Neki veliki dr mr

mmaher

Stara legenda
Poruka
89.217
mene zanima shta mislite o sportistima u politici,kao i o njihivom visokom obrazovanju...
vrlo sam svestan da je poredjenje Ljubodraga Simonovica i Aleksandra Sapica smeshno,
jer ovaj drugi uopshte ne zadovoljava kriterijume da bi se poredio sa velichinom kakav je Duci,
al poshto su i jedan i drugi doktori nauka,narochito ovaj drugi (:hahaha: :rotf:),
i politichki su aktivni,zanima me shta mislite o tome...

Бићу крајње искрен.
Дуци је блесав...није за коментарисање.

Александар Шапић...........спортски идол. Човек који је толико урадио за своју земљу на спортском пољу, човек коме смо се дивили, најплаћенији ватерполиста у историји...ЛЕГЕНДА.

У недељу, гледајући његов наступ код Оље Берћковић, иако смо апсолутни неистомишљеници, мени га је било искрено жао. Било ми је жао да гледам човека чијим сам се бравурама под заставмо Србије дивио , како се ваља у сопственом блату.

Било је тужно за гледати. Легенда не заслужује онакву бламажу.

Generalno kod nas u bivsoj Yu je vladala inflacija "naucnih zvanja" sa kojima u ozbiljnim zemljama mozes da obrises doope. Na Zapadu se titula dr okaci od 25-27 godine a kod nas se tek diplomira u 27-28 oj Vecina tih "teza" ne bi prosle na ozbiljnijim Univerzitetima.

ma ok.to je u redu...ne osporavam ja njega kao sportistu,niti njegove uspehe,
svaka mu chast i njemu i njegovim saigrachima koji su ostavljali srce u bazenu...
ja pricham o nechem drugom...
znam i ja da se Duci blesav,ali je i on igrao za nashu drzhavu (tadashnju Jugoslaviju)
pritom je chovek doktorirao Filosofiju...
i Sapic je neshto,ne znam kako se to zove,doktorirao...
ja o tome pricham...

Sportisti ne trebaju da ulaze u politiku, jer kad ste u politici uvek ima onih koji vam se oštro protive, da ne kažem da vas mrze. Pogledajte slučaj Šapića. Umesto da ga pamte kao jednog od najboljih vaterpolista u istoriji, sa srpskom trobojkom na ramenima i zlatnom medaljom oko vrata kako stoji na balkonu skupštine dok desetine hiljada ljudi kliče njegovo ime, pamtiće ga kao doktora Gangulu koji ne zna da spoji tri prostoproširene rečenice bez greške. Žalsono...

Generalno kod nas u bivsoj Yu je vladala inflacija "naucnih zvanja" sa kojima u ozbiljnim zemljama mozes da obrises doope. Na Zapadu se titula dr okaci od 25-27 godine a kod nas se tek diplomira u 27-28 oj Vecina tih "teza" ne bi prosle na ozbiljnijim Univerzitetima.

prvo,razlika u shkolskom programu izmedju zapada i nas je ogromna.pritom mislim na raniji shkolski program,pre nego shto su ga upropasiti sa bolonjezama i lazanjama.
drugo,da bi doktorirao,prvo morash da magistrirash,pa da sprovedesh neko istrazhivanje,ozbiljno nauchno istrazhivanje,koje traje 3-5 godina,da bi tek onda doktorirao.
postoje naravno izuzeci,ali to su ljudi sa ogromnim kapacitetom,koji to urade i mnogo ranije,i naravno,zavisi od nauke kojom se chovek bavi...
Takodje,taj doktorat podrazumeva da se ti aktivno bavish naukom,a ne doktorirao sam,i dovidjenja...
zato se na zapadu titula "kachi" a kod nas zaradjuje!i to zavisi od zemlje do zemlje i od univerziteta do univerziteta...

I pokojni Pate Marlow je bio magistar ekonomije... E pa ovi DrMatori Nauka Ekonomije sto su vodili ekonomiju poslednjih 40 godinica na prostorima esferejot mogu da ga posthumno najme da im drzi postdoktorate. :bum:

_nobody_

Бићу крајње искрен.

Александар Шапић...........спортски идол. Човек који је толико урадио за своју земљу на спортском пољу, човек коме смо се дивили, најплаћенији ватерполиста у историји...ЛЕГЕНДА.

У недељу, гледајући његов наступ код Оље Берћковић, иако смо апсолутни неистомишљеници, мени га је било искрено жао. Било ми је жао да гледам човека чијим сам се бравурама под заставмо Србије дивио , како се ваља у сопственом блату.

Човек је донео прво злато у кошарци, нашој земљи.

Дуци је блесав... блесави геније.

То што ти ниси пратио спорт пре 90-те године твоја ствар.

ocu-ovog-sapica.jpg

- - - - - - - - - -

dobro-ja-sam-ucio-sko.jpg

mene zanima shta mislite o sportistima u politici,kao i o njihivom visokom obrazovanju...
vrlo sam svestan da je poredjenje Ljubodraga Simonovica i Aleksandra Sapica smeshno,
jer ovaj drugi uopshte ne zadovoljava kriterijume da bi se poredio sa velichinom kakav je Duci,
al poshto su i jedan i drugi doktori nauka,narochito ovaj drugi (:hahaha: :rotf:),

Mislis o bivsim sportistima u politici?
Aktivnim sportistima je zabranjeno da iskazuju sopstveno misljenje.
Iskazuju ga samo u okvirima koji su pozeljni u tom trenutku.
Sto se tice bivsih sportista,ne postoje intelektualci medju njima izuev Ljubodraga Simonovica.
Razne titule visokih trenerskih skola,menadzmenta u sportu i slicno nisu vredne komentara.

Доктор Шапић је носилац идеје коју смо следили кроз Зоранову Визију некада. Само је несхваћен, јер много иде испред времена.

Човек је донео прво злато у кошарци, нашој земљи.

Дуци је блесав... блесави геније.

То што ти ниси пратио спорт пре 90-те године твоја ствар.

немој се препирати ...Дуци јесте врхунски спортиста али није баш сасвим свој

Бићу крајње искрен.

Da ovo malkice rasclanimo......
Zao Sapica?
Meni je mnogo vise zao sto NAJVECA opstina u Srbiji ima takvog PREDSEDNIKA.....
A za Sapica, me bas zabole.......

Duci je ostao legenda i velikan i pored "malo blesavog" ekstremnog stava. Malo je blesav danas, jer biti iskreni komunista nije in, demoNkratija je stremljenje zemalja bivšeg komunizma.

Dok Šapić, svojim političkim angažmanom nije pokazao nikakvu inteligenciju niti neku prihvatljivu pravednu filozofiju života. Bar ne svojim delom. Goozonja je počeo kao potrčko i bodigard narandžastog gurua dok je sada na vrhuncu - postao je potpredsednik stranke i "big shot" :roll: Znači, usvojio je klasični ulizički pokvareni put pravog političara srpske današnjice.

Pored ovakvih sportista, odvratni su mi i radnici naše kulture koji su se upustili u vode politike, posebno glumci. Jadno, razočaravajuće.

sad sam odgledao odprilike pola emisije i pretisnuo sam na stop kad je šapić zamolio da se napravi razlika između patriotizma, populizma i egoizma;
a par minuta pre toga priča kako je ds povlačenjem sa funkcija želeo narodu da pokaže jedan gest kako fotelje nisu važnije od dobrobiti za srbiju :hahaha: ne mogu dalje da gledam.

Систем "образовања" у Србији је девастиран
још од оснивања суперултраМЕГАгигаТРЕНДА - експозитуре за фабрикацију псеудомАнагера под окрињем СПС-а
Да потсетим, Мића дрЈовановић је син Божина Јовановића - дугогодишњег на силу пеМзионисаног директора РТБ Бор
који је за уши вукао СК министре рударства и енергетике и који је финансијер свих кампања СПС-а .....
Вишегодишњи и тренутно актуелни Министар образовања је ванредни професор на Мегатренду и Униону ....

Шта рећи, а не заплакати .....

Афера у школству никада више није било
корупције колико хоћеш
али о томе се не прича .....

Не сме се ....
Не дирај ми колаиЦИЈоног ....

Шта би са Оливером Антићем,
са професорима на Крагујевачком правном,
са Томином (и свим осталим) дипломама
укључујући и Шапићеву ???

Ко је власник Сингидунума ????

:roll::roll::roll: