Nema spasenja bez Hrista

Rado bih mu pomogao
Iako se religijski s njim ne slazem to ne znaci da sam los covek

- - - - - - - - - -

Pa mislis da tu bog moze pomoci ?
Šta sad, da nečeš ti da mi vratiš par miliona eura što mi dužna državna mafija? :hahaha:

- - - - - - - - - -

Rado bih mu pomogao
Iako se religijski s njim ne slazem to ne znaci da sam los covek

- - - - - - - - - -

Pa mislis da tu bog moze pomoci ?
Da, i te kako pomaže! :lol:

- - - - - - - - - -

Kad bi računali koliko mi duguje država, državna mafija, cela Srbija koliko vredi, komplet, nema dovoljno... :lol:

Ja ih nisam terao da rade to što rade, komunjare... :lol:

Šta sad, da nečeš ti da mi vratiš par miliona eura što mi dužna državna mafija?
Naravno da necu. nemam odakle a i da imam toliko ti ne bi dao.

Bog jos manje nece, ne nadaj se..........

Da, i te kako pomaže!
Kako, jel molitvom ?

Ako ce ti biti lakse onda to postujem

Kad bi računali koliko mi duguje država, državna mafija, cela Srbija kolik ovredi, komplet, nema dovoljno...
Vidi neku agenciju za naplatu dugova.
Od boga nema leba

Naravno da necu. nemam odakle a i da imam toliko ti ne bi dao.

Bog jos manje nece, ne nadaj se..........

Kako, jel molitvom ?

Ako ce ti biti lakse onda to postujem

Vidi neku agenciju za naplatu dugova.
Od boga nema leba
Ako sam ti ispričao istinitu situaciju, realnost, to neznači da ja tražim pare od Boga, niti koga jurim za bilo kakvu lovu :lol:

Da, Molitve su uslišne :lol:

E sad bratac, pokušaj da povežeš neke stvari i pokušaš da razumeš zašto sam ja taj koji nosi Svetosavski Krst. I šta to u suštini znači. Imaš sad dovoljno podataka da to uklaviriš ... :lol:

- - - - - - - - - -

Pa sta onda trazis, u cemu je poenta tvog stresa ? Kazem da postujem ako je tebi lakse, ako se bolje osecas

Jbt, pa koji put treba da se ponavljam... Cccc ..

DRŽAVNI TERORIZAM, PLJAČKA! SVAKI DAN!!!

E sad bratac, pokušaj da povežeš neke stvari i pokušaš da razumeš zašto sam ja taj koji nosi Svetosavski Krst. I šta to u suštini znači.
Pazi ovako brate :
ja sebe ne smatram da sam mnogo pametan ali nisam bas ni toliko glup.
Nosis taj svetosavski krst, molis se bogu i radis jos neke stvari vezane za religiju jer je tebi lakse, bolje se osecas jel tako ?

Jbt, pa koji put treba da se ponavljam... Cccc ..

DRŽAVNI TERORIZAM, PLJAČKA! SVAKI DAN!!!
Zasto ti zbog toga imas stres ?

Opusti se malo, zivi kao ja

20 i kusur godina gledam kako mi terorišu decu, dresiraju, i ti kažeš nema razloga stresu???

- - - - - - - - - -

Pazi ovako brate :
ja sebe ne smatram da sam mnogo pametan ali nisam bas ni toliko glup.
Nosis taj svetosavski krst, molis se bogu i radis jos neke stvari vezane za religiju jer je tebi lakse, bolje se osecas jel tako ?
Da, donekle je tako... Božija volja, radi spasenja mene i moje porodice, zasnovano na kretanju situacije Nacije/ satanske države kojoj pripadam :lol:

20 i kusur godina gledam kako mi terorišu decu, dresiraju, i ti kažeš nema razloga stresu???

Pa sta mozes da uradis po tom pitanju - nista !!!

Zato opusteno da ne zaglavis u "Lazi Lazarevic".

Ja ti to ne zelim niti ikome ovde, ne mislim da vredjam nego eto vidim da te pogadja ali tebe malo jace

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Da, donekle je tako... Božija volja, radi spasenja mene i moje porodice, zasnovano na kretanju situacije Nacije/države kojoj pripadam :lol:

Onda se moli i nek ti bude super.
Ja ti to zelim iz sveg srca

Pa sta mozes da uradis po tom pitanju - nista !!!

Zato opusteno da ne zaglavis u "Lazi Lazarevic".

Ja ti to ne zelim niti ikome ovde, ne mislim da vredjam nego eto vidim da te pogadja ali tebe malo jace

- - - - - - - - - -

Onda se moli i nek ti bude super.
Ja ti to zelim iz sveg srca
:hahaha:

pa to ti trubim svo vreme... :lol:

Ludaru su mi naštale komunjare počev od 1991 do 2000 godine ,svom silom i snagom, ali Crkva me spasavala, tj, Bog i svi Sveci :lol:

Hvala na lepim željama.

I nadam se da se nisi našao uvređen, ništa nije bilo lično, živ bio, i ti i tvoja porodica :lol:

:hahaha:

pa to ti trubim svo vreme... :lol:

Ludaru su mi naštale komunjare počev od 1991 do 2000 godine ,svom silom i snagom, ali Crkva me spasavala, tj, Bog i svi Sveci :lol:

Hvala na lepim željama.

I nadam se da se nisi našao uvređen, ništa nije bilo lično, živ bio, i ti i tvoja porodica :lol:

Ma taman posla uvredjen, mi samo ovde komuniciramo a meni zna nekad da izleti po neka neprimerena rec tipa "Laza Lazarevic" i sl pa sam ja pomislio da ti ne shvatis to kao uvredu ali dobro je da nisi.

I po treci put ponavljam da postujem tvoju odluku da se molis ukoliko se ti osecas dobro. Samo napred brate, meni to nije potrebno zaista

Ma taman posla uvredjen, mi samo ovde komuniciramo a meni zna nekad da izleti po neka neprimerena rec tipa "Laza Lazarevic" i sl pa sam ja pomislio da ti ne shvatis to kao uvredu ali dobro je da nisi.

I po treci put ponavljam da postujem tvoju odluku da se molis ukoliko se ti osecas dobro. Samo napred brate, meni to nije potrebno zaista

bog ti je dao izbor,kako ti zelis.

"Lakše je kamili proći kroz iglene uši, no bogatom ući u Carstvo nebesko" :lol:

- - - - - - - - - -

Nije mi taj bog nista dao, niko mi nista nije dao, sve je mojih ruku delo, sve je iz moje glave
Tačno je da ti Bog nije ništa dao, sve si dobio pljačkom državne mafije. Od ********* :lol:

I nemoj da se ljutiš, kad ti se kaže da jedeš hleb bezbozničiki, i da primaš platu bezbožničku. :lol:

Vas je tito odvojio po spisku, a Dinkić i komuno la kampanela vas održala :lol:

Poslednja izmena:
Tačno je da ti Bog nije ništa dao, sve si dobio pljačkom državne mafije. Od *********
Za ovo bih trebao da se ljutim ali necu. Razumem tvoj bes.
Ja nikada nikoga nisam pljackao. tebi su brate svi krivi koji imaju pare i miran zivot
lepo sam ti rekoa da stojiš na ivici, pred Bogom, i to sam ti dokazao, Sveti Nikola te opominje, a ti nemariš, ako je istina ono što ovde sve pričaš, na PDF-u.
Nema potrebe da ovde niko nikoga laze. Ako lazemo onda lazemo sebe.
A pusti sad nikolu, ne primecujem ga..........

Za ovo bih trebao da se ljutim ali necu. Razumem tvoj bes.
Ja nikada nikoga nisam pljackao. tebi su brate svi krivi koji imaju pare i miran zivot
Nema potrebe da ovde niko nikoga laze. Ako lazemo onda lazemo sebe.
A pusti sad nikolu, ne primecujem ga..........
Nisam ja besan, samo je tebi teško, a razumem te, da prihvatiš istinu. :lol:

Nema potrebe da se ljutiš, zato što pogrešno tumačiš, i nije onako kako ti to vidiš, doživljavaš, tumačiš, što šta. :lol:

Ne primečuješ Nikolu? A kako se ja zovem? :lol:

Back