Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
da joj ne uapse tatka ili brata rodjenog koji su verovatno po noci, krijuci se od otporaskih zadrtih i histericnih cerki i sestara, pisali pisma ili postove protesta i pretnje okolo naokolo
to su bre sve razyebane porodice, pocepane po dijagonali.
dok tatko cuti, guske kolo vode. vreme mu je da izadje iz papuca i sakom o sto
Kako mi je drago!!! Drago mi je zbog onih nizih oblika zivota na forumu beeeeee 92, sto sada vriste od muke. Imam jednu plejadu smajlija za njih
Drago mi je sto nece biti rusenja po Bg, i sramotnog paradiranja, ali podvlacim da mi je najvise drago zbog onih pacenika sa beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 92 foruma.
A ево за њих шачицу неколико стихова Ђубре је наше чврсто као стена,
држи се скупа и препознаје лако.
Једног ће дана кренути помамљена
гомила што ка нама креће се полако.
Dobro je, ipak u ovoj drzavi neko misli mozgom i razmisljamalo dalje od nosa. Drago mi je sto je otkazana najavljivana manifestacija. Sto opet neznaci da oni drugaciji treba da se ukinu, neka ih neka postoje ali bez legalizacije onoga sto je nakaradno. Jer kosta radi iza vrata svoje kuce njegova je stvar sve dok tim radnjama i postupcima nikoga i ninakoji nacin ne ugrozava.