marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.725
Opet pogrešno razumeš![]()
Nisam ljubomoran, daleko bilo...![]()
Svako doživljava stresove, manje ili više..
Prihvataš sve negativno, jer sureči grube :lol.
Pojam, "Jedu hleb Bezbožnički", znači, da u ovom složenom anarhističkom sistemu u zemlji jednima otimaju dok drugima pune džepove, razumeš sad?![]()
Ako je meni, kao i mnogima ,država dužna nekoliko generacija računajuči i meni što je otela, i to deli drugima, i dalje pljačka iste koje je takoreći uništila, i i dalje daje drugima, onda ti ljudi jedu hleb Bezbožnički, jer žive na život i smrt drugih ljudi.
Hočeš li da ukapiraš u kojem vemenu i sistemu živimo?![]()
Ja tebi lično ništa ne prigovaram povodom ovoga što pričamo, niti meni smeta ako ti imaš nešto bolje od mene, niti na bilo čemu zavidim :lol.
ja sam potpuno zadovoljan onim što imam. Razumeš?![]()
A da li razumeš da skoro svakodnevno teroristička vlast i državna mafija napada nas građane, troriše nas na sve načine, nas koji smo na komunjarskom spisku za drnje kože?![]()
Da li ti je išta sad jasno vanzemaljac?![]()
Gde ti živiš vanzemaljac, vidiš li ti koliko nedeljno umire mladih?
Nevidiš ulicom žene idu kao pijane, gladne, nemaju čime da nahrane decu?
Nevidiš koliko Naroda prosi po ulici? Nevidiš koliko ih je na kantama za otpatke?
I ti meni kažeš da sklonim, pa gde da se sklonim jbt iz Srbije????
Gde da se sklonim od vas "primernih građana" koji jedete hleb Bezboznički, i još solite pamet svima?![]()
Pa gde je to cudo, ,molis se a ono NEMA, nema nista, neda ti bog i jos kaze " Imali ste zemlju,imali ste svoja sredstva u svojim rukama, imali ste svoje banke, svoju zemlju, svojuuuuu , e sada Nema , ic nema.
Sto ste trazili to ste dobili, ustvari Ti tvoji sto ides i molis se njima , uzivaju ko Bubreg u loju, nit ista rade, nit ista dele sa svojim gospodarom.
I moram da kazem da jos nisam video cudo da svestenik , baci sve pare koje je dobio i da je bog ili ti sta Ja znam , djavo ,....uze te pare, jok....hahahahaha.
A sto se tice mladih, obrazovanih, zeljnih i posla i zivota, Eno ih svuda po Zemaljskoj kugli i jos kazu....
Od ovijeh koje se mole , a NECE ISTA da promene, treba sto bre pobeciiiiiiiiii