gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Љубав наша утврђује се на страдању Христовом, вера - на васкрсењу Његовом, а нада - на вазнесењу Његовом.
Непознати аутор
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivan 14:28 - "Čuli ste, da vam ja rekoh: 'Ja odlazim, i doći ću k vama. Kad biste me ljubili, onda biste se radovali, što idem k Ocu, jer je Otac veći od mene."
Ivan 5:30 - "Ja ne mogu ništa činiti sam od sebe. Sudim, kako čujem. Moj je sud pravedan; jer ne tražim volje svoje, nego volju onoga, koji me je poslao.
Marko 13,32 - ''A onaj dan i onaj čas ne zna nitko, ni anđeli na nebu ni Sin, nego samo Otac.'
Kako su onda jednaki???
Tako sto Hristos kaze:
" Ja siđoh s neba.
Ja dođoh u ime Oca svojega.
Da svi poštuju Sina kao što poštuju Oca.
Nijesam sam, nego ja i Otac koji me posla.
Za mene svjedoči Otac koji me posla.
Ja ne primam svjedočanstva od čovjeka.
Otac koji me posla svjedoči za mene.
Sam od sebe ne dođoh nego ima Istiniti koji me posla, kojega vi ne znate; ja ga znam, jer sam od njega i On me posla.
Ja ne tražim volje svoje nego volju Oca koji me posla.
Pregledajte Pisma, i ona svjedoče za mene.
Sin ne može činiti ništa sam od sebe nego što vidi da Otac čini; jer što Otac čini ono i sin čini onako.
Ja od sebe ne govorim.
Kao što mene zna Otac, i ja znam Oca.
Onaj koji me posla sa mnom je.
Ja svagda činim što je Njemu ugodno.
Vi ste od nižijeh, ja sam od višijeh; vu ste od ovoga svijeta, ja nijesam od ovoga svijeta.
Koji mrzi na mene, mrzi na Oca mojega.
Otac koji stoji u meni, on tvori djela.
Niko neće doći Ocu do krozame.
Ti si Oče u meni i ja u tebi.
Koji vjeruje meni, vidje Oca.
Ja sam u Ocu i Otac u meni.
Ja sam vrata.
Ja sam pastir dobri.
Ja sam svjetlost svijeta.
Ja sam put, istina i život.
Ko vidi mene, vidi Onoga koji me je poslao.
Ja i Otac jedno smo.
Dok vidjelo imate, vjerujte vidjelo da budete si novi vidjela.
Bez mene ne možete ništa činiti.
Ja idem k tebi Oče.
Dao si mi vlast nad svakim tijelom.
Dade mi se svaka vlast na nebu i na zemlji."

Nastavak teksta "Nema spasenja bez Hrista":
"Kада проникнеш у аргументе и тврдње оних који спасење некрштених сматрају могућим, јавља се утисак да они заборављају не само на Божији Промисао, већ и на Самог Бога.
"Добар" човек за њих је онај који није грешио против људи и који је својим делима показивао благонаклоност према њима. Самим тим, он, по њиховом мишљењу, постаје достојан спасења.
Али чак ни десет Мојсејевих заповести се нису ограничавале пребројавањем обавеза у односу на другог човека - прве из њих посвећене су обавезама човека према Богу: "Ја сам Господ..." (Изл. 20:2-7)."
Ja sam vas i bog i spasitelj, vi se sve morate pokoriti mojoj volji, sluzit ce te samo meni i ja sam vas jedini bog.
citat iz moje knjige Kako biti dobar bog Marsovac.

Kakve su mi misli dobro je da sam ziv![]()
od danas pratice te nesreca golema,cuvaj se![]()
Nek se cuva on od mene.
Ima me........
Marsijaner i sta je bilo kada si se Probudio, da li je bilo svanulo ili je jos uvek sve bilo u mraku,![]()

A noge otkrivene![]()

Stao sam pred mnogo veču silu, i satro je, za tvoje saznaje, Božijom Moči...Sto ne stanes ispred zahuhtalog voza i pozovi boga da te spasi......![]()
kad volis rogonjuOd cega te cuvao brate ?
Od zemljotresa, poplave, najezde komaraca........
Mene nije cuvao jer ne verujem u njega pa eto osvanucu i sutra ziv, zdrav i sa osmehom na licu

Eto da se javim da sam ziv i zdrav.
PIjem kapuccino i imam osmeh na licu
Ne nedostaje mi ni bog ni isus