goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Kad će naši političari da shvate da sa savezništvom sa rujama samo bodemo oči zapadnjacima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam Link(sta su pisale strane novine) dajte mi malo vremena da ga nadjem-ali prvo moram po mladju cerkicu u Vrtic da je uzmem!![]()
Veruj mi i ja sam se zacudio(a najvise bi voleo da Srbija udje u EU-pa da vide neki sa ovog foruma da li smo mi bili u pravu ili nismo)!Znam ono sto su pricali Solana&co. da je SPS sasvim prihvatljiv za EU ako udje u vladu sa DS-om. A ovo sto ti kazes, prvi put cujem....
Znam ono sto su pricali Solana&co. da je SPS sasvim prihvatljiv za EU ako udje u vladu sa DS-om. A ovo sto ti kazes, prvi put cujem....
, nisam siguran da će sa SPS-om pronaći onog gorba i isporučiti ga Hagu...bez završetka Haga, nema napred i to je valjda svima jasnoE pa dragi moji evroskojevci bilo je lepo dok je trajalo, ali vreme je da zaboravite EU, bice i vama lakse.
„DNEVNIK”:NEMCIMA HAG NIJE DOVOLJAN USLOV ZA SRBIJU
NOVI SAD , 19. juna (Tanjug) - Nemačkoj nije dovoljno da Srbija izruči Ratka Mladića Hagu, da bi ispunila uslove za ubrzavanje evropskih integracija i dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, prenosi danas novosadski „Dnevnik”, pozivajući se na izvore u Briselu.
Na sednici Saveta ministara spoljnih poslova EU u Luksemburgu Nemci su insistirali na tome da se u tekst zaključaka o Srbiji, pripremljenog za Evropski savet, ubaci odrednica da je puna saradnja sa Haškim tribunalom samo jedan od uslova koji treba da budu ispunjeni.
Dugoročno gledano, za Srbiju bi veći problem mogao da bude stav Nemačke koja traži neke dodatne zadatke, nego Holandije i Belgije koje smatraju da bi hapšenjem Mladića sve prepreke Srbiji na putu evrointegracija bile uklonjene, rekao je jedan od učesnika sednice Saveta ministara EU u Luksemburgu.
On je napomenuo da među tim uslovima nije priznavanje Kosova nego je reč o reformama u pravosuđu, policiji, obaveštajnoj službi i borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.
Promena stava Berlina u odnosu na uslove evropskih integracija Srbije u Briselu se tumači time da Nemci nisu zaboravili upad u njihovu ambasadu tokom mitinga „Kosovo je Srbija” i insistiranjem jačeg dela nemačke vlade (demohrišćana) na restriktivnijem stavu o daljem širenju EU.
Postavljanje novih uslova Srbiji samo je drugo ime za usporavanje evropskih integracija, a „ako neko hoće da uspori približavanje zapadnog Balkana EU, dovoljno je da zaustavi Srbiju i stvar je rešena”, objasnio je izvor „Dnevnika” koji je želeo da ostane anoniman.
(Kraj)
Eto sta ti je ova Nedemokratska i nacisticka AustrijaImao sam Link(sta su pisale strane novine) dajte mi malo vremena da ga nadjem-ali prvo moram po mladju cerkicu u Vrtic da je uzmem!![]()

E pa dragi moji evroskojevci bilo je lepo dok je trajalo, ali vreme je da zaboravite EU, bice i vama lakse.
„DNEVNIK”:NEMCIMA HAG NIJE DOVOLJAN USLOV ZA SRBIJU
NOVI SAD , 19. juna (Tanjug) - Nemačkoj nije dovoljno da Srbija izruči Ratka Mladića Hagu, da bi ispunila uslove za ubrzavanje evropskih integracija i dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, prenosi danas novosadski „Dnevnik”, pozivajući se na izvore u Briselu.
Na sednici Saveta ministara spoljnih poslova EU u Luksemburgu Nemci su insistirali na tome da se u tekst zaključaka o Srbiji, pripremljenog za Evropski savet, ubaci odrednica da je puna saradnja sa Haškim tribunalom samo jedan od uslova koji treba da budu ispunjeni.
Dugoročno gledano, za Srbiju bi veći problem mogao da bude stav Nemačke koja traži neke dodatne zadatke, nego Holandije i Belgije koje smatraju da bi hapšenjem Mladića sve prepreke Srbiji na putu evrointegracija bile uklonjene, rekao je jedan od učesnika sednice Saveta ministara EU u Luksemburgu.
On je napomenuo da među tim uslovima nije priznavanje Kosova nego je reč o reformama u pravosuđu, policiji, obaveštajnoj službi i borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.
Promena stava Berlina u odnosu na uslove evropskih integracija Srbije u Briselu se tumači time da Nemci nisu zaboravili upad u njihovu ambasadu tokom mitinga „Kosovo je Srbija” i insistiranjem jačeg dela nemačke vlade (demohrišćana) na restriktivnijem stavu o daljem širenju EU.
Postavljanje novih uslova Srbiji samo je drugo ime za usporavanje evropskih integracija, a „ako neko hoće da uspori približavanje zapadnog Balkana EU, dovoljno je da zaustavi Srbiju i stvar je rešena”, objasnio je izvor „Dnevnika” koji je želeo da ostane anoniman.
(Kraj)
opa nesko naso si da se junacis pred moderatorima
posto ti je prvi karton,ide samo jedan poen za sledecu izjavu ovog tipa ban bez razmisljanja.
...nego je reč o reformama u pravosuđu, policiji, obaveštajnoj službi i borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala...

http://euobserver.com/9/26357/?rk=1Ireland to get until October to find solution to EU treaty impasse

odlična stvar
hvala Nemcima na tom uslovu
bio je i red da krenu da zahtevaju rešavanje ovih životnih problema
"Ireland to get until October to find solution to EU treaty impasse"
Ili sta? Izbacice ih iz EU?![]()

Суперрррррр....... чујем да Шутановац и Мирослав Илић компонују нову ДАНКЕ ДОЈЧЛАНД која ће жутима бити химна...:???::???::???:

Nece, ali ce zato Irci da usvoje sporazum....
Miroslav Ilić je vaš.....................Mislim Mrčajevski slavuj................![]()
'oceevo videli smo
![]()

Pa Mrčajevci su blizu Čačka zar ne?Blizu Velje Selje vašeg..............
Bices valjda i dalje po forumu pa cemo videti da li hoce ili nece.![]()