Sappy
Domaćin
- Poruka
- 3.081
hahaha ja sam iz bara..sto je ovo sve barani ovde nalecu..btw zajebavam se za gulu...sad posto si iz bara nije fora da te lozim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaha ja sam iz bara..sto je ovo sve barani ovde nalecu..btw zajebavam se za gulu...sad posto si iz bara nije fora da te lozim
ma necu nikoga...dosta za veceras
a da nije kornelije kovac i kompozitor (za muziku)![]()
njegoseva zemljo ponosita
majko moja crna goro
svi putevi i sve staze
uvjek prema tebi gaze
uvjek prema tebi gaze...
pjesmo moje mladosti
prva moja radosti
gdje god da sam ikad poso
u dusi sam stobom bio
u dusi sam s tobom bio
(eee..e..)
crna goro crna goro
pokraj mora i planina
za te moje srce kuca
njegoseva zemljo mila
(glula????Lol)
Концерт код Хајдучке је један од најлепших лајв албума икад...
Него, једна ствар, ако је Бора толико мрзео Брегу, како су онда заједно снимили Педицулис Публис, како год да се каже/пише.
Bori Corbi se dogadja nesto najgore sto moze da snadje muzicara, a to je da generacije odrastu na njegovoj muzici a posle ga pljuju. Doziveo je da ni posle 30 godina aktivnog bavljenja muzikom ne moze da napuni Marakanu (nedavno je izjavio da bi voleo da ima koncert na Marakani, ali da je to krupan zalogaj) a vazi za navodno najpopularnijeg rokera. Naravno tome da ga ljudi ne vole doprineo je i svojim politickim angazmanom, insistiranjem na patriotizmu i glupim vicevima koje je pricao na svakom koncertu i gostovanju.
I sta ste se svi uhvatili iskljucivo za hrvatske i bosanske bendove, ko da smo mi najgori?
Meni je omiljeni domaci bend SMAK. Onda dolaze AZRA i ATOMSKO SKLONISTE.
EKV - pretenciozno, muzika se ne pravi na silu.
BIJELO DUGME 99% jeste najpopularniji bend onog vremena. Niko nije spomenuo koncert kod Hajducke cesme. Menadzer i jos neki likovi morali su da se natrte ispod bine i drze je na svojoj kicmi. E, to je rock 'n' roll!
Bori Corbi se dogadja nesto najgore sto moze da snadje muzicara, a to je da generacije odrastu na njegovoj muzici a posle ga pljuju. Doziveo je da ni posle 30 godina aktivnog bavljenja muzikom ne moze da napuni Marakanu (nedavno je izjavio da bi voleo da ima koncert na Marakani, ali da je to krupan zalogaj) a vazi za navodno najpopularnijeg rokera. Naravno tome da ga ljudi ne vole doprineo je i svojim politickim angazmanom, insistiranjem na patriotizmu i glupim vicevima koje je pricao na svakom koncertu i gostovanju.
I sta ste se svi uhvatili iskljucivo za hrvatske i bosanske bendove, ko da smo mi najgori?
Meni je omiljeni domaci bend SMAK. Onda dolaze AZRA i ATOMSKO SKLONISTE.
BIJELO DUGME 99% jeste najpopularniji bend onog vremena. Niko nije spomenuo koncert kod Hajducke cesme. Menadzer i jos neki likovi morali su da se natrte ispod bine i drze je na svojoj kicmi. E, to je rock 'n' roll!

B
Znas,muziku EKV-a tupi umovi ne kapiraju...Nemojte ono sto ne shvatate smatrati pretencioznim,bolje se potrudite da razumete o cemu se radi...![]()
Tu nema sta da se ''kapira''. Ako ti to ne vidis - steta za tebe. 
...Odlicni su a Tocak razbija kako svira.A Prljavci su bili i ostali politicke nacionalisticke marionete kao i Film itd...![]()