- Poruka
- 1.006
Pišite brzo, sad će ovi zlotvori od modova da zatvore temu.![]()
ma jos spavaju , nadelili se juce banova treba im odmor...

vrati se reg...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pišite brzo, sad će ovi zlotvori od modova da zatvore temu.![]()
a jos si i vratio avatar...steta sto neces da ih vidis izveo bi ih sigurno na pravi put.![]()
vrati se reg...![]()
Tadić: Država će sprečiti nasilje
Beograd -- Pred Povorku ponosa, predsednik Srbije Boris Tadić poručuje da će država učiniti sve da zaštiti građane od nasilja.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=09&dd=18&nav_category=11&nav_id=382111
eto, propustena prilika da se vidi neka dobra lezbaca
a ima ih seksi do dzadza i treba im pomoci da izadju na pravi put.
ovako, samo se produbljava razdor izmedju udrhtalih lezbijki i postenih yebaca
kakve veze ima gay parada sa procentom nasilnika u srbiji?Нормално да је отказана... Коме треба крвопролиће?
Ma koje sexy lezbace...to samo u filmovima...u stvarnosti su tipa one Marije Serifovic....
and BTW, zar nije Serket-hetyt?
E samo da mi dođe onaj Tihi...čuće me....![]()
a yebiga, i da ocu ne mogu da ih vidim.
u torontu pak cujem da je lepa povorka, puna izazova hehehe
obavezno sledeci put idem da vidim.
ove strejt ribe vise nisu neki izazov![]()
Ma koje sexy lezbace...to samo u filmovima...u stvarnosti su tipa one Marije Serifovic....
vrati se reg...![]()
E zamisli na Usce da im presele paradu.....hahhhahahh.....al bi bilo bacanja u Dunav..
a pa nije tako, imas ih raznih, zavisi koja koju ulogu voli.
ove sto igraju zensku ulogu, pa lele sine, znas kakvih ih ima? i to ajd sto su seksi do dzadza nego je tos i senzualno do bola.
ostaje nada da se to makar moze konvertovati u biseksualizam, da voli i ribicu ali i pisu
umesto da ih bijemo, aj da ih lecimo.
jel si ti Consi?
![]()
Nece skoro..... otisao je da izracuna koliko je 14 x 3..... po njegovom racunu bilo je 52.....![]()
![]()
Jes' pa da posle neko o meni piše ovako..sutra.......malo ću da se vratim. Vidi kako sad uživam.![]()