Nemačka neće slati oružje Ukrajini

Čudnog li čuda, država koja je uživala zaštitu od strane Amera/Britanaca šalje neke poljske bolnice. U ovom trenutku možda Nemci predlože Ruse za članstvo u EU. Da se ova saradnja ozvaniči. A možda u starom maniru napadnu Ukrajinu sa Zapada, pa da se to podeli kao onomad.

EU je ruska kučka, u ovom trenutku Srbija je nezavisnija od Rusije u odnosu na EU.

https://www.politika.rs/scc/clanak/497613/Nemacka-nece-slati-oruzje-Ukrajini

Mislim da će Britanci morati sami da završe posao i verujem da sa ogromnim entuzijazmom planiraju rat sa Rusima, uvereni u pobedu :kafa:

Skandal u Nemačkoj: Kako je prvi čovek ratne flote morao da podnese ostavku zbog Krima​

08:25 23.01.2022
Nemački brod - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2022

Komandant ratne flote Nemačke, viceadmiral Kaj-Ahim Šenbah koji je ranije izjavio da Krim nikad više neće biti deo Ukrajine, podneo je ostavku na svoju dužnost.

„Upravo sam zatražio od savezne ministarke odbrane da me po hitnom postupku oslobodi svih mojih zadataka i obaveza komandanta ratne flote“, navodi se u saopštenju Šenbaha, navodi portal Presse Portal.
Viceadmiral je nazvao ovaj korak neophodnim kako bi se izbegla „dalja šteta“ nemačkoj floti, oružanim snagama i neposredno državi.
„Savezna ministarka je prihvatila moju molbu“, saopštio je Šenbah.

Viceadmiral je ranije, tokom posete Indiji, izjavio da se Krim nikad neće vratiti u sastav Ukrajine, a optužbe Zapada da Rusija, navodno, namerava da napadne Ukrajinu, nazvao „besmislicom“.

Не, него Немачка треба да започне нуклеарни рат са Русијом, да бисте ви били као задовољни.

Иначе, оно што је занимљиво је да и источни (Русија) и западни фашисти (Републиканци, Трамповци, УКИП и сл) мрзе Немачку и ЕУ и у њима виде "либералног ђавола".

То је знак да све раде како треба.

Не, него Немачка треба да започне нуклеарни рат са Русијом, да бисте ви били као задовољни.

Иначе, оно што је занимљиво је да и источни (Русија) и западни фашисти (Републиканци, Трамповци, УКИП и сл) мрзе Немачку и ЕУ и у њима виде "либералног ђавола".

Nemačka neće da započne ništa jer nije u stanju. Ako nije u stanju, onda ne treba ni da se kurči. Ovako, prvo vadi pištolj, pa ga onda vraća nazad sa pričom "šalili smo se". Neozbiljno i smešno.

Nemačka neće da započne ništa jer nije u stanju. Ako nije u stanju, onda ne treba ni da se kurči. Ovako, prvo vadi pištolj, pa ga onda vraća nazad sa pričom "šalili smo se". Neozbiljno i smešno.
ma lupeta po obicaju a ono sta lupetalo ne zna je da u citavom evropskom nato bloku nemaju ni 50% borbenih efektiva.Nemci su sami priznali da im je RV na 50%ukupnog stanja dok je podmornicka flotila jos ocajnija.KoV im je presmesan sa tehnikom koja je isto tako do maksimalno 50% tehnicki tip top ispravna.Kod ostalih bambusa u EU situacija nije nista bolja zato im jedino i preostaje da prete.
amerikanci su u jos goroj poziciji.RV u odnosu na devedesete je desetkovan jer su utripovali da je svet njihovo unipolarno dvoriste i bukvalno su kresali budzet u uverenju "Mi smo novi Rim".
Oni na gomili ne mogu da sakupe borbene efektive koje bi Ruse naterale da se zamisle.
Sa druge strane zbog enormnog priliva novca u budzet od pocetka dve hiljaditih rastom cene energenata ,Rusi su modernizovali sve rodove OS,jedino su tanki u RV malim brojem jedinica tehnike ,ali tu "rupu" mogu da pokriju preklapanjem drugih vidova tehnike.Partija pokera gde blefiranje nece upaliti,a oni jedino mogu da blefiraju sa dva para devetki i zandara

izvini ,ali ovo je toliko kretenski da zvuci kao SF. Rusija sa 170 mil. stanovnika i najvecim prirodnim resursima jedino moze biti partner. Britanci i Francuzi su uvek zazirali od jake Rusije i jake Nemacke ,i jedino njima ne odgovara mir,jer bi Nemacka uz Rusiju izrasla u pravu silu.Savez Rusije i Nemacke je prirodan i namece se sam od sebe,zato ce neki zapadnije sa sigurne daljine rusiti taj savez preko korisnih idiota aka Poljaci,Ukri,Rumuni Bugari
Stoga oni sa IQ 90> zakljucuju "Rusija izvozi u EU ,profitira od EU.Od sukoba nema ekonomske koristi,zasto bi Rusija bila pretnja kada njoj sukob najmanje odgovara?".Rusija nema motiv,ko ima motiv da Rusiju ekonomski iscrpljuje konstantnim sankcijama ,i plasenjem slabih drzava koje moraju da kupuju vojnu opremu bas od tog nekog ko ih "brani"?
Ko jedini ima motiv za pizdariju genije ?
posto lukac na pijacu u Jagodinu ?

Kakva steta. Nisu culi za treću sreću.

Znaci, fired. Nije on dao otkaz zbog tudjih komentara, a kad napustis poziciju zbog neceg sto si sam rekao onda se to zove otkaz.
Puca im NATO po šavovima.
Američka duboka država shvata da sve teže kontroliše ovu situaciju,a i jedinstvo saveznika.
Jbga Rusija nije ni SR Jugoslavija, ni Libija, gdje su svi potrčali da učestvuju.Treba imati jaku petlju (da ne kažem neku malo bezobrazniju riječ) pa se suprostaviti zemlji koja je sve svoje protivnike kroz istoriju sahranila.

Skandal u Nemačkoj: Kako je prvi čovek ratne flote morao da podnese ostavku zbog Krima​

08:25 23.01.2022
Nemački brod - Sputnik Srbija, 1920, 23.01.2022

Komandant ratne flote Nemačke, viceadmiral Kaj-Ahim Šenbah koji je ranije izjavio da Krim nikad više neće biti deo Ukrajine, podneo je ostavku na svoju dužnost.

„Upravo sam zatražio od savezne ministarke odbrane da me po hitnom postupku oslobodi svih mojih zadataka i obaveza komandanta ratne flote“, navodi se u saopštenju Šenbaha, navodi portal Presse Portal.
Viceadmiral je nazvao ovaj korak neophodnim kako bi se izbegla „dalja šteta“ nemačkoj floti, oružanim snagama i neposredno državi.
„Savezna ministarka je prihvatila moju molbu“, saopštio je Šenbah.

Viceadmiral je ranije, tokom posete Indiji, izjavio da se Krim nikad neće vratiti u sastav Ukrajine, a optužbe Zapada da Rusija, navodno, namerava da napadne Ukrajinu, nazvao „besmislicom“.
usudio se ............. i platio skupo.

Na tlu Njemačke postoji nuklearno oružje, ali je američko i amerikanci ga kontrolišu u svojim bazama, a Švabe su natjerale da zbog svog sranja koje su napravile u Evropi i svijetu, u prošlom vijeku, unesu u ustav da ne smiju imati nuklearno oružje.

Jedna sasvim logicna stvar...naime drzava, koja u svim mogucim scenarijima (vezanim sa NATO- Rusija pitanjem), ubjedljivo najvise gubi - je upravo Njemacka...
Nemačkoj trebaju jeftiniji ruski energenti kako bi snizila troškove proizvodnje koju distribuira ka Kini i Rusiji (Mercedes na primer)..

Taj TROUGAO želi da prekine Amerika, ako ikako može.

Kako bi ona na kraju kupovala jeftine energente od Rusije i svog "Forda" prodavala Kinezima.

A Kinezi kupuju ono što je jeftinije naravno.

Jasno je zašto se Nemci ne lože na priču o NATO "odbrambenom savezu" i ne liju suze za propalom Ukrajinom.

Back