Neki kredit za penzionere?

Shobota

Obećava
Poruka
74
Deda bi hitno trebao da uzme kredit da otplati neki racun da ga ne iskljuce, i to u iznosu od 15.000 dinara. Ima penziju otprilike u tolikom mesecnom iznosu. Ja se nesto preterano ne razumem, a nemam koga da pitam... kakav bi kredit njemu odgovarao, kakve su kamatne stope, koja banka je najpovoljnija, koliko treba vremena da se to realizuje... itd?

Hvala!

Deda bi hitno trebao da uzme kredit da otplati neki racun da ga ne iskljuce, i to u iznosu od 15.000 dinara. Ima penziju otprilike u tolikom mesecnom iznosu. Ja se nesto preterano ne razumem, a nemam koga da pitam... kakav bi kredit njemu odgovarao, kakve su kamatne stope, koja banka je najpovoljnija, koliko treba vremena da se to realizuje... itd?
Hvala!

Мали су изгледи да да деда, поготову ако је у поодмаклим годинама, оствари кредит у било којој банци баш због година.
Међутим, има две могућности:
1. Ако је члан Удружења пензионера и то удружење има касу за помоћ пензионера,
2. Ако има текући рачун код Поштанске штедионице где је могуће узети и до 250.000 на 1 или 2 године. Ево кратког извода:

Gotovinski krediti bez nameneLinkovi:www.posted.co.rs
Dodatne informacije: 011/20-20-292
Banka Poštanska štedionica, a.d. svojim korisnicima tekućih računa odobrava nenamenske gotovinske kredite, bez valutne klauzule i bez usklađivanja mesečne rate sa rastom cena na malo.
Отплата на:
12 meseci
24 meseca
1. Износ: 5.000, Рата (12м):473,63 дин.(24м):265,21 дин
2. Износ:10.000, Рата (12м);947,25 дин.(24м): 530,42 дин.
3. Износ:15.000, Рата (12м)1.420,88 дин. (24м) 795,63 дин,
Итд.

Deda ima 59 godina (ne znam da l' je to problem?), i nema racun kod postanske stedionice... penziju prima na kucu... a i sad sam gledao na sajtu, u nasem gradu ne postoji postanska stedionica :/

Код Пошт.штедионице године нису проблем. А распитај се код банака које има Ваш град.
Ако немате Пошт. штедионицу, имате ваљда Пошту. Код контролора се распитај о овом готовинском кредиту без намене. Раније су они сервисирали овај посао уместо Пошт. штедионице.
Растрчи се мало јер имам осећај да теби требају те паре а не деди.

Back