Neke ptice nikad ne polete...

Punk is not dead!

• Promeniti

• NIKAKO promeniti

• Kompromis - kad si sa njom/njim promenjen, kad nisi - nisi, rajt?

• Oh, vidi dinar!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja ne zelim da odrastem, da predjem na visi nivo........mene je uzasno strah tih visina i nivoa.....
cine mi se nesavladivim i kada jednom zakoracis tamo, nema nazad, nema vise zezanja, tu si gdje si, ozbiljan, zaposlen, sa djecicom.............
Zato je problem kada naidjem na nekoga ko zeli ici dalje, a ja bih da se igram jos malo...............

I ja i ja ooo... :lol:

... je ime onog filma, znate, kad ona mala dobije leukemiju pa ode na planinu, pa tamo joj bude bolje, pa se vrati u grad, pa umre ili tako nekako, znate, terali su nas da ga idemo gledati čoporativno, kaaaaooo... edukativan i te fore, a uzeli nam repa... bio sam šesti razred, da da da dobro se sećam.

Kao i uvek do sada, ovo gore nema veze sa temom..

U vezi ste sa partnerom u koga ste zaljubljeni do ušiju, a i on/ona u vas. Shvatate da će uskoro veza morati preći na sledeći nivo. Niste više deca, i haaa, 22 godine, kad sam imao 16 mislio sam da takve treba u senatorijum... enivejz, šta raditi kad partner nikako da odraste, već fura neki tamo fazon...

Mislim, šta da taj partner koga svi teraju da promeni stil oblačenja i svlačenja Uno Martin radi i kako da se postavi?

Mislim, ogledalo je slika duš... ne, ček.

Mislim, dakle postojim...

Ako hoces da te ne davi za next level, onda joj lepo pricas price kako ti smatras da su povremene prevare u braku normalna stvar recimo. A mozes i ono da ti se pojavi neka bombastik riba da si siguran da ne bi mogao da joj odolis jer ipak je to ona! a to provuces kao nebitno za vezu jer u principu ti bi i dalje voleo ovu. :lol: Ima toga jos a sad ne mogu svega da se setim. :)

Back