Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
"Prvom prilikom, nakon što pozdravite Sunce, razmislite dobro o ovome..."Zoran Jov
Sta si ti Zoran Jove...neki solarni panel ili sangejzing frajer?
- - - - - - - - - -
"Esencijalne psihopate znaju kako da izbegnu sopstveni bumerang. Oni organizuju lanac poslušnosti, i kad se bumerang vraća prvo pokosi ljude koji su prevareni, kao i one u njihovom okruženju, zatim indirektne posrednike u prevari, a zatim ostane mala krhotina tog bumeranga koja tek okrzne njihove direktne posrednike uz sam vrh piramide. Od pune pozitive ništa nećete postići."Zoran Jov
Ovo je tacno ali smo delimicno jer sve nas ceka istrazni Sudija koji meri po nasim delima a onda kom opanci...kom...lonci i kazani.
- - - - - - - - - -
"Pozdravite se sa ljudima koji žive u vašoj okolini, popijete s njima ono što rado pijete i doručkujete ono što volite. Provedete s njima neko vreme u razgovoru i druženju, a potom krenete na svoj „posao“."Zoran Jov
Ja bas tako i zivim iz dana u dan.Zadovoljna sam onim sto pijem i jedem,pozdravljam ljude u mom komsiluku i porazgovaram a potom odem na svoj posao.Bas volim posao kojim se bavim i ne bih ga menjala.E,sad plata je ok mada uvek moze bolje ali u zemlji Srbiji u mom slucaju i nije tako lose.
Nauči da citiraš post. Ovo je sve nekako zbrda zdola.
Sunce je jedini prozor ka bogu na našoj planeti.
Nema nikakvog suda i nuikakvog sudije. Sami sebi smo i sud i sudija. Nema potrebe za strahovima.
Ako si zadovoljna svim onda je sve ok. Nego, ako jedeš meso, recimo, ne znam kako možeš da se baviš duhovnošću. Ja ne bih mogao d agledam u Sunce a da mi se u želucu vare delovi nečijeg tela... ili ne daj bože mleko puno kravlje krvi i gnoja.
- - - - - - - - - -
" Zajednica u kojoj jednom njenom članu nije dobro - nije dobra zajednica. To čak i nije zajednica."Zoran Jov
Pod zajednicom podrazumevam porodicu.Nju cine roditelji i deca i treba ziveti i delati tako da u njoj svima bude dobro.
Porodica je napadnuta od strane onih što vladaju svetom. I njeno rasturanje će se nastaviti. Na žalost.
- - - - - - - - - -
"Da bismo to ostvarili ne moramo se nužno odseliti negde daleko. Možemo to učiniti i ovde gde se trenutno nalazimo, jer zajednica, to smo mi - ljudi."Zoran Jov
Jeste,eto radimo na tome,vidis kako smo svi zadovoljni i srecni na ovom forumu.Svako istrese svoje ves i divota!!!To ti je takodje"Nasa mala klinika"da ne kazem zajednica u kojoj svi imaju svoje mesto pod Suncem.
Vala baš. Mala klinika 100%.
- - - - - - - - - -
"Namaste".Zoran Jov
Ja bih rekla AMIN!
Kad god izgovoriš reč “Amen” i/ili “Amin” - seti se egipatskog boga Amona Ra. To potiče od njega.
Ipak namaste.
da ne kazem zajednica u kojoj svi imaju svoje mesto pod Suncem.