Neki pokazatelji produhovljene osobe

Pa ako nema đavola kako onda postoji zlo? Zar je tvoj bog i dobar i zao? A za krv pa ti bre veći JS od njih. Nešto mi tu sumnjivo moj lektore

Kakav ogavan i neuk lik. Nedokazan. Ponavlja dečija pitanja. Zlo je sastavni deo univerzuma, po principu Yin-Yang. To je za vas neuspele propovednike beznačajnih poluhrićanskih verskih zajednica viša matematika. Ne daj bože da imam išta sa JS. Hvala bogu pa nemam. Gadim se krvi. I neću da lažem u tvoje ime, kao ti gore u moje. Nisam ništa tvoj. Nikada. Ajd da vidim baš dokle ćeš se terati sa mnom "mak na konac". Moj post će na ovoj temi uvek biti zadnji. Ne dam na sebe i tačka. Ojha. Ende.

Kakav ogavan i neuk lik. Nedokazan. Ponavlja dečija pitanja. Zlo je sastavni deo univerzuma, po principu Yin-Yang. To je za vas neuspele propovednike beznačajnih poluhrićanskih verskih zajednica viša matematika. Ne daj bože da imam išta sa JS. Hvala bogu pa nemam. Gadim se krvi. I neću da lažem u tvoje ime, kao ti gore u moje. Nisam ništa tvoj. Nikada. Ajd da vidim baš dokle ćeš se terati sa mnom "mak na konac". Moj post će na ovoj temi uvek biti zadnji. Ne dam na sebe i tačka. Ojha. Ende.

Znači tvoj bog je mešavina dobra i zla. Znači zlo je sasvim normalno? Ispravi me ako grešim a volim kad me ispraviš...samo evo ako ima osnova pokaži mi gde grešim. Jel zlo nešto sasvim normalno za tebe?

Znači tvoj bog je mešavina dobra i zla. Znači zlo je sasvim normalno? Ispravi me ako grešim a volim kad me ispraviš...samo evo ako ima osnova pokaži mi gde grešim. Jel zlo nešto sasvim normalno za tebe?

Ne postoji "moj bog", detence iz vrtića, propovednik u pokušaju. Bog je jedan.

Imate ljude koji vas teraju u zlo i negativnost, i one koji vas teraju u ljubav i dobrotu... Ali nigde nemate one koji vas uče balansu, koji je potpuno prirodan za celokupnu kreaciju, pa i za nas, već vam odvlače pažnju na to da je balans beskrajna ljubav i samo ljubav, što nikako nije tačno. Kraće rečeno, mnogo ste polarizovani. Mrzeti zlo u sebi znači mrzeti polovinu sebe samoga... totalno pogrešno.

Biramo i dobro i zlo, po principu balansa - Dobro:Zlo=50:50. Yin-Yang. Na ovome je zasnovan ceo svemir. Na tvojim nebulozama, da moraš biti 100% dobar, nije zasnovano ništa. Nemaš ti pojma o pojmu. Neko te je opasno izradio.

Sa kim ja diskutujem. Kakve neznalice pokušavaju da me progone po forumu. Pa čak ni to ne umeju. Treba obavestiti prezbiterijansku crkvu kako je njihov forumski propovednik predmet sprdnje na forumu gde je pokušao da podmeće istorijske falsifikate.

Baš me briga gde grešiš. Grešiš u tome što tražiš odobrenje od nekoga za nešto i što slediš bilo koje ljudsko biće. Nije ni čudo što slkediš obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja. Tu grešiš. Moraš sam da pokažeš sebi gde grešiš. Recimo, znaš da Biblija hrišćanima ne dozvoljava konzumaciju krvi, ali piješ mleko puno krvi i gnoja, i to svesno. Nema oproštaja. Nema sleđenja drugog ljudskog bića. Svako ispravlja svoje greške sam i uči se na njima.

- - - - - - - - - -

Bog je jedan. Nije demon koji je tražio krv od neukih vernika, koji su to prepisali iz indijskog kulta Kali Ma. Nemate ništa svoje i ništa originalno, zato morate da prepisujete. Tuga.

- - - - - - - - - -

I, da. Nećeš govoriti u moje ime, ma da si se sa nebom sastavio, a nisi. Ojha. Ende.

Znači li to da je zlo prihvatljivo moj lektore? Hajde mi konkretno odgovori. Je li za tebe zlo prihvatljivo i normalno?

Apsolutno da. Za svakoga. Nemoj me svojatati, jer ja tebi nisam ništa. Jasno? Sve je bolje od konzumacije krvi, makar i iz mleka sa farme. :bljak:

Nego, neuspeli propovedniče, pošto si ti najpametniji na ovom forumu, toliko da moraš da falsifikuješ istoriju u ime obrezanog Isusa Hrista, a ja najgluplji, deder ti meni reci kako da ugasim svetlo u sobi. Zaboravio sam. :sad2:

I još nešto. Ispala mi je grafika iz trafike. Kako da je vratim nazad? A šta ako ne radi trafika?

Apsolutno da. Za svakoga. Nemoj me svojatati, jer ja tebi nisam ništa. Jasno? Sve je bolje od konzumacije krvi, makar i iz mleka sa farme. :bljak:

Nego, neuspeli propovedniče, pošto si ti najpametniji na ovom forumu, toliko da moraš da falsifikuješ istoriju u ime obrezanog Isusa Hrista, a ja najgluplji, deder ti meni reci kako da ugasim svetlo u sobi. Zaboravio sam. :sad2:

I još nešto. Ispala mi je grafika iz trafike. Kako da je vratim nazad? A šta ako ne radi trafika?

Niti sam ja najpaemtniji niti ti neinteligentan (vidš neću da koristim onu reč koju si ti upotrebio jer ti to smatram ne zaslužuješ) već samo zastupamo određene stavove pa sad od njih zavisi kako ko izgledati. Hvala na konkretnom odgovoru. On je temelj za sledeće pitanje. Da li je jedenje mesa i pijenje mleka zlo? Rekao bih po tvom rezonovanju da je zlo. Dakle, da li ga smatraš zlom?

Što se tiče svetla i trafike mislim da ćeš se lako snaći. Važno je da je svetlo upaljeno jer nije dobro biti u mraku:).

Niti sam ja najpaemtniji niti ti neinteligentan (vidš neću da koristim onu reč koju si ti upotrebio jer ti to smatram ne zaslužuješ) već samo zastupamo određene stavove pa sad od njih zavisi kako ko izgledati. Hvala na konkretnom odgovoru. On je temelj za sledeće pitanje. Da li je jedenje mesa i pijenje mleka zlo? Rekao bih po tvom rezonovanju da je zlo. Dakle, da li ga smatraš zlom?

Što se tiče svetla i trafike mislim da ćeš se lako snaći. Važno je da je svetlo upaljeno jer nije dobro biti u mraku:).

Niti, niti... "najpaemtniji"... ova tema nema veze sa stavovima. Ako ne znaš šta je Yin-Yang i kako finkcioniše, izgooglaj. ne pada mi na pamet da ti pišem o tome. Naravno da je jako loše konzumirati meso, jer je puno životinjskih strahova, a sa strahovima nema duhovnosti. O konzumaciji krvi neću da diskutujem, jer se radi o satanizmu. Fuj. Masoni namerno sipaju industrijsko mleko sa farme u svu industrijsku hranu, i svinjske masti u čokolade, da od hrišćana i muslimana porave sataniste. Ne znam zašto ovi drugi pristaju na to? Valjda zato što su robovi? E, žalosti... Idi i napij se mleka iz tetrapaka, licemeru.

Ne mogu se snaći. A obuo sam i dve desne čarape. Ako budem obuo dve leve - hoću li postati levičar? :sad2: Ja ne bih da imam išta sa Mirom Marković i JUL-om. Fuj još jednom.

A ti što izvodiš ženskastog propovednika po forumu... i naručuješ poeziju...

Ti si rođena bez ljubavi, sa bolom koji peče.

Ti nemaš toplu reč noću da te smiri; sve ti je kao vir i ti nemaš s kim da se miriš.

Nekad pomisliš da su svi krivi; ti nisi tražila da živiš!

Bože! Pitaš se kako je hodati sâma stazom života kad znaš da je svaki korak stran,
gde su noći svetlost i mučan je trag dok se boriš da te ne pokrije mrak.

Tuga...

Poslednja izmena:
Apsolutno ništa nije savršeno. Čak ni božanstvo, koje ne može kontrolisati tok vremena, od trenutka kada je krenulo vreme, jer je krenulo u onom momentu kada se kao prvoprobuđeno biće probudilo iz sna izazvanog uništenjem prethodne apsolutne celine, a ono ga je spoznalo nekoliko trenutaka nakon buđenja sopstvene svesti. Tih par trenutaka je bilo dovoljno da samom božanstvu izmakne iz polja kontrole vreme kao parametar. Ja sam ljubitelj mnogo čega, s tim što se trudim da to “mnogo šta” ne budu nebuloze, pa ma odakle dolazilo. To nešto nije ni blizu savršenstva, nije čak ni idealno. Zato i imamo ovo što imamo, kao posledicu svega toga. Ne treba mi ničiji dokaz. Ja vidim ono što vidim bez potrebe za lažima od strane drugih pripadnika sopstvene životinjske vrste. Stara sam duša i vidim daleko više od raznih manipulatora i mešetara, zato neću da verujem ni u kakve programe i konstrukcije. Volim da vidim kako se političari, bankari, profesori, manipulatori, mesije, učitelji, proroci, gurui i ostali kokošari sapliću o sopstvene noge. Neko može verovati da automobil koji ima 4 točka ima 3 točka, ali on će i dalje imati 4 točka. Vera je najveća zabluda, a srce upravo njen najveći izvor. Zatvori oči i pogledaj duboko u sebe - i možda vidiš neke odgovore iz drevnih vremena... iz prošlih života... Namaste.

Naravno da je jako loše konzumirati meso, jer je puno životinjskih strahova, a sa strahovima nema duhovnosti. O konzumaciji krvi neću da diskutujem, jer se radi o satanizmu.

Ček, ček...koji satanizam? Malo pre si rekao da nema satane. Otkud sad satanizam? Kao drugo malo pre si izjavio da je zlo normalna stvar. Ako si jedenje mesa izjednačio sa zlom zašto ga se kloniš kada je zlo sastavni deo života? Zašto izbegavaš ono što je zlo kada je to po tebi normalno? Ovo si ti izjavio za zlo da je ono nešto normalno:"Apsolutno da. Za svakoga". Dakle, zašto izbegavaš zlo ako je ono normalno i zašto se groziš satanizma kada ne veruješ da satana postoji? U vezi postojanja satane ovo si sam rekao:" Ne verujem, naravno". Dakle, šta je istina od onoga što si rekao. Ovo gde izjavljuješ da nama satane i da je zlo normalno ili ovo gde pominješ neki "satanizam" i gde se "klanjaš od zla" nejedeći meso? Gde sad govoriš istinu?

Poslednja izmena:
Ček, ček...koji satanizam? Malo pre si rekao da nema satane. Otkud safd satanizam? Kao drugo malo pre si izjavio da je zlo normalna stvar. Ako si jedenjs mesa izjednačio sa zlom zašto ga se kloniš kada je zlo sastavni deo života? Zašto izbegavaš ono što je zlo kada je to po tebi normalno? Ovo si ti izjavio za zlo da je ono nepšto normalno:"Apsolutno da. Za svakoga". Dakle, zašto izbegavaš zlo ako je ono normalno i zašto se groziš satanizma kada ne veruješ dasatana postoji? U vezi postojanaj satane ovo si sam rekao:" Ne verujem, naravno". Dakle, šta je istina od onoga što si rekao. Ovo gde izjavljuješ da nama satane i da je zlo normalno ili ovo gde pominješ neki "satanizam" i gde se "kalnjaš od zala" nejedeći meso? Gde sad govoriš istinu?

Onaj vaš, iz Biblije. Vi licemeri se odlično uklapate u to. Ne piše se "malo pre", nego "malopre", i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog. Prvo savladaj azbuku, bukvar i pravopis, pa onda dođi da diskutuješ. Zelen si kao zastava Saudi Arabije. Safd, safd, safd... Jeste, ja sam izjavio, ali pazi kako si to napisao - "izjavio" - kao da sam na sudu, da je zlo normalno. Da, po principu Yin-Yang. Dobro:Zlo=50:50. Kome ćeš me tužiti? Ja sam iznad svih zakona, ne idem čak ni na sud. Jasno? Idi napij se mleka punog krvi. Licemeru.

Okrenuo sam gaće naopako. Sva sreća pa ne koristim toalet papir, nego se perem, kao muslimani, a nisam musliman. Ja sam iz svake vere usvojiokorisne stvari, a iz islama higijenu. Kako da ih okrenem kako treba?

Za ženskastog neuspelog propovednika...

Sedela si u promaji, uvek sama sa cigarom, uplakana, tužna, sa suzom što lice topi, rođena bez ljubavi, ostavljena kao mnoge bebe, odrasla u mraku, osuđena da sreću sanja, zbunjena kao Alisa u svetu sranja... Ti si rođena bez ljubavi, sa bolom koji peče, sama sa sobom, ti i tvoji sni, i rane što su večne...

Farbaj slova, malo dete iz zabavišta, farbaj, to ti je najveće dostignuće. UspeLO si u životu. :rida:

Onaj vaš, iz Biblije. Vi licemeri se odlično uklapate u to. Ne piše se "malo pre", nego "malopre", i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog. Prvo savladaj azbuku, bukvar i pravopis, pa onda dođi da diskutuješ. Zelen si kao zastava Saudi Arabije. Safd, safd, safd...

E to volim čuti:). Kako me ovo oduševljava...tako divno i neponovljivo sročeno...srpsko-hrvatski...hrvatsko-crnogorsko-bošnjački...divota.

Pa samo da čujem odgovor ako može na pitanje...gde govoriš istinu kada kažeš da satane nema i da je zlo ok ili kada se kloniš tog zla nejedenjm mesa i tvrdiš da je pijenje krvi satanizam? Gde govoriš istinu naš lektore?

Poslednja izmena:
E to volim čuti:). Kako me ovo oduševljava...tako divno i neponovljivo sročeno...srpsko-hrvatski...hrvatsko-crnogorsko-bošnjački...divota.

Pa samo da čujem odgovor ako može na pitanje...gde govoriš istinu kada kažeš da satane nema i da je zlo ok ili kada se kloniš tog zla nejedenjm mesa i tvrdiš da je pijenje krvi satanizam? Gde govoriš istinu naš lektore?

Ti se razumeš u to kao ja u pravljenje čvaraka.

Ja uvek govorim istinu, ne moram da branim obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja istorijskim falsifikatima, kao ti. Jedenje mesa je put suprotan putu ka duhovnosti. Da je konzumacija krvi satanizam veli tvoja Biblija. Idi napij se mleka. :sad2:

Da li je nekada neko od vas čuo za cyber jaja i cyber piliće?

Ovako. Uzme se kućište od starog kompjutera, u njega se stavi malo slame, i jedno dve kokoši. Potreban je i pevac, da ih posećuje s vremena na vreme. (Naravno, celu ovu operaciju treba da izvede samo i jedino onaj ko razlikuje kokoš od pevca.) I onda svako jutro u kućištu osvane barem po jedno jaje. To su vam cyber jaja. Ako ih stavite pod kokoš, pod sebe ili pod nekoga, a onda izležete pile - to vam je onda cyber pile.

E, sad, morate da numerišete sva jaja brojevima 1 i 0; tako se prave binarna jaja. Numerisanje jaja vrši se tako što se sva jaja provlače kroz okrugle minđuše. Ono koje može da prođe označava se brojem 0, dok se ono koje ne može da prođe označava brojem 1. Nivelisanje jaja, u smislu da li su vodoravno ili horizontalno postavljena, vrši se u odnosu na petlova pernata jaja, koja su referentna tačka. Ona se hrane kompjuterskom energijom iz kućišta. Svaka reč ili svaki broj mogu se izraziti uz pomoć binarnog niza. Zavisno od broja slova ili brojeva.

Ako se neka ženska zove, recimo, Jovanka, šta mislite koliko treba da joj se utera jaja i svega oko jaja da bi joj se ime napisalo u binarnom nizu? Izvinjavam se Titovoj udovici i još nekim gološijankama.

A da li jaja smeju da se probuše i nanižu na konac da bismo dobili pravi pravcati binarni niz?

Mislite o tome.

"Ja uvek govorim istinu, ne moram da branim obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja istorijskim falsifikatima, kao ti. Jedenje mesa je put suprotan putu ka duhovnosti. Da je konzumacija krvi satanizam veli tvoja Biblija. Idi napij se mleka", Zoran Jov

Pa gde je istina u dve rezličite izjave: ne verujem u satanu...pijenje krvi je satanizam...zlo je uredu...ja se klanjam zla kada ne konzumiram meso, jaja, mleko? Istina može biti samo jedno od ovoga. Jedno je neistina a drugo istina. Ne može da bude i jedno i drugo istina jer jedno isključuje drugo. Dakle, otkuda satanizam kada ne veruješ da satan postoji? I zašto se klanjaš zla kada je zlo nešto normalno? Ako se klanjaš zla onda to nije normalno?

A što se pozivaš na moju Bibliju koja govori o satanizmu kada ti ne veruješ u tu Bibliju? Otkuda sad Biblija tebi nešto znači? Dakle, po kom kriterijumu citiraš nešto što ne priznaješ?

Lektore???

"Ja uvek govorim istinu, ne moram da branim obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja istorijskim falsifikatima, kao ti. Jedenje mesa je put suprotan putu ka duhovnosti. Da je konzumacija krvi satanizam veli tvoja Biblija. Idi napij se mleka", Zoran Jov

Pa gde je istina u dve rezličite izjeve: ne verujem u satanu...pijienje krvi je satanizam...zlo je uredu...ja se klanjam zal kada ne konzumiram meso, jaja, mleko? Istina može biti samo jedno od ovoga. Jedno je neistina a drugo istina. Ne može da bude i jedno i drugo istina jer jedno isključuje drugo. Dakle, otkuda satanizam kada ne veruješ da satan postoji? I zašto se klanjaš zla kada je zlo nešto normalno? Ako se klanjaš zla onda to nije normalno?

A što se pozivaš na moju Bibliju koja govori o satanizmu kada ti ne veruješ u tu Bibliju? Otkuda sad Biblija tebi nešto znači? Dakle, po kom kriterijumu citiraš nešto što ne priznaješ?

Lektore???

Nauči da citiraš post. Moj će uvek biti ispod tvog i uvek će biti zadnji na temi. Da vidimo ko će koga da progoni po forumu. Nećeš biti ni prvi ni poslednji koji nije uspeo da se tera sa mnom. Već sada duže od 12h nisi pisao nikome osim meni. Pre tebe su takvi kao ti po 7 dana kontaktirali samo i jedino sa mnom i morali odustati, jer ja sam religijski egzekutor, ti si neuspeli propovednik beznačajne poluhriščanske verske zajednice, a oni su bili jedno veliko ništa. Nigde nisam rekao da se klanjam zlu, kako ti nepismeno veliš "klanjaš zla". Ne možeš ti mene isprovocirati, jer nisi moj nivo. Kako ko od nas dvojice pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime) - tako mu jedini bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovim bližnjima. Pošteno? Da, rekao sam da je princip Yin-Yang poznat svim produhovljenim osobama - Dobro:Zlo=50:50 - ali ne i vama neuspelim propovednicima, koji morate da falsifikujete istoriju ne biste li podržali obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja. Tuga.

Nego, kako da ugasim svetlo u sobi? Zaboravio sam. Ispala mi je grafika iz trafike. Kako da je vratim nazad? A šta ako ne radi trafika.?

Ne pozivam se na Bibliju, samo pokazujem koliki si licemer. Taman mi ta tvoja Biblija znači kao i GMO mleko sa farme, puno kravlje krvi, koje si upravo popio, da bi kidisao na biblijske propise po kojima vernik ne sme da konzumira krv. Prijatno.

U koga se zaljubiti, da li u šum vetra ili u žubor potoka?

Jedno ogledalo je jutros otkazalo poslušnost, neko je zbog toga nabrao lice i dobio jednu zavereničku boru.

Jedna zlatna ribica je danas izvršila zlatno-ribicino-samoubistvo, iskočila je iz akvarijuma, samo iz razloga jer je verovala da se iza staklenih zidova nalazi nešto veliko i nedostižno.

Jedna gološijanka je danas ispala iz takta. Svo njeno iskustvo prosulo se po podu kao rastrzana niska od perli. A bilo ju je sramota, kao onda kada je sa sadašnjim momkom prošla pored bivšeg i sadašnjem rekla: “Evo ga moj bivši dečko. Ijao, da znaš samo kako sam mu dudlala.” A on ni pet ni šest zaprdi ih oboje i pusti ih da izgore u oblaku ostataka zadnjeg obroka.

Sa nekim planiram da se sutra pomirim, tako što ćemo spojiti naše duge prste. Nisam siguran da ga poznajete. Ima jareću bradicu i smrdi na prčetinu.

Litalino???

Poslednja izmena:
Malopre, u jednom lokalnom kafiću, ugledah jednu nju, onako puniju, kao što je uvek bila. Sedi sa najboljom drugaricom, pije neko GMO sranje sa kodom HACCP i kašlje toliko jako da cela ulica puca. Videla me je i pocrvenela. Ugledah joj neke robovske pirsinge na licu i neke robovske tetovaže na ramenu i leđima. Sećam se, zabavljali smo se pre par godina, dok je bila bez robovskih obeležja, bistra, pametna i zdrava... a sad, izbušena, tetovirana i bolesna... I bi mi nešto krivo, ne znam tačno šta. Zapitah se zašto devojke koje su bile sa mnom posle mene ne mogu dugo ili čak nikako naći momka. I ne nađoh odgovor. A onda prođoh pored još nekoliko muškaraca i žena i primetih da većina njih kašlje i kija. Kako je to moguće kad su prethodni dani bili ovako vreli? I danas je, po mom ukusu, bio izvanredan dan. Voleo bih da je ovako svaki dan, cele godine, do kraja sveta... I bacih pogled na sat i videh da je negde oko 19:30. Imao sam osećaj da je 20:30. Ko mi je ukrao ili šta mi je ukralo sat vremena? Robovski pirsinzi i tetovaže od neke nje ili njihovo kašljanje i kijanje? Ma koga je briga... Ojha...

P.S. I ova crtica od pričice je produhovljenija od pokušaja neuspelih i nedovoljno obučenih propovednika, pripadnika beznačajnih poluhrišćanskih protestantskih verskih zajednica, da krivotvore istoriju i izvrću istorijske podatke, ne bi li tako spasili od zaborava obrezanog čoveka koji je konzumirao meso, mleko i jaja, i čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja. Šta će nama neobrezanim veganima, koji jedu samo voće i povrće, takva njegova krv, ili bilo čija kontaminirana krv, kad je naša krv čista? Najzad, teško njemu sa njima. Jesu li ih u toj beznačajnoj crkvi učili da se bave tim ogavnim podvalama? E, žalosti...

Nigde nisam rekao da se klanjam zlu, kako ti nepismeno veliš "klanjaš zla".

Ali nikako da mi odgovoriš na prosto pitanje. Zašto se klanjaš od zla nejedeći meso, jaja i mleko a sam kažeš da je zlo normalno? I zašto pominješ da je satanizam pijenje krvi a ne veruješ u satanu? Kada govoriš istinu...kada tvrdiš da sotona nepostoji ili kada tvrdiš da postoji satanizam? Kada tvrdiš da je zlo uredu a onda se uklanjaš od zla nejedeći meso, mleko i jaja? Kada govoriš istinu?

Poslednja izmena:
Ali nikako da mi odgovoriš na prosto pitanje. Zašto se klanjaš od zla nejedeći meso, jaja i mleko a sam kažeš da je zlo normalno? I zašto pominješ da je satanizam pijenje krvi a ne veruješ u satanu? Kada govoriš istinu...kada tvrdiš da sotona nepostoji ili kada tvrdiš da postoji satanizam? Kada tvrdiš da je zlo uredu a onda se uklanjaš od zla nejedeći meso, mleko i jaja? Kada govoriš istinu?

Apsolutno na sve sam odgovorio. Rekao sam X puta da je meso puno životinjskih strahova, koje nesrećne životinje nabijaju u mišiće u trenutku klanja, i da onaj ko unosi strah u svoje telo ne može ići putem prosvetljenja, pošto sa strahovima nema duhovnosti. A ti postavljaj isto pitanje do kraja sveta. Ne piše se “nejedeći”, nego “ne jedući”, i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog. Prvo savladaj azbuku, bukvar i pravopis, pa onda dođi da diskutuješ. Rekao sam X puta da je konzumacija krvi sleđenje zla i negativnme strane, po principu Yin-Yang, a satanizam po tvojoj Bibliji, a nigde ne kažem da je to moj stav. Dao sam ti odgovore. Ako opet budeš postavljao ista pitanja onda će ispasti da si glup. Tvoja stvar. Dakle ja sam tebi odgovorio na sve. A ti meni nisi odgovorio zašto sada kada znaš da je industrijsko mleko sa farme, u tetrapaku, puno kravlje krvi i gnoja, i dalje ga svesno piješ? Ne piše se „nepostoji“, nego „ne postoji“, i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpsko-hrvatskog, odnosno hrvatsko-srpskog. Prvo savladaj azbuku, bukvar i pravopis, pa onda dođi da diskutuješ. Zelen si kao zastava Saudi Arabije. Mukica. I opet „nejedeći“, umesto „ne jedući“, znači da nije greška u kucanju, nego da si nepismen. Baš mukica. I još jednom... mukica... E, žalosti... Ja iznosim više stavova, a nigde ne kažem da su to moji stavovi. A izneo sam i svoje stavove. Što ne jedem meso, mleko i jaja? Zato što sam vegan. Mi jedemo samo voće i pčovrće. Ali i iz inata satanistima, i onim svesnim i onim nesvesnim. Na sve sam ti odgovorio. Može mi se tako. Tuži me Gradskoj čistoći, pošto ne vidim kome drugom bi mogao. Ojha.

Onaj tvoj dobro-zli bog. Taj ne može ništa jer ni sam ne zna šta je zlo a šta dobro:).

Ne postoji “moj” i “tvoj” bog. Bog je jedan. Koji je pravi? Onaj koji nikada ni od koga nije tražio krv. Onaj ko je od bilo koga tražio bilo čiju krv je demon koji se neukima predstavio kao bog. Jadan i on i njegovi sledbenici. Tačka.

Ajde baš da vidim dokle ćeš se terati sa mnom “mak na konac” i dokle ćeš mi postavljati potpuno ista pitanja, na koja si desetak puta dobio odgovor. Nećeš govoriti u moje ime, niti ćeš me progoniti po forumu, “vadeći mi crno ispod nokata”, da bi mi se svetio zbog toga što sam te na onoj tvojoj otužnoj temi poklopio argumentima, i dokazao da si kao nedovoljno obučeni propovednik beznačajne poluhrišćanske protestantske verske zajednice menjao istorijske podatke i podmetao opačine da bi zaštitio obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja, i čiji sledbenici nisu znali za pola kontinenata na našoj planeti, ma da si se sa nebom sastavio, a nisi. Teško i njemu sa tobom, a i tebi kad moraš da podmećeš istorijske nebuloze u njegovo ime. U moje ime nećeš govoriti i tačka. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Ja sam se vratio sebi i prirodi, konektovan sam na informaciono polje naše planete (neki bi je nazvali Akasha, mada je ona mnogo širi pojam, supraosetljiva duhovna Esencija koja prožima ceo univerzum), hranim se Suncem i konzumiram vrlo malo voća i povrća... Ali kao vegan, ponekad, doduše retko, osetim da mi nedostaju neki elementi u sirovoj hrani, pa telo samo traži nešto skuvano. Retko se dogodi, možda jednom u dva meseca, da skuvam malo krompira i od njega napravim salatu sa crnim lukom. Jednom letos su mi se tražili kukuruzi. A oni se ne mogu jesti sirovi. I kupio sam samo tri komada na pijaci, skuvao, ali ih nisam i pojeo. Zašto? U posudi u kojoj sam ih kuvao ugledao sam nekoliko skuvanih crva. Drago mi je zbog toga, jer mi je jasno da su pravi kukuruzi a ne GMO sranje. Ono što neće da jedu crvi - neću ni ja. I pomislih na izraz „bedni crv“. Koliko je to surovo. Oni su živeli na kukuruzu i delili su njegovu sudbinu. Kukuruz ode u vrelu vodu - odoše i oni. Jako surovo i potpuno nepraktično. I pomislih na nas, homo sapiense (neki od nas su se transformisali u homo solarise), crve planete Zemlje, koji takođe dele njenu sudbinu. Kao što crvi ne mogu pobeći iz kukuruza, tako i mi ne možemo pobeći sa Zemlje. Da li je i to surovo? Ako Zemlja odluči da nas protrese kao vašljivi čovek vaši u sopstvenoj kosi - nećemo imati kuda da pobegnemo. Život bednog crva i bednog čoveka, po prirodnom zakonu, podjednako vrede. Sva bića oko nas imaju potpuno ista prava da budu ovde kao i mi. Mislite o tome kad god umislite da ste „kruna stvaranja“, „gospodari univerzuma“, „bogovi“... i ostale gluposti koje mogu pasti na pamet bolesnom i neenergizovanom umu, koji konzumira meso, mleko i jaja, industrijsku hranu sa kodom HACCP, kafu, duvan, alkohol, lekove i droge. Namaste.

- - - - - - - - - -

Nije lako onima što su oženjeni, ali ni onima što su neoženjeni. Oženjene kući čeka nadrndana žena sa usranim pelenama i pričom - „Svi su se snašli osim nas“ - ali čeka ga i ručak. Neoženjene ne čekaju ni pelene ni prazne priče; ali ni ručak.

Ima jedna izreka koja kaže: „Svi muškarci su dobili ono što su zaslužili. Ostali su neoženjeni.“

Šta ćemo kad ne znamo zašto smo ovde, kao golubovi koji su se izlegli iz jaja, a onda lete i misle da sve postoji zbog njih. I uvek biramo između dva zla. Da li odabiramo manje?

Kaže jedan moj kolega otprilike ovako. Moja draga ženica ima 122,74 kilograma bez odeće, a 124,72 kilograma sa odećom. Znači nosi tačno 1,98 kilograma odeće. Što znači da na sebe navlači 2 kilograma prnja. Pa je6em ti ovakvu klimu. Do juče smo se kuvali na Suncu, kao da živimo u tropima, a upravo je 19°C; pa to lomi sve ljude i smeta i nama najzdravijima. I ona umesto da nosi 1 kilogram prnja, sada opet nosi 2 kilograma.

A onda se setim, nekada davno, profesora (nastavnika) istorije, još u osnovnoj školi. Direktorka imala oko 100 kilograma, došla na njegov čas, a on drži predavanje o rimskoj kulturi. I u jednom momentu, bez imalo blama i pardona, veli: „Deco, u Starom Rimu se mnogo pridavalo fizičkom izgledu. Muškarci su se trudili da budu razvijeni i lepo građeni. A žene su se trudile da imaju majčinski izgled, dakle da budu debele. A društvo se, generalno, trudilo da dobije idealne naslednike. Pa tako su bili uparivani mršavi muškarci sa debelim ženama i mršave žene sa debelim muškarcima. Matori i debeli senatori i patriciji ženili su mlade i mršave devojke, a prekaljeni relativno mladi mršavi vojnici plebejci ženili su matore i debele žene. I imali su lepu decu. A imperija im je trajala preko hiljadu godina. Šta mislite, deco, da smo sada u rimskom dobu, ko bi u našoj učionici bio najlepši?“ I onda kreću salve smeha i bojažljivi pogledi upućeni direktorki, kao i ogromne rumene višnje na njenim debelim obrazima. Ha ha ha. A posle časa on joj kaže: „Direktorka, vi baš imate lepu liniju“ A onda rukama vizualizira najveću lubenicu. Koji kralj.

Meni se direktorka baš sviđala. I tada su se u meni probudile simpatije prema elegantno popunjenim ženskim osobama. Maštao sam o tome kako živim u rimskom dobu i kako sam gladijator koji se udvara debeloj princezi; ma film u glavi, kad vam velim, 100%. Tada sam jedva radio sklekove na tri prsta i svršavao sedam puta na dan.

Izgleda da se vraćamo u rimsko doba. Sve je više, bogu hvala, BBW girls. Samo nam još gladijatori fale.

E, moj kolega, blago tebi kad imaš debelu ženu. Ma neka ti gura usrane pelene pod nos i zvoca po ceo dan. Mene je moja debela devojka jednom davno ostavila zbog bezazlenog sms-a od bivše debele devojke. I sad kad god prođem pored njene zgrade i bacim pogled na njenu terasu, prepoznam sve njene gaće koje se suše na žici, a koje sam nekada jedva skidao sa nje. Prepoznajem ih po svim mogućim dezenima i bojama, ali i po tome što liče na jastučnice. O, Jelena, Jelena, srećo moja debela.

E bella, e bella, e bella signorina.

E bella, e bella, e bella svinjorina.

E, moja svinjorina... E, moj kolega... čuvaj to što imaš, jer tek kad izgubiš shvataš šta si imao. Ne ugledaj se na mene, jer ti je propast zagarantovana... i zavera skovana... Aha ha ha ha ha ha ha... Ojha.

U međuvremenu sam se oženio, ali nisam izgubio sećanja. Može mi se tako, u inat polupismenim neuspelim propovednicima, koji piju krv iz mleka i svesno slede rogatog. Čikam ih da preduzmu nešto ozbiljno protiv mene, a ne da me progone po forumu, jer u progonu neće uspeti. Daleko ste ispod mene. Kraj priče.

Apsolutno na sve sam odgovorio. Rekao sam X puta da je konzumacija krvi sleđenje zla i negativnme strane, po principu Yin-Yang, a satanizam po tvojoj Bibliji, a nigde ne kažem da je to moj stav. Dao sam ti odgovore.

Ovo je pokušaj davanja odgovora ali ne i odgovor. Pitanje je zašto se kloniš zla kada ga smatraš savim normalnim. Što ga ne upražnjavaš jedenjem mesa, mleka, jaja? Za satanizam si rekao da je pijenje krvi. Zašto je to satanizam kada ti ne veruješ u satanu. Ne možeš se služiti terminima knjige koju smatraš nevažnom. To ne ide. Jedino ako si hipokrit kako ti kažeš. Budi dosledan svojim stavovima i ne nazivaj ništa satanizmom kada satana po tvojoj veri ne postoji. Dakle, što ne uživaš u zlu tj. jedenju mesa, jaja, mleka kada je zlo sasvim normalna stvar?

A ti meni nisi odgovorio zašto sada kada znaš da je industrijsko mleko sa farme, u tetrapaku, puno kravlje krvi i gnoja, i dalje ga svesno piješ?

Naravno da ću odgovoriti. Mleko pijem jer u Bibliji ono nije zabranjeno. Bog očigledno ne gleda na stvari isto kao ti. Mleko naravno mogu i izbeći da pijem zbog nekih drugih stvari ali u Bibliji to nije zabranjeno. Eto prostog odgovora.

- - - - - - - - - -

Ne postoji “moj” i “tvoj” bog. Bog je jedan. Koji je pravi? Onaj koji nikada ni od koga nije tražio krv. Onaj ko je od bilo koga tražio bilo čiju krv je demon koji se neukima predstavio kao bog. Jadan i on i njegovi sledbenici. Tačka.

Ti zaista ni sebe ne slediš ni ono što pričaš. Kakav demon? Zar to postoji? Zašto sada govoriš o demonu a pre si rekao da to ne postoji. Moj lektore.

Ovo je pokušaj davanja odgovora ali ne i odgovor. Pitanje je zašto se kloniš zla kada ga smatraš savim normalnim. Što ga ne upražnjavaš jedenjem mesa, mleka, jaja? Za satanizam si rekao da je pijenje krvi. Zašto je to satanizam kada ti ne veruješ u satanu. Ne možeš se služiti terminima knjige koju smatraš nevažnom. To ne ide. Jedino ako si hipokrit kako ti kažeš. Budi dosledan svojim stavovima i ne nazivaj ništa satanizmom kada satana po tvojoj veri ne postoji. Dakle, što ne uživaš u zlu tj. jedenju mesa, jaja, mleka kada je zlo sasvim normalna stvar?

Ovo je tvoj neuspešni pokušaj progona, ali ti to ne umeš da radiš, jer si zelen kao zastava Saudi Arabije. Naišao sin a neprobojan zid. Po N-ti put, dao sam ti sve moguće odgovore. I ponoviću. Rekao sam X puta da je meso puno životinjskih strahova, koje nesrećne životinje nabijaju u mišiće u trenutku klanja, i da onaj ko unosi strah u svoje telo ne može ići putem prosvetljenja, pošto sa strahovima nema duhovnosti. A ti postavljaj isto pitanje do kraja sveta. Ko god se obreže (jer smatra da je bog učinio grešku u anatomiji - pa se on drzne da je ispravi), i ko god jede meso, mleko i jaja - ne može doživeti prosvetljenje. Konzumacijom mesa, ljudi koji ga konzumiraju unose u sebe strahove koje životinja nabija u meso u trenutku klanja. A strah je najprizemnija emocija. Sa strahom (gomilom strahova) nema prosvetljenja. I tačka. Ja prosipam zlo iz sebe, s vremena na vreme, na neke ljude, recimo i po Internetu, pa recimo i na tebe, kad govoriš nebuloze u moje ime, a ja ti odgovorim sa: „ja kažem da je ovako, ti govoriš u moje ime da je onako, pa kako ko pravo govorio - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovim bližnjima“. Dakle ne klonim se od zla, već koristim i dobro i zlo, po 50% (trudim se). Pitaš me po N-ti put što ne jedem meso, mleko i jaja? Jesi li ti normalan? Već po ko zna koji put: zato što sam vegan, a mi jedemo samo voće i povrće. Da, konzumacija krvi je satanizam, i po Bibliji i po svim ostalim knjigama. Naravno da ne verujem u satanu, ali hoću da pomenem to da vi hipokriti (licemeri, a ne Hipokrat, koji je bio grčki lekar, knjigu u šake), verujete u postojanje satane, „sledite Bibliju“, ali kršite zapovest o nepijenju krvi, jer je pijete iz industrijskog mleka sa farme punog kravlje krvi i gnoja. Prijatno. Dobar tek. Fuj. Dakle, ti si hipokrit, a ne ja. Ja mogu da citiram svaku knjigu koju sam pročitao, pa i Bibliju, koju poznajem bolje od tebe, čiji autori nisu znali za pola kontinenata na našoj planeti, i svoje neznanje su pripisali bogu kao „božje znanje“. Ti ne možeš da priuštiš sebi to da ćeš da određuješ to po kom principu ću „ja biti dosledan svojim stavovima“ i „da nešto ne nazivam satanizmom“, jer ti tako kažeš. Jasno? Baš me briga šta ti kažeš, jer si na nivou deteta iz zabavišta. Mogu šta god hoću. Konzumacija bilo čije krvi i na bilo koji način je satanizam. Ja sam tebi odgovorio na sva pitanja. I ponovo, pošto me ponovo pitaš zašto ne jedem meso, mleko i jaja. Zato što sam vegan, a mi jedemo samo voće i povrće. Ali i iz inata satanistima, i onim svesnim i onim nesvesnim. A zašto ti ne poštuješ biblijske propise, i zapovest o nejedenju krvi, jer piješ industrijsko mleko sa farme puno kravlje krvi i gnoja iz tetrapaka? Nisi odgovorio. Hipokritu. Na sve sam ti odgovorio. Može mi se tako. Tuži me Gradskoj čistoći, pošto ne vidim kome drugom bi mogao. Ojha.

Ajde baš da vidim dokle ćeš se terati sa mnom “mak na konac” i dokle ćeš mi postavljati potpuno ista pitanja, na koja si desetak puta dobio odgovor. Nećeš govoriti u moje ime, niti ćeš me progoniti po forumu, “vadeći mi crno ispod nokata”, da bi mi se svetio zbog toga što sam te na onoj tvojoj otužnoj temi poklopio argumentima, i dokazao da si kao nedovoljno obučeni propovednik beznačajne poluhrišćanske protestantske verske zajednice menjao istorijske podatke i podmetao opačine da bi zaštitio obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja, i čiji sledbenici nisu znali za pola kontinenata na našoj planeti, ma da si se sa nebom sastavio, a nisi. Teško i njemu sa tobom, a i tebi kad moraš da podmećeš istorijske nebuloze u njegovo ime. U moje ime nikada nećeš govoriti. I tačka. Moj post će uvek biti zadnji na ovoj temi. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Ha ha ha...

Pitanje broj 1: Da li je Kleopatra farbala kosu u bež boju?

Pitanje broj 2: Da li je Aleksandar Veliki imao plavu ili crvenu kuburu?

Pitanje broj 3: Kakva je kola vozio Gaj Julije Cezar?

Ha ha ha... pucam... xD

A evo i odgovora...

Kleopatri su pravili farbu od kamilje balege... Aleksandru je kubura poplavela od Desanke a pocrvenela od Roksane... A Cezarova dvokolica bila je marke "Alea iacta est"...

Ova crtica od pričice je daleko produhovljenija od sve "duhovnosti" neuspelih propovednika... u inat nepismenim neuspelim propovednicima, koji piju krv iz mleka i svesno slede rogatog. Čikam ih da preduzmu nešto ozbiljno protiv mene, a ne da me progone po forumu, jer u progonu neće uspeti. Daleko ste ispod mene. Kraj priče.

Znam. Može ti se tako zato što nemaš odgovora na lične kontradikcije koje iznosiš. Jedejne mesa, mleka i jaja je po tebi zlo a sam tvrdiš da zlo je sasvim nešto normalno. Zašto ne uživaš u jedenju onoga što je zlo? Pa zlo nije zabranjeno. Prosvetlićeš se ti i zlom i dobrom. Kakvo je to tvoje prosvetljenje kada imaš 50% zla u sebi? Zlo je tebi prosvetljenje. E moj lektore.

Nema razloga da se pozivaš na satanizam kada ne veruješ u satanu. Pijenje krvi je sasvim dozvoljeno po tvojoj logici jer ako je i neko zlo a ono zlo nije ništa nenormalno. Zašto se uklanjaš zla kada tvrdiš da je ono sasvim normalno.

U Bibliji mleko nije zabranjeno. Nađi mi gde u Bibliji piše da je zabranjeno odmah sutra prestajem da ga pijem. Ende

Poslednja izmena:
Naravno da ću odgovoriti. Mleko pijem jer u Bibliji ono nije zabranjeno. Bog očigledno ne gleda na stvari isto kao ti. Mleko naravno mogu i izbeći da pijem zbog nekih drugih stvari ali u Bibliji to nije zabranjeno. Eto prostog odgovora.

- - - - - - - - - -

Ti zaista ni sebe ne slediš ni ono što pričaš. Kakav demon? Zar to postoji? Zašto sada govoriš o demonu a pre si rekao da to ne postoji. Moj lektore.

Prijatno: https://www.google.rs/search?dcr=0&...0i46k1j0i10k1j0i22i30k1j33i21k1.0.oaDsqthsJiM . Dobar tek: http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg
. Jedan savet. Nemojte lagati sami sebe i druge. Ako konzumirate mleko, daleko ste od duhovnosti. Ko konzumira mleko i mlečne proizvode, a zajedno sa njima i krv i gnoj iz povređenih bradavica životinja koje se muzu, kao i životinjskih tkiva, ćelija, pa čak i fekalnih ćelija, kojih je mleko puno i prepuno, ne može funkcionisati na višim vibracijama, odnosno nalaziti se na višim nivoima svesti. I tačka. Nemam ništa protiv bilo koga, pa ni protiv ljudi koji konzumiraju mleko i robovski se obeležavaju (tetoviraju i pirsinguju), ali svi ljudi koji konzumiraju mleko i mlečne proizvode, ili se svojevoljno robovski obeležavaju (tetoviraju i pirsinguju), svesno ili nesvesno spuštaju svoje vibracije i nalaze se na nižem nivou svesti. Takvi ljudi ne mogu nama koji ne konzumiramo ni meso, ni mleko, ni jaja, kao ni industrijsku hranu sa kodom HACCP, kafu, duvan, alkohol, droge i lekove, i ne obeležavamo se kao robovi, govoriti apsolutno ništa o višim vibracijama i nivoima svesti. Mleko nije zabranjeno po Bibliji, ali industrijsko mleko je puno kravlje krvi i gnoja. Namerno, svesno i planski, masoni ubacuju industrijsko mleko puno kravlje krvi i gnoja u svu industrijsku hranu, kao i svinjske masti u čokolade, da bi namerno, svesno, planski i sa predumišljajem, pretvorili hrišćane i muslimane u sataniste. Dno dna. Ne znam zašto ovi drugi pristaju na to. Tuga.

- - - - - - - - - -

Šta tebe briga šta ja sledim? Jesam li te zvao da živiš sa mnom? Svojoj ženi sam ok. Baš me briga što tebi ne odgovaram. Možeš me lako zaobići. Ali ti hoćeš da se teraš sa mnom “mak na konac” i 90% postova u zadnjih nedelju dana na ovom forumu uputio si lično meni. Gde te taj tvoj demon i đavo nanese na mene, jednog od najpametnijih, najinteligentnijih i najopasnijih Internet provokatora i religijskih egzekutora? Postao sam ti opsesija. Nisi ni jedini, ni prvi, ni poslednji. Ko god je pokušao da se tera sa mnom izgubio je mnogo energije, a ništa nije postigao, osim što je postao duhovna ruina. Pokupio sam mu ogromnu bioenergiju, kao duhpvni vampire. Neki su me likovi tužili sudu i teraju se sa mnom zbog mog Facebook profila, recimo, i fotografije na njegovog Timeline. Prosto neverovatno. Razbio sam ih i na sudu i pretvorio ih u ruine. A ja sam itekako dosledan sebi i svojim idejama. Ja sam umetnik, objavio sam nekoliko knjiga (kako pravo govorio tako mi bog dao pameti i zdravlja), obrazovan, erudita, čovek koji sluša klasičnu muziku, obilazi muzeje, crta, slika, piše poeziju, putuje po svetu, zdravo se hrani i zdravo živi, ne pije alkohol, ne puši, ne konzumira droge, ne sluša turbo folk, ne tetovira se i ne pirsinguje, i veoma žestoko se sprda po Internetu s aonima koji zaslužuju sprdnju... To što je ta moja sprdnja za tebe i za bahate robovski obeležene (tetovirane) policajce koji jedni drugima kradu službene pištolje nenormalna i ludilo - https://www.kurir.rs/crna-hronika/n...-policijske-stanice-detelinara-clanak-1675214 - ti zadrži za sebe, a oni za njih. Ja sam lud a oni mene zovu na mobilni telefon i krevelje se. O tempora. O mores. Nikada i nigde nisam rekao da ne postoje demoni. I nisam „ništa tvoj“, pa ni „tvoj lektor“. Ništa sa tobom. Moram te razočarati: oženjen sam i ne volim muškarce. Tačka.

Ajde baš da vidim dokle ćeš se terati sa mnom “mak na konac” i dokle ćeš mi postavljati potpuno ista pitanja, na koja si desetak puta dobio odgovor. Nećeš govoriti u moje ime, niti ćeš me progoniti po forumu, “vadeći mi crno ispod nokata”, da bi mi se svetio zbog toga što sam te na onoj tvojoj otužnoj temi poklopio argumentima, i dokazao da si kao nedovoljno obučeni propovednik beznačajne poluhrišćanske protestantske verske zajednice menjao istorijske podatke i podmetao opačine da bi zaštitio obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja, i čiji sledbenici nisu znali za pola kontinenata na našoj planeti, ma da si se sa nebom sastavio, a nisi. Teško i njemu sa tobom, a i tebi kad moraš da podmećeš istorijske nebuloze u njegovo ime. U moje ime nikada nećeš govoriti. I tačka. Moj post će uvek biti zadnji na ovoj temi. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Muž i žena sa malim detetom (moji susedi) drže psa u stanu. I ujutro odu na posao, dete odvedu u vrtić, a psa ostave samog. I on laje celo prepodne i nervira sve stanare. I trpelo se, trpelo, sve dok jednom živčanom susedu nije pukao film, te im je pozvonio na vrata, požalio se na psa i rekao: "Ja sam kupio stan u ovoj zgradi da bih živeo u zgradi a ne u štali." A na to mu vlasnik psa odgovori: "Popišam ti se u štalu!"

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

P.S. Šta si stavio ovolike uzvičnike?! Na koga se dereš? I na koga ličiš u ovoj pričici?

Ova crtica od pričice je daleko produhovljenija od sve "duhovnosti" neuspelih propovednika... u inat nepismenim neuspelim propovednicima, koji piju krv iz mleka i svesno slede rogatog. Čikam ih da preduzmu nešto ozbiljno protiv mene, a ne da me progone po forumu, jer u progonu neće uspeti. Daleko ste ispod mene. Kraj priče.

Znam. Može ti se tako zato što nemaš odgovora na lične kontradikcije koje iznosiš. Jedejne mesa, mleka i jaja je po tebi zlo a sam tvrdiš da zlo je sasvim nešto normalno. Zašto ne uživaš u jedenju onoga što je zlo? Pa zlo nije zabranjeno. Prosvetlićeš se ti i zlom i dobrom. Kakvo je to tvoje prosvetljenje kada imaš 50% zla u sebi? Zlo je tebi prosvetljenje. E moj lektore.

Nema razloga da se pozivaš na satanizam kada ne veruješ u satanu. Pijenje krvi je sasvim dozvoljeno po tvojoj logici jer ako je i neko zlo a ono zlo nije ništa nenormalno. Zašto se uklanjaš zla kada tvrdiš da je ono sasvim normalno.

U Bibliji mleko nije zabranjeno. Nađi mi gde u Bibliji piše da je zabranjeno odmah sutra prestajem da ga pijem. Ende

Prvo nauči da citiraš post. Zašto si ovako pukao? Zašto si obrisao kosu crtu pre reči QUOTE? Namerno, da bi se vukli repovi po forumu, odnosno po temi. Neću da ih vučem tebi iz inata, da vidim šta ćeš da preduzmeš protiv mene po tom pitanju. Dalje, ne znam kakvih ličnih kontradikcija? U mom izlaganju nema nikakvih kontradikcija, ti kažeš da ima - pa kako ko od nas dvojice pravo govorio u moje ime (a ko si ti da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime) - tako mu jedini bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj porodici, i njemu i celoj njegovoj familiji, i njemu i celom njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Šta je to “Jedejne”? Nikad čuo. Konzumiranjem mesa, mleka i jaja, odnosno hrane životinjskog porekla, u telo se unose strahovi, a sa životinjskim strahom i životinjskim strahovima nema duhovnosti i puta ka prosvetljenju. Nigde nisam rekao da je to zlo. Odgovorio sam ti X puta da sam vegan, a mi vegani ne jedemo meso, mleko i jaja, već samo voće i povrće. Da li je moguće da si toliko glup da ćeš mi postavljati ova ista pitanja do kraja sveta? Ko će se prosvetliti to ćemo videti. Onaj ko u sebe unosi strahove sigurno neće. Ne mogu da diskutujem sa nekim ko ne razume princip Yin-Yang - Dobro:Zlo=50:50. Sve izvan toga dovodi do poremećaja. Ja nisam ništa “tvoj”, pa ni “tvoj lektor”. Ništa sa tobom. Daleko ti kuća. I moram te razočarati: oženjen sam i ne volim muškarce.

Ne zanima me satanizam, ma uopšte. Mogu da se pozivam na šta god hoću. Nije se rodio, niti će se ikada roditi, onaj ko će to da mi zabrani, ili bilo šta. Jasno? Ostav! Ja kažem da pijenje krvi nije dozvoljeno ni po meni a ni po mojoj logici, niti ja to radim, ti kažeš da je “pijenje krvi dozvoljeno po mojoj logici” - pa kako ko od nas dvojice pravo govorio u moje ime (a ko si ti da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime) - tako mu jedini bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj porodici, i njemu i celoj njegovoj familiji, i njemu i celom njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Po pitanju odnosa između dobra i zla, treba znati da dobro nije ništa drugo do samospoznaja zla, koje je mnogo starije, s tim što ta dva elementa moraju biti u ravnoteži. Ako svet posmatramo kao vagu, onda možemo primetiti da su dobro i zlo samo dva podjednako teška tega postavljena na tasove. Ako ta dva elementa nisu u ravnoteži - onda dolazi do velikih poremećaja u svim tim svetovima. Prevagne li dobro - onda se rađaju novi svetovi; prevagne li zlo - u tom slučaju dolazi do ratova, katastrofa, čak do nestanka čitavih skupina svetova. Da bi u svetu bilo što više zla - trebalo bi činiti što više dobra. I obrnuto, ako se priželjkuje što više dobra - onda treba činiti što više zla. Činjenjem dobra dobro se troši i u svetu ostaje više zla. Činjenjem zla zlo se troši i tako u opticaju ostaje više dobra. Ljudi umiru, kao što sve životinje umiru, ali se i ponovo rađaju. Reinkarnacija duše je potpuno normalna i prirodna stvar. Energija koja napusti telo mora negde da ode, i ako u trenutku smrti ne dozvoliš da se raspadne na recimo deset delova i inkarnira se u deset mačaka, onda se možeš sećati mnogih segmenata iz prošlog života u sadašnjem životu. Sve ideje koje su se nezavisno javile u mnogim religijama su tačne, osuda samoubistva na primer, dok one verske ideje koje su ponikle samo u jednom narodu, kao recimo uskrsnuće, sigurno nisu tačne. Teško da ti, nedovoljno obučeni propovedniče, možeš da razumeš ovakve stvari. Ti napišeš 1 a ja 101. Kad bi mene neko ovako poklopio argumentima - bilo bi me sramota. Ali bukvalno.

U Bibliji mleko nije zabranjeno. Mleko iz doba Biblije i današnje industrijsko mmleko nije isto. Prijatno: https://www.google.rs/search?dcr=0&...0i46k1j0i10k1j0i22i30k1j33i21k1.0.oaDsqthsJiM . Dobar tek: http://i21.servimg.com/u/f21/19/25/11/41/gnoj10.jpg
. Jedan savet. Nemojte lagati sami sebe i druge. Ako konzumirate mleko, daleko ste od duhovnosti. Ko konzumira mleko i mlečne proizvode, a zajedno sa njima i krv i gnoj iz povređenih bradavica životinja koje se muzu, kao i životinjskih tkiva, ćelija, pa čak i fekalnih ćelija, kojih je mleko puno i prepuno, ne može funkcionisati na višim vibracijama, odnosno nalaziti se na višim nivoima svesti. I tačka. Nemam ništa protiv bilo koga, pa ni protiv ljudi koji konzumiraju mleko i robovski se obeležavaju (tetoviraju i pirsinguju), ali svi ljudi koji konzumiraju mleko i mlečne proizvode, ili se svojevoljno robovski obeležavaju (tetoviraju i pirsinguju), svesno ili nesvesno spuštaju svoje vibracije i nalaze se na nižem nivou svesti. Takvi ljudi ne mogu nama koji ne konzumiramo ni meso, ni mleko, ni jaja, kao ni industrijsku hranu sa kodom HACCP, kafu, duvan, alkohol, droge i lekove, i ne obeležavamo se kao robovi, govoriti apsolutno ništa o višim vibracijama i nivoima svesti. Mleko nije zabranjeno po Bibliji, ali industrijsko mleko je puno kravlje krvi i gnoja. Namerno, svesno i planski, masoni ubacuju industrijsko mleko puno kravlje krvi i gnoja u svu industrijsku hranu, kao i svinjske masti u čokolade, da bi namerno, svesno, planski i sa predumišljajem, pretvorili hrišćane i muslimane u sataniste. Dno dna. Ne znam zašto ovi drugi pristaju na to. Tuga.

Ajde baš da vidim dokle ćeš se terati sa mnom “mak na konac” i dokle ćeš mi postavljati potpuno ista pitanja, na koja si desetak puta dobio odgovor. Nećeš govoriti u moje ime, niti ćeš me progoniti po forumu, “vadeći mi crno ispod nokata”, da bi mi se svetio zbog toga što sam te na onoj tvojoj otužnoj temi poklopio argumentima, i dokazao da si kao nedovoljno obučeni propovednik beznačajne poluhrišćanske protestantske verske zajednice menjao istorijske podatke i podmetao opačine da bi zaštitio obrezanog čoveka koji je jeo meso, mleko i jaja, i čiji sledbenici nisu znali za pola kontinenata na našoj planeti, ma da si se sa nebom sastavio, a nisi. Teško i njemu sa tobom, a i tebi kad moraš da podmećeš istorijske nebuloze u njegovo ime. U moje ime nikada nećeš govoriti. I tačka. Moj post će uvek biti zadnji na svakoj temi na kojoj mi se lično obraćaš. Ojha. Ende.

- - - - - - - - - -

Seli momci, radnici sa gradilišta na periferiji, svi stariji od 30, pored neke piljarnice, kod neke Stanimirke što tu radi. Ona jedino žensko, a oni se sjatili da piju GMO pivo i jedu GMO mesni narezak napravljen od svinjskih creva i tumora. I dođe neka Ilona, lokalno spadalo, sedne na najbliži panj i malo raširi noge... samo da se vidi da su čupave. Svi se smeše kao onaj pas iz Diznijevog crtanog filma “Lady and luffs”... Pitam ih ko će i kada da se ženi. Kad oni svi uglas: “Kad hevulja skrca lešnik i iscedi lešnikovo ulje.” Ako se za neke nekad moglo reći - “******** lebac upičku! Ništaci jedni! Nećeju se ženu, ne da radu, samo sedu, piju i pušu!” - sad se može reći samo - “A što radu ako se nećeju ženu?”

P.S. Ova crtica od pričice je daleko produhovljenija od sve "duhovnosti" neuspelih propovednika... u inat nepismenim neuspelim propovednicima, koji piju krv iz mleka i svesno slede rogatog. Čikam ih da preduzmu nešto ozbiljno protiv mene, a ne da me progone po forumu, jer u progonu neće uspeti. Daleko ste ispod mene. Kraj priče.

"na mene, jednog od najopasnijih Internet provokatora i religijskih egzekutora"?

A pa jasno. Internet "provokator". Pa što provociraš ljude koji veruju? Da li ti je to duševna hrana lektore? Vidim ja vrdaš tamo vrdaš vamo pa nikako ni za rep ni za glavu s tobom-narodski rečeno:). A ono dobih provokatora a ne pravog diskutnata. Ok, ako tako voliš. Mada mislim da će ti to mnogo energije oduzeti da se baviš provociranjem svih i svakoga umesto da konstruktivno nešto sam ponudiš. Kako ti želiš. Svakako sam diskutovao sa tobom da bih izvukao na čistač zašto uporno nešto zastupaš iako znaš da to nije tako i nije logično i da vide drugi smisao tvoje logike. Svakako ti želim da pronađeš sebe u nečemu konstruktivnom u smislu da ljudima ponudiš rešenje a ne u destruktivnom sa ciljem da rušiš ono što ni sam ne razumeš. Kad pak naiđeš na argumentovano objašnjenje stava ti ćeš ga napadati služeći se svim sredstvima ali na kraju se vidi kontradikcija i nedoslednost u tvom stavu jer drugačije se ne može oboriti nešto za šta se nema argumenata.

Svako dobro ti želim u diskusijama nadalje.

Poslednja izmena:

Back