Nekome ko će vas razumeti ostavite poruku

Moj zivot bi .sasvim sigurna sam bio lepsi i laksi da si ti u njemu
Ja ne moram tebi da objasnjevam zasto imam potrebu da uzmem kaljavu macku da je unesem u stan.ili da odvedem coveka koji lezi u podzemnom.prolazu na veceru.
Mi kada gledamo na zivot nama su glave okrenute u istom pravcu
Kada si ti prisutan to je kao da imam jos dva oka i jos jedan mozak koji funkcionise kao moj mozak
Ti si kao parce koje mi nedostaje
Zato se stalno i vracamo jedno drugom
Ali .ja ne zelim i ne mogu da gledam kako se unistavas i kako si odlucio da se ubijes. Ubijas.
Pravis budalu od sebe
I nekako samo cekas da stvoris iluziju od necega i da zivis u toj iluziji
Jer iGleda da razmisljas da ti bez izluzija nisi sposoban niti vredis ista
Trazis paznju bilo koga i na bilo koji nacin
I to mi ide na *****.najdublje uverenje jeste da ne vredis nista.
Tako se i ponasas...izigravas idiota
Kupujes ljubav drugih ..

- - - - - - - - - -

Jer mislis da tebe ne moze niko da voli.zaista da voli
Ti si meni potreban jer si deo mene
Ali ti mislis da samim tim sam bezvredna (ocigledno) ..

Ja ne znam zašto kad god se ja negde raspevam ili kad god spominjem srce, zašto imam utisak da neke osobe misle da su mi u srcu, a u stvari me ne interesuju ili me čak nisu ni interesovale. Moje srce nije nikakva tajna, misterija. Ja sam o tome otvoreno pričao. U mom srcu može da bude mesta samo za neke nove nepoznate devojke, koje nikad nisam poznavao. Ni jedna stara o kojoj nisam pisao ne može da se nadje u njemu

Nemožemo se razumeti. Za ono što su mi tvoj tadašnji dečko i otac radili ja zahtevam i verujem da će im Bog suditi kad tad, a ti si sa druge strane tu da braniš svog sadašnjeg muža i oca, što je i normano, i ja da imam devojku bi za nju imao više razumevanja u odnosu na druge, i branio je i kada nije upravu.
Ti si i dalje za mene jedna od najlepših žena koje sam ikada video. Tvoj osmeh je za mene i dalje najlepši koji sam u životu video, ali tvom ocu i mužu ne mogu nikada oprostiti (ponavljam, Bog će im suditi), a ti više voliš njih nego mene (ako si me ikada uopšte i volela) što je i normalno

Ps. Posvećeno jednoj Tihani (pročitati moj tekst u blogu, koga to zanima)

Back