Nema spasenja bez Hrista

Od cega te cuvao brate ?

Od zemljotresa, poplave, najezde komaraca........

Mene nije cuvao jer ne verujem u njega pa eto osvanucu i sutra ziv, zdrav i sa osmehom na licu
Molitve su uslišne, ako se iskreno molimo, Bog i Sveci nas čuju, Sile Nebeske, i raduju su našem obračanju njima..

Moje molitve za zdravlje, između ostalog, ispunjavaju se, i Bog, posredstvom Duha Svetoga, i ostalih Svetih, leči me...

Evo, prošlih dana, prekjuče konkretno, lečio mi je srce. Naravno, ja nisam znao koliko sam svojim načinom života, ugrozio svoj život, i šta se u mom organizmu sve dešava, ali Bog zna...
Silom Svojom, Ljubavlju Isusa Hrista, napunio me je svojom savšenom ljubavlju, da sam mislio da će mi puči pluča, da ču se raspasti! Trajalo je to celo popodne do uveče, kada se ta prevelika bura u meni stišala, i osetio sam blagostanje, mir u srcu svom, kao i to da mi srce od tada radi jače no do sad, normanije, dok je do tada jedva se čuli otkucaji... :lol:

Hvala ti Bože, i svim svetima!

Poslednja izmena:
Evo, prošlih dana, prekjuče konkretno, lečio mi je srce. Naravno, ja nisam znao koliko sam svojim načinom života, ugrozio svoj život, i šta se u mom organizmu sve dešava, ali Bog zna...
Silom Svojom, Ljubavlju Isusa Hrista, napunio me je svojom savšenom ljubavlju, da sam mislio da će mi puči pluča, da ču se raspasti! Trajalo je to celo popodne do uveče, kada se ta prevelika bura u meni stišala, i osetio sam blagostanje, mir u srcu svom, kao i to da mi srce od tada radi jače no do sad, normanije, dok je do tada jedva se čuli otkucaji...

A jel si pio neke lekove ili si se samo molio bogu ?

Molitve su uslišne, ako se iskreno molimo, Bog i Sveci nas čuju, Sile Nebeske, i raduju su našem obračanju njima..

Moje molitve za zdravlje, između ostalog, ispunjavaju se, i Bog, posredstvom Duha Svetoga, i ostalih Svetih, leči me...

Silom Svojom, Ljubavlju Isusa Hrista, napunio me je svojom savšenom ljubavlju, da sam mislio da će mi puči pluča, da ču se raspasti! Trajalo je to celo popodne do uveče, kada se ta prevelika bura u meni stišala, i osetio sam blagostanje, mir u srcu svom, kao i to da mi srce od tada radi jače no do sad, normanije, dok je do tada jedva se čuli otkucaji... :lol:

Hvala ti Bože, i svim svetima!

pa sta ti je bilo sa srcem?

- - - - - - - - - -

pa vidis valjda da se molio bogu,i ti isto moli se da te ne bi pratila nesreca.

pa vidis valjda da se molio bogu,i ti isto moli se da te ne bi pratila nesreca.
Molio se ali uz lekove koje mu prepisao cika doktor. Aj nek se izleci uz molitvu......
Pa ovi sto imaju rak nebi spavali, samo bi se molili i molili kad bi to imalo efekta.
A mene ne prati nesreca, bar do sad nije a evo usao sam u zadnju trecinu svog zivota.
Pa kad ce ta nesreca, jel kad budem umreo ?

Molio se ali uz lekove koje mu prepisao cika doktor. Aj nek se izleci uz molitvu......
Pa ovi sto imaju rak nebi spavali, samo bi se molili i molili kad bi to imalo efekta.
A mene ne prati nesreca, bar do sad nije a evo usao sam u zadnju trecinu svog zivota.

e pa ovaj je istinski vernik

- - - - - - - - - -

ne.ove nedelje.

:hahaha:

Jbt, ala ste vi.... :lol:

Pa nije meni bolesno srce, hahaha :lol:

Nije bilo potrebe nizakakve lekove... :lol:

Doživeo sam mali stres skoro, pušać sam, što utiče na krvne sudove... :lol:

Molitve su složene po redosledu i vremenu, sveukupne, znači Molitve Sveštiničke po Crkvama i Manastirima, moje Molitve, i Sila Duha Svetoga koja je svakog momenta prisutna, vidi, zna i najmanju promenu u čovekovom organizmu, i kad je vreme, deluje odmah... :lol:

Znači, lečenje koje je posredstvom Svetijeh Nebeskih Sila deluje na najmanju pojavu nekog poremečaja u organizmu, sprečava da dođe i dolazi do oboljenja, tj, u doglednom vremenu do smrti, ako ne bi bilo tako, lečenje, preventivno lečenje, koje ni medicina još dugo neće moći da primenjuje... :lol:

Da nebude zabune, srce mi je zdravo i jako kao dren, kao u momčića :lol:

HVALA BOGU!

Koliko puta treba da ponovim da Pravoslavna Crkva leči? :lol:

Molitve svako čita ono po nekom redu, nahođenju, spontano, po osečaju, po nekom slobodnom rasporedu, mislim individualno, a dešavanja koja se manifestuju posredstvom Duha Svetoga, dese onda kad to treba, a to mi sami neznamo kad će biti :lol:

Neznam šta vam je čudno, kad se razna dešavanja takve vrste, LEČENJE, dešava svakodnevno, uvek i svagda :lol:

Normalno, uvek se koriste i medicinska sredstva, lekovi, za mnoge razne potrebe, kao preventiva ili konkretno lečenje ako je čovek bolestan od nečega... :lol:

Poslednja izmena:
Pa onda brate ostavis cigarete, eliminisi se ljudi koji mogu da ti naprave stres pa cak i onih potencijalnih i videces kako je lep ovaj svet.
Kakve sve ovo veze ima sa bogom ?
Pusis ili ne pusis - na tebi je odluka, kakav crni bog..............
Jesi nedokazan, :lol:

Očigledno nevredi da ti po ko zna koji put pričam, citiram isto. Pa imaš masu tema otovorenih po pitanju vere, Boga, i svega duhovnog... :lol:

"Bog obnavlja mladost moju kao u orla"...

Ako kapirš išta :lol:

Poslednja izmena:
Brate ja ne kapiram :roll:

Ako sam ne kazes cigaretama ne onda ti ni jedan bog ne moze pomoci niti obnoviti mladost, niti zdravlje, niti nista........
Nisu u pitanju cigarete, što si se uhvatio za njih? :)

Do stresova dolazi iz mnogo različitih masovnih pojava okoline, društva, svega i svačega.. :lol:

Zbog jakog stresa koji sam skoro imao, došlo je do toga ... :lol:

Ti suviše bukvalno razumevaš mene, pisanja ovde..

Ako pišemo o veri, Bogu, samo govormo o svojim saznanjima, ujedno učimo o duhovnim stvarima, što neznači da smo se odredkli zemaljskog života, i da ga ne živimo... :lol:

Živimo isto kao i ti, kao i svako drugi, samo sa malo više saznanja, znanja o nevidljivim i močnim stvarima, prosto rečeno :lol:

Poslednja izmena:
Nisu u pitanju cigarete, što si se uhvatio za njih? :)

Do stresova dolazi iz mnogo različitih masovnih pojava okoline, društva, svega i svačega.. :lol:

Zbog jakog stresa koji sam skoro imao, došlo je do toga ... :lol:

Pa brate kreces se u pogresnom drustvu, lose sii se organizovao.

Ja nemam stresova veruj mi na rec pa mi pomoc boga niti nekog drugog nije potrebna.

Jel ti mene sad kapiras ?

Pa brate kreces se u pogresnom drustvu, lose sii se organizovao.

Ja nemam stresova veruj mi na rec pa mi pomoc boga niti nekog drugog nije potrebna.

Jel ti mene sad kapiras ?
Ja nemogu da menjam, zamenim grad, državu, pa ni tebe nekad :lol:

Nemogu da zamenim bagru koja vlada državom, koja pljačka i satanizuje Narod, niti mogu da zamenim svoj Narod za neki drugi :lol:

Blago tebi i takvima kao ti, neznate gde živite, i jedete hleb Bezbonički... :)

Poslednja izmena:
A zasto brate tako pricas ?

Jel si ljubomoran sto ja nemam stresove, sto sam zadovoljan svojim zivotom i sto mi skoro sve ide od ruke ?

U cemu je fora ?
Opet pogrešno razumeš :lol:

Nisam ljubomoran, daleko bilo... :hahaha:

Svako doživljava stresove, manje ili više..

Prihvataš sve negativno, jer sureči grube :lol.

Pojam, "Jedu hleb Bezbožnički", znači, da u ovom složenom anarhističkom sistemu u zemlji jednima otimaju dok drugima pune džepove, razumeš sad? :lol:

Ako je meni, kao i mnogima ,država dužna nekoliko generacija računajuči i meni što je otela, i to deli drugima, i dalje pljačka iste koje je takoreći uništila, i i dalje daje drugima, onda ti ljudi jedu hleb Bezbožnički, jer žive na život i smrt drugih ljudi.

Hočeš li da ukapiraš u kojem vemenu i sistemu živimo? :lol:

Ja tebi lično ništa ne prigovaram povodom ovoga što pričamo, niti meni smeta ako ti imaš nešto bolje od mene, niti na bilo čemu zavidim :lol.

ja sam potpuno zadovoljan onim što imam. Razumeš? :lol:

A da li razumeš da skoro svakodnevno teroristička vlast i državna mafija napada nas građane, troriše nas na sve načine, nas koji smo na komunjarskom spisku za drnje kože? :lol:

Da li ti je išta sad jasno vanzemaljac? :lol:

Gde ti živiš vanzemaljac, vidiš li ti koliko nedeljno umire mladih?

Nevidiš ulicom žene idu kao pijane, gladne, nemaju čime da nahrane decu?

Nevidiš koliko Naroda prosi po ulici? Nevidiš koliko ih je na kantama za otpatke?

I ti meni kažeš da sklonim, pa gde da se sklonim jbt iz Srbije????

Gde da se sklonim od vas "primernih građana" koji jedete hleb Bezboznički, i još solite pamet svima? :lol:

Poslednja izmena:
Pojam, "Jedu hleb Bezbožnički", znači, da u ovom složenom anarhističkom sistemu u zemlji jednima otimaju dok drugima puneđepove, razumeš sad?
Kao prvo brate meni si rekao da jedem taj hleb bezboznicki. Ja punim dzepove ali ne otimam drugima. Nema potrebe da ti bude lose, da si pod stresom i da ti treba bog. Ako se sam ne snadjes u ovom ludom vremenu niko ti ne moze pomoci, bog ponajmanje
Hočeš li da ukapiraš u kojem vemenu i sistemu živimo?
Ja sam savrseno ukapirao i pomirio se s tim ali ti izgleda ne mozes............
ja sam potpuno zadovoljan onim što imam. Razumeš?
A zasto onda stres ?
Sam si ovo napisao >
Doživeo sam mali stres skoro, pušać sam, što utiče na krvne sudove...

Kao prvo brate meni si rekao da jedem taj hleb bezboznicki. Ja punim dzepove ali ne otimam drugima. Nema potrebe da ti bude lose, da si pod stresom i da ti treba bog. Ako se sam ne snadjes u ovom ludom vremenu niko ti ne moze pomoci, bog ponajmanje
A zasto onda stres ?
Sam si ovo napisao >
bas si tvrdoglav

A zasto onda stres ?
Sam si ovo napisao >
ALOOOOO

PRIMAŠ PLATU BEZBOŽNIČKU!!! KAPIRAŠ????

A zasto onda stres ?
Sam si ovo napisao >
Čitaj šta pišem, stres je od napada zlikovačke državne mafije svaki dan! Zla koje čine svima u okolini, gradu, državi! I meni!

Back