nema ljubavi prema čitaocima

aleksa ndar

Elita
Poruka
17.732
Bude mi loše kada čujem za ove nesreće koje se dešavaju u svijetu, ovi cunamiji i padovi aviona rušenje zgrada, ali samo zato što će se o tome brujati narednih šest mjeseci, i što će se iznijeti 300 nekih teorija, i šala na račun istih, **** vas avion malezijski, evo ga meni u džepu, ja ljubavi za te ljude nemam, oni su samo brojke, koje više ne želim da su prisutne mojim očima i ušima :besna: ne mrzite nas širite ljubav, dajte neke dječijih vijesti tipa pas spasao dijete, neobična ljubav između arslana i čovjeka, bigfut spasao čobane od lavine, leteća krava i sl.

Bude mi loše kada čujem za ove nesreće koje se dešavaju u svijetu, ovi cunamiji i padovi aviona rušenje zgrada, ali samo zato što će se o tome brujati narednih šest mjeseci, i što će se iznijeti 300 nekih teorija, i šala na račun istih, **** vas avion malezijski, evo ga meni u džepu, ja ljubavi za te ljude nemam, oni su samo brojke, koje više ne želim da su prisutne mojim očima i ušima :besna: ne mrzite nas širite ljubav, dajte neke dječijih vijesti tipa pas spasao dijete, neobična ljubav između arslana i čovjeka, bigfut spasao čobane od lavine, leteća krava i sl.

Pazi, rešenje je krajnje jednostavno.Niko te ne tera da gledaš vesti .:lol:
Naprosto gledaš tv kanale kao 24h kitchen, Animal planet i neke laganeza emisije ili ljubavne filmove i komedije.

Jednako tako mislim, svakako se dešavaju teške nesreće ljudima i život nije uvek ni sladak ni lep,
ali postoje i divni dogadjaji, milioni malih sreća svakodnevno, šta ti serviraju to upijaš hteo ili ne,
kad na milion vesti o brtualnostima i nesrećama ide jedna stidljivo pomenuta o nekim divotama na ovom svetu jasno je da će te preliti neki osećaj sivila i ništavila i turobnosti.
Zato niti slušam vesti više, niti uopšte i gledam tv osim nekih emsija gde štošta pametnog i zanimljivog možeš da čuješ o svetu, planeti, univerzumu, o svemu onome što će da postoji još dugo i kad nas ne bude.
Sve više pazim da ne trujem svoj mozak a ne dopuštam ni da mi takvi ljudi koji mrače i oblače budu i radijusu manjem od 100 m.
Izvini ali kukaj negde drugde jer ti se slomio nokat.

Poslednja izmena:
ne zelim da zbog propustim da gledam u lice one prekrasne zene kucke meni omiljene božice Timošenko :worth:

Pa onda nastavi da uništavaš svoje duševno zdravlje kad si uporan! :rotf:

Ti bi voleo letece telence da vidis kako leti preko glave a rep se migolji?

Ja bih više voleo da vidim telence koje se okreće oko sebe, rumeno hrskave kože.:mrgreen:

pa imas po krstarici tih simpaticnih vesti al jebi.ga ne mozes da promasis avion, ali npr jos uvek ne znam sta se desilo tacno, dobro znam da je nestao
eto upisala sam se :roll:

- - - - - - - - - -

upisala sam se sa S ne SH
ima i ukrajina ; ))

sta se desilo, nestao nisu mogli da ga nadju... ali en znam detalje, nisam citala vesti

Back