada do sada. Uz ostale krivce, naravno. Naseli smo na klasičnu manipulaciju, biće nam super kada zapadnjaci kupe naše firme pa nam daju EU plate a oni su za to vreme sklapali ugovore koji su od našeg naroda napravili robove.
Aha, nije kriv Tadić Nejaki nego statistika?Reci ti toj sveckoj banci da je govvna.
Ti nisi zainteresovana za razgovor već samo za pljuvanje trenutne vlasti.Prvo pitaš a onda mene pitaš što sam se navrzla, Mito je l ti dobro?![]()
![]()
Ni radikali nisu bili gadljivi na parice od togaTo je bio kompletan DOS-ov plan i program.

Šta da im radim, zbog toga su sada na 2%.Ni radikali nisu bili gadljivi na parice od toga![]()
Gde si ti to pročitao molim te lepo?? Je l moguće da ovo pišeš posle mojih postova? Mito, nisu ljudi ni ćoravi ni nepismeni da ne umeju da razumeju pročitano.Ti nisi zainteresovana za razgovor već samo za pljuvanje trenutne vlasti.
Pa zar DOS nije onomad svečano uveo Srbiju u EU, beše 2003, ili ipak 2007?Polako s taj EU, prvo da se otresemo (žv)alavog ludačića.
A pod radikalima mislim i na njihovo pastorče, snsŠta da Im radim, zbog toga su sada na 2%.

naprotiv apsolutno shvata vecina .zato i opada podrska za tu opcijuovde mnogi ne mogu da shvate sve i da uđemo u EU neće da nas tretiraju kao svoje Nemce ili Francuze
Zato više nećemo da parice brojimo u evrima, nećemo da kupujemo EU robu i bojkotovaćemo robnu razmenu sa EU od koje živimo?naprotiv apsolutno shvata vecina .zato i opada podrska za tu opciju
Pa zar DOS nije onomad svečano uveo Srbiju u EU, beše 2003, ili ipak 2007?
Ne moram guglati da bi ovu idiotariju povjerovao, a daleko sam od prijatelja Srbije.Nemački list: Srbija na poslednjem mestu u Evropi po primanjima i kupovnoj moći
Ne moraš. Dođi malo živi kod nas, sa našim platama i našim cenama po marketima.Ne moram guglati da bi ovu idiotariju povjerovao, a daleko sam od prijatelja Srbije.
Meni je dovoljno živjeti u Hrvatskoj, s mojom plaćom i cijenama po supermarketima da znam o čemu misliš.Ne moraš. Dođi malo živi kod nas, sa našim platama i našim cenama po marketima.
ko kaze? ono ste je dobro ,dobro je...Zato više nećemo da parice brojimo u evrima, nećemo da kupujemo EU robu i bojkotovaćemo robnu razmenu sa EU od koje živimo?
Dakle, hteli, ne hteli, moramo na neki način biti deo te EU....ko kaze? ono ste je dobro ,dobro je...
Gde ti je Vesna Pešić?Isto vnago šešelj vučić.