Ved_Ran
Aktivan član
- Poruka
- 1.160
Cije pasose imaju Taci, Ceku i Sejdiu ?
Vrlo dobro pitanje. Ne bi me cudilo da imaju diplomatske od neke zapadne zemlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cije pasose imaju Taci, Ceku i Sejdiu ?
ima jedan deo koji se ne nalazi u tim dokumentima a to znaci da je demokratija vladavina vecine... Vecina stanovnika KiM zeli da budu nezavisni...
ima jedan deo koji se ne nalazi u tim dokumentima a to znaci da je demokratija vladavina vecine... Vecina stanovnika KiM zeli da budu nezavisni...
Vecina stanovnika KiM su:
1. manjina u Srbiji
2. ilegalni imigranti
На овој будалаштини се не заснива право.
Демократија се не изграђује на геноциду, а демократску власт не чине терористи и мафијаши.
Демократија се не изграђује на геноциду
manjina u srbiji nad kojom je vrsen genocid i etnicko ciscenje...
I ja to kazem. Obe nacije pevaju i klicu genocidu. I nasa i kosovska drzava su mafijaske i zlocinacke. Oba naroda su neprosvecena i nedemokratska. I jednima i drugima je buducnost u najboljem slucaju siva. Mnogo vise zastrasujucih slicnosti nego razlika. Samo ni jedni ni drugi to ne vide.
manjina u srbiji nad kojom je vrsen genocid i etnicko ciscenje... a to se malo razlikuje druze moj...
kosovo je bilo nase od 1200 i neke ne znam tacno do 1389god a zatim od kraja svetskog rata do nedelje... izmedju toga je bilo muslimansko [tursko/albansko]
Ово није тачно

Imas dokaze za to?? Jer to bi bilo nesto novo. Istrazivaci tribunala su preorali celo KiM od '99. i nasli onoliko tragova genocida koliko su Amerikanci nasli oruzja za masovno unistenje u Iraku.
Sto se tice etnickog ciscenja, kretanje demografske situacije govori nesto drugo, ali vi LDPovci ste uvek imali specificnu viziju realnosti.
da...one "slobine hladnjace" to mora da sam ja nesto u svojoj glavi...ccc
Nisi. Ali da li si cuo nesto vise posle o tome? Jel' mislis da ces ikad cuti? Don't hold your breath.
a sta? trebaju da svaki dan ponavljaju i slikaju albance iz hladnjaca ili da svakom posvete po jedan dan na tv-u po sat vremena? pre bi se indija tektonski zalepila na juznu ameriku nego sto bismo mi zavrsili serijal![]()
Ne, nego treba da pruze dokaze. Ali to neces docekati. Ta 'patka' je odradila svoje i otplovila, kao i mnoge druge iz Soroseve radionice.
a sta? trebaju da svaki dan ponavljaju i slikaju albance iz hladnjaca ili da svakom posvete po jedan dan na tv-u po sat vremena? pre bi se indija tektonski zalepila na juznu ameriku nego sto bismo mi zavrsili serijal![]()
koje dokaze... pronadjene su te masovne grobnice... evo ja sam iz Sapca... Konkretno u nasoj tvrdjavi na starom gradu su vrsena iskopavanja i ne znam gde su odneli leseve... :|:|
Zamolio bih te da u ime kakve-takve higijene na ovom forumu vise ne citiras fatcatine postove.
@fatcat zar stvarno mislis da me ne mrzi da citam ovolike clanke na engleskom...ni na srpskom ne bih citao a kamoli na engleskom...
I, da, verovatno su lesevi koje su iskpavali na moje oci bile samo lutke...cisto da prevare narod... veruj mi to ne bi zeleo da vidis [ono sto sam ja tih dana gledao]...
koje dokaze... pronadjene su te masovne grobnice... evo ja sam iz Sapca... Konkretno u nasoj tvrdjavi na starom gradu su vrsena iskopavanja i ne znam gde su odneli leseve... :|:|

KAKO TE NIJE SRAMOTA
Nikakvi lesevi nisu postojali na sabackoj tvrdjavi-Starom gradu!
Ovo je uzas, i da znas da cu o ovome da obavestim neke ljude u gradu, jer, moras da dokaze da su uopste postojali lesevi, a kamoli DA SU NEGDE I ODNETI![]()