Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.714
Pa sam si rekao da mi Nikola kuca na vrata a ja coro coravi ne vidim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sam si rekao da mi Nikola kuca na vrata a ja coro coravi ne vidim![]()
Nema spasenja bez Hrista
Pa sam si rekao da mi Nikola kuca na vrata a ja coro coravi ne vidim![]()

Samo polako, sve češ uvideti, imaš mnogo znanja, pametna si čovek, a što najbitnije, dobar!E ako ti kazes.......

Mogu zamisliti da imas sad stresove kao sto kazes da ih imas.......Možeš li zamisliti kroz koji sam ja pakao prolazio učeći sve praktično, vođen Božijim Štapom, i silom Njegovom?
Misliš sada trenutno? Ne, sada sam smiren, jer je Hristos među nama....Mogu zamisliti da imas sad stresove kao sto kazes da ih imas.......

Mozda ne trenutno sada ali kazes da si bio u kriticnoj situaciji pa se pitam gde ti je tad bio isus ?Misliš sada trenutno? Ne, sada sam smiren, jer je Hristos među nama....
E ako ti kazes.......
Nerazuem, kad?Mozda ne trenutno sada ali kazes da si bio u kriticnoj situaciji pa se pitam gde ti je tad bio isus ?
Mozda je imao pauzu ?

Mogu zamisliti da imas sad stresove kao sto kazes da ih imas.......
Nerazuem, kad?
Uvek je bio tu, u meni, ja u Njemu, a Bog Otac i Duh Sveti su uvek me štitili, kao i Sveci...![]()
tek ces imati stresove
Telo u zemlju, a Duh na Nebesima, u carstvu Božijem....Gde ces ici posle svoje smrti osim u zemlju?

Cekam odgovorZasto si onda imao kriticnu situaciju, stres.......
Ovo ti j baš ne primeren komentar, nemam nameru da se preterujem, a i kasno je, odoh da legnemZasto si onda imao kriticnu situaciju, stres.......
- - - - - - - - - -
To cemo videti.........vec sutra ko ziv a ko mrtav![]()

ne daj boze da umres,tek tad ces da vidis muke,nisi se pokajao.Zasto si onda imao kriticnu situaciju, stres.......
- - - - - - - - - -
To cemo videti.........vec sutra ko ziv a ko mrtav![]()
ajde ziv bioCekam odgovor
Ako je isus bio s tobom zasto si imao stres ?
Samnom nije bio pa ga ja nisam imao ne pamtim...........
Preteruješ svaku meru...Cekam odgovor

Ovo ti j baš ne primeren komentar, nemam nameru da se preterujem, a i kasno je, odoh da legnem![]()
Laku noć i mirni snovi![]()
Nezna šta ga još sve čeka, ali ko zna zašto je to dobrotek ces imati stresove

Odgovorio sam ti gore iznad...Begas a ne odgovori mi na ovo
Kako vrdas cim ne mozes da das odgovor.Odgovorio sam ti gore iznad...
Stao sam pred mnogo veču silu, i satro je, za tvoje saznaje, Božijom Moči...
Oš da da se proveriš?
Molitve su uslišne, ako se iskreno molimo, Bog i Sveci nas čuju, Sile Nebeske, i raduju su našem obračanju njima..
Moje molitve za zdravlje, između ostalog, ispunjavaju se, i Bog, posredstvom Duha Svetoga, i ostalih Svetih, leči me...
Evo, prošlih dana, prekjuče konkretno, lečio mi je srce. Naravno, ja nisam znao koliko sam svojim načinom života, ugrozio svoj život, i šta se u mom organizmu sve dešava, ali Bog zna...
Silom Svojom, Ljubavlju Isusa Hrista, napunio me je svojom savšenom ljubavlju, da sam mislio da će mi puči pluča, da ču se raspasti! Trajalo je to celo popodne do uveče, kada se ta prevelika bura u meni stišala, i osetio sam blagostanje, mir u srcu svom, kao i to da mi srce od tada radi jače no do sad, normanije, dok je do tada jedva se čuli otkucaji...![]()
Hvala ti Bože, i svim svetima!
Brate ja ne kapiram
Ako sam ne kazes cigaretama ne onda ti ni jedan bog ne moze pomoci niti obnoviti mladost, niti zdravlje, niti nista........
Nisu u pitanju cigarete, što si se uhvatio za njih?![]()
Do stresova dolazi iz mnogo različitih masovnih pojava okoline, društva, svega i svačega..![]()
Zbog jakog stresa koji sam skoro imao, došlo je do toga ...![]()
Ti suviše bukvalno razumevaš mene, pisanja ovde..
Ako pišemo o veri, Bogu, samo govormo o svojim saznanjima, ujedno učimo o duhovnim stvarima, što neznači da smo se odredkli zemaljskog života, i da ga ne živimo...![]()
Živimo isto kao i ti, kao i svako drugi, samo sa malo više saznanja, znanja o nevidljivim i močnim stvarima, prosto rečeno![]()
Ja nemogu da menjam, zamenim grad, državu, pa ni tebe nekad![]()
Nemogu da zamenim bagru koja vlada državom, koja pljačka i satanizuje Narod, niti mogu da zamenim svoj Narod za neki drugi![]()
Blago tebi i takvima kao ti, neznate gde živite, i jedete hleb Bezbonički...![]()