Nema spasenja bez Hrista

E ako ti kazes.......
Samo polako, sve češ uvideti, imaš mnogo znanja, pametna si čovek, a što najbitnije, dobar! :lol:

Sad bih te pitao nešto, a to je, kad budeš razmislio, o mnogo čemu, šta misliš, kako je meni bilo kad sam ja sve učio direktno od Boga, Duha Svetoga, fizički realno, na zemlji, praktično sve doživljavao i proživljavao, sve ovo što ti učiš, čitaš na internetu, čuješ od drugih, mene?

Možeš li zamisliti kroz koji sam ja pakao prolazio ceo život, učeći sve praktično, vođen Božijim Štapom, i silom Njegovom? :lol:

Gde ces ici posle svoje smrti osim u zemlju?
Telo u zemlju, a Duh na Nebesima, u carstvu Božijem....

Ne bih ti dalje o tome, šta gde i kako, zbuniću te, a i nečeš verovati... :lol:

Za početak bih ti preporučio, ako ti hočeš, i kad hočeš, vrati se na onu moju temu "Moj Greh je predamnom", te ponovo pročitaj tvoje i moje komentare, mislim da će ti to mnogo pomoći u sagldavanju istine... :lol:

Zasto si onda imao kriticnu situaciju, stres.......

- - - - - - - - - -

To cemo videti.........vec sutra ko ziv a ko mrtav :D
ne daj boze da umres,tek tad ces da vidis muke,nisi se pokajao.

- - - - - - - - - -

Cekam odgovor

Ako je isus bio s tobom zasto si imao stres ?

Samnom nije bio pa ga ja nisam imao ne pamtim...........
ajde ziv bio

Stao sam pred mnogo veču silu, i satro je, za tvoje saznaje, Božijom Moči...

Oš da da se proveriš?

Voz i nije sila ,vec ....tako da se dokazi da imas nadnaravnu silu i da ce ti bozja pomoc pomoci...hahahaha.

Izgleda da kada si bio mali, majka ti nije govorila : Sine cuvaj se, pazi kuda ides, kada se cuvas i bog ce te cuvati:

To bi ti trebalo uvek da stoji u svesti.........druze moj.

Molitve su uslišne, ako se iskreno molimo, Bog i Sveci nas čuju, Sile Nebeske, i raduju su našem obračanju njima..

Moje molitve za zdravlje, između ostalog, ispunjavaju se, i Bog, posredstvom Duha Svetoga, i ostalih Svetih, leči me...

Evo, prošlih dana, prekjuče konkretno, lečio mi je srce. Naravno, ja nisam znao koliko sam svojim načinom života, ugrozio svoj život, i šta se u mom organizmu sve dešava, ali Bog zna...
Silom Svojom, Ljubavlju Isusa Hrista, napunio me je svojom savšenom ljubavlju, da sam mislio da će mi puči pluča, da ču se raspasti! Trajalo je to celo popodne do uveče, kada se ta prevelika bura u meni stišala, i osetio sam blagostanje, mir u srcu svom, kao i to da mi srce od tada radi jače no do sad, normanije, dok je do tada jedva se čuli otkucaji... :lol:

Hvala ti Bože, i svim svetima!

Ti tvoji simptomi ukazuju da si imao problema sa zgaravicom i kada se smirilo, smirilo ti se i ti tvoji simptomi i moram da ti odam TAJNU, nis bog nema sa tim ,niti svi sveci o ostala karamba.

Ali , eto da ti ukazem da se tvoji bogovi sada nalaze u bolnici sveti Sava,oni ce da te pregledaju da li je tvoje srce ( a mozda si ga vec dao svecima) mozda dozivelo mali srcani napad.

U slucaju da se ne obratis svojim ,kao i nasim bogovima, bojim se da te ne izgubimo i da vise necemo imati , tako divnog vernika......

Nisu u pitanju cigarete, što si se uhvatio za njih? :)

Do stresova dolazi iz mnogo različitih masovnih pojava okoline, društva, svega i svačega.. :lol:

Zbog jakog stresa koji sam skoro imao, došlo je do toga ... :lol:

Ti suviše bukvalno razumevaš mene, pisanja ovde..

Ako pišemo o veri, Bogu, samo govormo o svojim saznanjima, ujedno učimo o duhovnim stvarima, što neznači da smo se odredkli zemaljskog života, i da ga ne živimo... :lol:

Živimo isto kao i ti, kao i svako drugi, samo sa malo više saznanja, znanja o nevidljivim i močnim stvarima, prosto rečeno :lol:

Pa majkumu, kako da se moze diskutovati o ne vidljivom i jos mocnim.

Gde su i kako se to oni vide, pa evo ,od kada je pocelo sa ovima, jos niko ih nije video....

mora da su marsovci.......

Ja nemogu da menjam, zamenim grad, državu, pa ni tebe nekad :lol:

Nemogu da zamenim bagru koja vlada državom, koja pljačka i satanizuje Narod, niti mogu da zamenim svoj Narod za neki drugi :lol:

Blago tebi i takvima kao ti, neznate gde živite, i jedete hleb Bezbonički... :)

I da znas da jedem hleb ,sve manje i manje, i jos sada gledim da je sa svim zitaricama , pecen u malim pecnicima i da je od prirodnog brasna, Ah da i zivim i putujem ...relacija mars i druge planete i povremen dolazak na zemlju....cisto da vidim sta ima....

Back