Nekome ko će vas razumeti ostavite poruku

Možda je to tako trebalo i ranije da se završi, tako što ću te ja zblokorati na fejsbooku i probati da zaboravim i ja tebe i ti mene, pa nek Bog sudi jednoga dana ako ga zanimaju "sitnice" (kako za koga). Ono što si ti uradila Goranu koji je iskazao svoje najlepše emocije prema tebi je greh, i moralo je posle da bude kako je bilo. Ja ti osim što me nisi htela za prijatelja na mrežama, i nikada ni na jednu poruku nisi odgovorila, neću zaboraviti ni to što si učinila Goranu.

Poslednja izmena od moderatora:
Kad pogledaš strukturu ljudi koje ja blokiram na društvenim mrežama, onda možeš videti da su to osobe iz osnovne škole i njima bliski ljudi. Ne kažem da su svi drugi bili korektni prema meni, ali uglavnom nemam razloga, ili su to manje bitne stvari zbog kojih bi se ljutio na njih (nedovoljno da se toliko ljutim, da bi ih zablokirao na mrežama)

nista razumljivo
bebwd4.gif

Taj tekst u blogu će sigurno ostati ne obrisan bar još neko vreme. Osim što priča moju tužnu životnu priču, on je i odbrana od Ines, i još nekih koji misle da...
Pokušao sam sve da sa Tihanom izgladim odnos, ali mi se čini da je ona ultimativno zacrtala
"Ili ti ili mi "
i da tu ja mogu npr. napisati još sto tekstova o njenom osmehu i lepoti, da će ona doživotno misliti da sam gej, jer ju je u to ubedio muž koga bez rezervno voli, dok mene mrzi i misli da sam derpe, tj.gej

Back