Premijer Macut: LGBT agenda neće biti prihvaćena u Srbiji, zainteresovani smo za BRIKS, ne damo oružje Ukrajini!!!

Lepo, tu izjavu preneo TASS?
Da vidimo šta je pisao jedan ruski medij pre dva i po meseca. Malo, kao nezavisan, ali, ipak, ruski:

https://mail.pravda.rs/lat/2025/4/7...an-od-kriminalne-organizacije-usad-videofoto/

Bože, ko bi reko, izgledo je tako pristojno, a on primio 10 000 jevara/dolara, čega god od USAID.
Znate li šta je oksimoron? To je stilska figura, posebna vrsta antiteze odnosno paradoksa u kome se spajanjem protivrečnih pojmova stvara novi pojam, tj. nova slika. E, čestitam g. Macutu, ovom današnjom izjavom je doprineo razvoju srpskog jezika davanjem zamene za reč pojam oksimoron. Nova reč za taj pojam je upravo: Macut.
Kolega, odakle ti to da je pravda.rs “ruski medij”?

Kolega, odakle ti to da je pravda.rs “ruski medij”?
Pa rekoh, malo, kao, nezavisan
Kolko sam upoznat s materiju, takijeh u Rusiju nema. Čak ni malo, kao
A kako sam još i više upoznat, nema ih ni u Merike (ako ne računamo oni mali, lokalni sajtovi, gde mož da laje baš ko kako oće)

Samo da se sendviči ne pokvare na ovu vrućinu.
:deda2:
2DF462C3-828A-4A2D-B4A3-D1BE1C50FA0B.jpeg

Svakome reci šta hoće da čuje. Tako će i Djurić/Šule na zapadu.
samo botovi kao sto je Casual Observer mogu i da pomisle da je ceo svet sisao vesla, i da AV-u prolaze ove lazi i kod putina i kod trampa... ocerupace ga kao pile, paz' sta ti kazem, sta ceka naseg "orla".

To nema veze sa time da lezbijka prodaje 7.65mm Ukrajincima
taj kalibar nije za rat, i nema veze sa time da se oni hvale municijom koju prodaju izraelu, a ukrajinu da ce da obnavljaju, jel znas sa cijim parama?

mozda ce da prodaju te trgovce rusima, a? a sami nece da priznaju umesanost, pa nisu ludi

taj kalibar nije za rat, i nema veze sa time da se oni hvale municijom koju prodaju izraelu, a ukrajinu da ce da obnavljaju, jel znas sa cijim parama?

mozda ce da prodaju te trgovce rusima, a? a sami nece da priznaju umesanost, pa nisu ludi
Ja u zgradi imam nekoliko tih trgovaca oružjem mislim da ih je na stotine u srbiji

Pa normalno, sada posle uspesno okoncanog jos jednog propalog protesta, moze da se planira dalje i udje u BRIKS.

Necemo se vise oslanjati na Strazbur.🙋‍♀️🙋‍♂️😇🥰😘🥰
tihi se smeje ironicno znajuci da aljeku ne pada ni na kraj pameti, svaba ga kreditora, svabi daje litijum, nema od briksa nista
strazbur ti je zaostao od biciklista,. a?

uspesno okoncanog jos jednog propalog protesta
samo caci moze ovako da odvali

Back