Neka pitanja u vezu ex-yu rocka

njegoseva zemljo ponosita
majko moja crna goro
svi putevi i sve staze
uvjek prema tebi gaze
uvjek prema tebi gaze...

pjesmo moje mladosti
prva moja radosti
gdje god da sam ikad poso
u dusi sam stobom bio
u dusi sam s tobom bio

(eee..e..)

crna goro crna goro
pokraj mora i planina
za te moje srce kuca
njegoseva zemljo mila

(glula????Lol:D)

na ova nase festivale samo se pojavis sa Crnogorski orijentisanom pjesmom
retardirana publika ce da ti klice
dok ti dobijas akutni izliv Crnogorstva u mozak

Bori Corbi se dogadja nesto najgore sto moze da snadje muzicara, a to je da generacije odrastu na njegovoj muzici a posle ga pljuju. Doziveo je da ni posle 30 godina aktivnog bavljenja muzikom ne moze da napuni Marakanu (nedavno je izjavio da bi voleo da ima koncert na Marakani, ali da je to krupan zalogaj) a vazi za navodno najpopularnijeg rokera. Naravno tome da ga ljudi ne vole doprineo je i svojim politickim angazmanom, insistiranjem na patriotizmu i glupim vicevima koje je pricao na svakom koncertu i gostovanju.
I sta ste se svi uhvatili iskljucivo za hrvatske i bosanske bendove, ko da smo mi najgori?
Meni je omiljeni domaci bend SMAK. Onda dolaze AZRA i ATOMSKO SKLONISTE.
EKV - pretenciozno, muzika se ne pravi na silu.
BIJELO DUGME 99% jeste najpopularniji bend onog vremena. Niko nije spomenuo koncert kod Hajducke cesme. Menadzer i jos neki likovi morali su da se natrte ispod bine i drze je na svojoj kicmi. E, to je rock 'n' roll!

Концерт код Хајдучке је један од најлепших лајв албума икад...

Него, једна ствар, ако је Бора толико мрзео Брегу, како су онда заједно снимили Педицулис Публис, како год да се каже/пише.

Bori Corbi se dogadja nesto najgore sto moze da snadje muzicara, a to je da generacije odrastu na njegovoj muzici a posle ga pljuju. Doziveo je da ni posle 30 godina aktivnog bavljenja muzikom ne moze da napuni Marakanu (nedavno je izjavio da bi voleo da ima koncert na Marakani, ali da je to krupan zalogaj) a vazi za navodno najpopularnijeg rokera. Naravno tome da ga ljudi ne vole doprineo je i svojim politickim angazmanom, insistiranjem na patriotizmu i glupim vicevima koje je pricao na svakom koncertu i gostovanju.
I sta ste se svi uhvatili iskljucivo za hrvatske i bosanske bendove, ko da smo mi najgori?
BIJELO DUGME 99% jeste najpopularniji bend onog vremena. Niko nije spomenuo koncert kod Hajducke cesme. Menadzer i jos neki likovi morali su da se natrte ispod bine i drze je na svojoj kicmi. E, to je rock 'n' roll!

sta je ovo

Da,Bijelo Dugme je bas rokenrol...:roll: Ovo za EKV necu komentarisati...Nisi u pravu;). Ali,eto,i ja volim Skloniste,a Azru jos vise...:)

Citam ovde neki pisu o Prljavcima kao jednoj od najboljih grupa,sa tim se nikako ne bi slozila..:roll:
Azra(bila i ostala iznad svih),zatim Riblja Corba(Bora je sad postao obican serator,ali legendarne pesme ostaje-moja omiljena su njihova dva prva albuma)-posle idu Atomci,Smak..to su bili pravi r'n'r bendovi...u ono vreme bili dosledni r'nr'r zvuku;)
A Prljavci su bili i ostali politicke nacionalisticke marionete kao i Film itd...:roll:

Back