- Poruka
- 403.080
Nema meni do mene sto se tice zivota,ali ako Bog u tome malo pripomogne nemam nista protiv..bicu mu zahvalna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema meni do mene sto se tice zivota,ali ako Bog u tome malo pripomogne nemam nista protiv..bicu mu zahvalna...![]()
Ne znam kako mi moze pomoci jer nisam ni trzila pomoc od njega..a ni drugih.Cinioci zivota jedne licnosti zavisi od niz faktora i modaliteta, a to je narocito izrazeno na prostoru Balkana.
E sada se i postavlja pitanje - Kako i na koji nacin ti moze pomoci bog ,onako tebi licno a da je s druge strane Totalno unistio sve one vrednosti, koje su bile dobre, svima ostalima?
Pa i proizvod tih istih ljudi je i " bog", sa svojim i manama i vrlinama.Ne znam kako mi moze pomoci jer nisam ni trzila pomoc od njega..a ni drugih..sve sam sama uradila i stvorila do sada
ali za zivotne vednosti o kojima pises i ako mislimo na isto..njih mogu da uniste samo ljudi .tako sto ih ne prihvataju, ne zive
prema njima niti cene te zivotne vrednosti..tako da Bog sa tim nema nista...naprotiv..imas mnogo dobrih bozijih preporuka i
zapovesti kojih se ljudi ne pridrzavaju....
Nikada bog nije dosao do zemlje i prisao ikome, sa bilo kojom porukom......

Nije jer ti nisi video i nisi ziveo u proslost da bi to tvrdio![]()
Ih, ma sta je tu 13 placa...
Ima da dobije sve ono sto nije dobio do sada. Sve retroaktivno, more je zasluzio.![]()

To vazi i za tebe Marsijaner, ne beri brigu budi Srecan i samo se smesi kada Gledis u Sunce.![]()

Nemoguda ubacim slike i da prodiskutujem ovde...
Nek vam je alal Moderatori... Na dan največeg praznika, sejete mržnju deleći ljude...
PS
Možda ste u pravu, ko zna zašto je to dobro![]()

![]()
† Света Петка †
Обуците се у новога човека!?
Како?!
Кроз свете врлине: љубав, молитву, пост, смиреност, трпљење, кротост, тиме се ствара нови човек у нама, тиме се обнавља лик Божији у човеку!!
Св. Јустин (Нови) Ћелијски
https://www.facebook.com/photo.php?...77009.337606202995941&type=1&relevant_count=1
Ovo je tema o Isusu hristu,
a vidi se baš danas, sada, ko su večina moderatora, odakle su, gde pripadaju, i da im nije ništa sveto...
PS
Bilo bi lepo da objasne zašto su blokirali temu...
Hrist nije sveta Petka niti ima ikakve veze sa tim
- - - - - - - - - -
spasenje ide samo preko Hrista - Bozjeg Sina a ne ljudi..

spasenje ide samo preko Hrista - Bozjeg Sina a ne ljudi..

Da li je spasenje moguce bez prihvatanja Hrista za spasitelja ? Mnogi smatraju da ima, medju njima cak i moderni Hriscani. Dakle ?