nema nista

devojcurak:
Ne slazem se sa tobom ali ajde.............nije sve u lovi..niti nekim fensi krpicama....dobrim, brate kolima..........treba da se ima i u glavi.....da se ima zelja i volja za to neko stvorenje pored vas....kompromisi....price.......pokazivanje emocija....pa pre biste pokazali koliko para imate nego sta stvarno osecate prema devojkama....o cemu pricamo!!!!!!!!

Ne ide to jedno bez drugog. Zene se cesto zaljube ali uvek u vezi presudi tvoj imetak. Cim naleti na tipa koji ju moze udomiti tebe ostavi. Tako rade dok su mlade a ako do 30 ne nadje bogatijeg onda si joj i ti dobar, ali te celog zivota yebe u mozak jer joj vecito fali novac.

Loo:
zavidim ti All Pacino, ja bih tako da mogu da odem na selo i to u Bosnu!
Budi prirodan, najstariji i najbolji savet, reci devojci da si bio na selu 20 dana bez mobilnog, isao da se odmaras! Ako je normalna shvatice. I ja to obozavam, odem na planinu, ozivim, lezim na travi (leti) i posmatram nebo puno zvezda,imam osecaj da mogu da ih uhvatim koliko su blizu,a svakih 15min padne po koja... Neopisivo! Jedem jabuke sa drveta ( ju pa to se u danasnjem modernom svetu ne radi! ) i pijem vodu sa izvora! i ima li sta bolje?
Ispricam se sa babom, ma uzivam! Svez vazduh, neopisivi pejzazi, potoci...

Eto ti recept, budi prirodan, evo ja sam zensko i za mene je najbolje biti iskren, naravno ukoliko hoces normalnu devojku. Ali ustvari kad bolje razmislim danasnje devojke ce ti se smejati kad im samo pomenes selo, meni bi se drugarice smejale da im opisem ovo sto sam sad ovde, i to sve iz njihovog neznanja.. Zao mi je ogranicenih osoba koje ne cene prave vrednosti, nego samo pare i dobra auta - i opet naravno iz neznanja i gluposti i ogranicenosti

Pa zato sto su one seljanke. Dosle sa sela u grad i misle da je ne znam sta. Zato i ima sve vise njih koji na terasi kisele kupus.

Oduvek je bilo da gradjani idu u selo a seljaci u grad. Jedino sto ovi prvi znaju kako se treba ponasati.

AllPacino:
dobar dan,
eto ja malo svratio da vidim sta se radi i da vam saopstim jednu bitnu vest koja nikoga ovde ne zanima,ali nema veze,
nemam bre nista zensko pored sebe vec mesec dana,yebo te zivot....i to sam skontao tek juce....da mesec dana nista nisam ni pokusavao da muvam....bio sam se odmetnuo u selo....iskljucio telefon....odmarao 20 dana...pa sam se vratio u grad..jurio jedan mnogo dobar...i placen posao....i sad sam dosao sa razgovora za posao...i posto je to zavrseno ....vracam se u igru....ko nov....
pa me zanima,posto sam ispao iz forme...sta je bre sada u trendu...da nisu u medjuvremenu izmislili neki novi nacim muvanja....da ne ispadnem seljak....a...a...

paaa....moj savet je...idi u neki budzak i umri...skapaj...lipshi...krepaj...manjkaj...

ja stvarno ne znam odakle vam to. cesto putujem i stvarno nisam mnogo nailazio na te 'sponzoruse'. (ili mozda nisam obracao paznju na njih) u Bgdu, NS, i svim ostalim gradovima po Srbiji ima jako puno devojaka koje su skroz, ali skroz u redu i koje nikada nisu pricale o parama! obrazovane, pametne, kulturne, prelepe... mozda je problem sto im upravo muskarci, koji se zale na sponzoruse, daju povoda da pricaju o parama...

Petar_Pan:
Pa da mahom u kaficima.. ali i bilo gde drugde... No i mene uvek iznervira kada pocnu price: A gde radis? A jel ima para tu? Koliko zaradjujes? A sta vozis?... :roll: Ma dodje ti da se okrenes i odes odma...
Pa što se ne okreneš već jednom i ne odeš? :D

Kad se ljudi svedu na robu, onda je pitanje cene,
procene i precene jedino pitanje. 8-)

Ko stalno govori o devojkama koje se ponašaju kao registar kase, kreće se među takvim devojkama i sam je takav, samo su nijanse u tome da li je takav, a pride i očajan što nema dovoljno para ili je takav a sa novcem.

End of story.

SINDI:
ццццц..а колико има типова који крећу ИСТУ причу..а јел знаш шта ја радим, а јел знаш колико станова имам, а јел знаш која сам ја фаца, јбт...треба бре да трчиш ударајући се ногама у дупе што сам се умилостивио свој поглед да спустим на тебе...ДА ЛИ СВЕСНА КОЈА САМ ЈА ПРИЛИКА????:roll: :x :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hahaha... koliko si u pravu.Najezim se kad neko krene tako da me muva!!!!

pa dobro bre,jeste li vi normalni....ja nisam trazio savet kako da smuvam nesto....niti sam novi u gradu pa da me ne znaju....kuku....ni na ovom forumu....jos jednom kuku....nego sam lepo pitao da nema neka nova fora...za koju ne znam ...a koja se skoro pojavila....
*******...poceli MENE.....ej kuku jos tri puta....da savetuju kako da se ponasam u gradu....
to se zove ne razumevanje i totalno ne poznavanje....situacije...istorije...i svega ostalog po malo....

ps:Antun tun...popusis mi ti malo...jel znas....

sinnke:
Ne ide to jedno bez drugog. Zene se cesto zaljube ali uvek u vezi presudi tvoj imetak. Cim naleti na tipa koji ju moze udomiti tebe ostavi. Tako rade dok su mlade a ako do 30 ne nadje bogatijeg onda si joj i ti dobar, ali te celog zivota yebe u mozak jer joj vecito fali novac.

gde si ti to pokupio da sve devojke jure da se "udome" do 30-te????
to samo te gore pomenute (sto kisele kupus na terasi - odlican com., btw)...
jer se nadaju da ce proziveti "neki GRADSKI zivot"....

a ima kulturnih ljudi (devojaka, whatever...) i to dosta!
samo.. ovde se sad namece pitanje s kim ti izlazis???

Back