Nema se vremena

- Glancanje kuce do usijanja mi je stravican izbor za trosenje svog jedinog zivota. Tu kraja nema, a po mo misljenju je dovoljno naci neku meru. Znam nekoliko zena koje krpu iz ruku ne ispustaju i zaista je sve savrseno u tim kucama, ali to su beskrajno dosadne osobe. Od silnog ciscenja ne stigose da sa nekim porazgovaraju, da nesto procitaju, pogledaju, da negde odu :neutral:

Na poslu imam prijateljicu od 25 i svako jutro cim stignem ona mi isprica kako je ili ocistila stubiste ili primila goste tako da su se satima cudili aranzmanu predjela ili popravila ladice ili promenila posteljine i na kraju se obavezno posvadjala sa muzem jer je ostavio carape na podu ili je doveo prijatelja koji pusi ili je usao u prljavim cipelama...
Kad saslusam uvek ali bas uvek postavim kao kroz salu pitanje "A jesi imala seks sinoc?" ili "Procita li se stogod" ili tako nesto...
Jos uvek (mesecima zajedno radimo) nije shvatila zasto pitam i sta zelim da kazem. :(
Shvatice valjda kad napuni 35 i kada shvati koliko je tracila zivot na gluposti. Bas kao nekad ja.

Na poslu imam prijateljicu od 25 i svako jutro cim stignem ona mi isprica kako je ili ocistila stubiste ili primila goste tako da su se satima cudili aranzmanu predjela ili popravila ladice ili promenila posteljine i na kraju se obavezno posvadjala sa muzem jer je ostavio carape na podu ili je doveo prijatelja koji pusi ili je usao u prljavim cipelama...
Kad saslusam uvek ali bas uvek postavim kao kroz salu pitanje "A jesi imala seks sinoc?" ili "Procita li se stogod" ili tako nesto...
Jos uvek (mesecima zajedno radimo) nije shvatila zasto pitam i sta zelim da kazem. :(
Shvatice valjda kad napuni 35 i kada shvati koliko je tracila zivot na gluposti. Bas kao nekad ja.

treba se posvetiti pravim stvarima u zivotu, a nedozvoliti da postanemo robovi svoje kuce :D

Svi slovimo kao slobodni,a okove koje zovemo "nema se vremena" sve teže nosimo.Živjela sloboda:(
Ne prihvatam floskulu kako nema vremena,kao ne stižemo,kako imamo hiljadu obaveza(jer svi imamo nametnute,nužne i sistemom poredane obaveze).
Nastojim biti gospodar svog vremena i uspijevam u tome dobrom elekcijom važnih od manje važnih stvari,primjerenom organizacijom i voljom.Jer ne mogu,jer nikako ne mogu da dozvolim da život prolazi pored mene dok sam ja zauzeta obavljanjem poslova..
Na lenjiru vremena moramo pronaći vrijeme ZA sebe,za ono što nas raduje,umiruje,što nam prija ..jer inače u čemu je smisao vremena ..u tome da sam SAD starija za minut koji je protekao od momenta kad sam započela ovaj post.
Ali taj minut je moje vrijeme koje sam ja odvojila i darovala.Ovdje.I sebi.

Back