Nek se pripremi LDP

ima jedan deo koji se ne nalazi u tim dokumentima a to znaci da je demokratija vladavina vecine... Vecina stanovnika KiM zeli da budu nezavisni...

На овој будалаштини се не заснива право.

Демократија се не изграђује на геноциду, а демократску власт не чине терористи и мафијаши.

Демократија се не изграђује на геноциду

I ja to kazem. Obe nacije pevaju i klicu genocidu. I nasa i kosovska drzava su mafijaske i zlocinacke. Oba naroda su neprosvecena i nedemokratska. I jednima i drugima je buducnost u najboljem slucaju siva. Mnogo vise zastrasujucih slicnosti nego razlika. Samo ni jedni ni drugi to ne vide.

manjina u srbiji nad kojom je vrsen genocid i etnicko ciscenje...

Imas dokaze za to?? Jer to bi bilo nesto novo. Istrazivaci tribunala su preorali celo KiM od '99. i nasli onoliko tragova genocida koliko su Amerikanci nasli oruzja za masovno unistenje u Iraku.
Sto se tice etnickog ciscenja, kretanje demografske situacije govori nesto drugo, ali vi LDPovci ste uvek imali specificnu viziju realnosti.

Imas dokaze za to?? Jer to bi bilo nesto novo. Istrazivaci tribunala su preorali celo KiM od '99. i nasli onoliko tragova genocida koliko su Amerikanci nasli oruzja za masovno unistenje u Iraku.
Sto se tice etnickog ciscenja, kretanje demografske situacije govori nesto drugo, ali vi LDPovci ste uvek imali specificnu viziju realnosti.

da...one "slobine hladnjace" to mora da sam ja nesto u svojoj glavi...ccc

a sta? trebaju da svaki dan ponavljaju i slikaju albance iz hladnjaca ili da svakom posvete po jedan dan na tv-u po sat vremena? pre bi se indija tektonski zalepila na juznu ameriku nego sto bismo mi zavrsili serijal ;);)

Ne, nego treba da pruze dokaze. Ali to neces docekati. Ta 'patka' je odradila svoje i otplovila, kao i mnoge druge iz Soroseve radionice. A ova je upravo odatle dosla. Samo treba da pratis trag.

a sta? trebaju da svaki dan ponavljaju i slikaju albance iz hladnjaca ili da svakom posvete po jedan dan na tv-u po sat vremena? pre bi se indija tektonski zalepila na juznu ameriku nego sto bismo mi zavrsili serijal ;);)

Zamolio bih te da u ime kakve-takve higijene na ovom forumu vise ne citiras fatcatine postove. Nego samo oznacis @ fatcat il kako zelis. Hvala!

Btw, ja sam licno slusao Aleksandra Vucica kako u poslanickom klubu i restoranu u tadasnjoj Saveznoj skupstini (99 godina) pricao o visokim pecima i hladnjacama. Al bice da je meni Soros to isprao mozak il je platio Vucicu da laze.

@fatcat zar stvarno mislis da me ne mrzi da citam ovolike clanke na engleskom...ni na srpskom ne bih citao a kamoli na engleskom...

I, da, verovatno su lesevi koje su iskpavali na moje oci bile samo lutke...cisto da prevare narod... veruj mi to ne bi zeleo da vidis [ono sto sam ja tih dana gledao]...

@fatcat zar stvarno mislis da me ne mrzi da citam ovolike clanke na engleskom...ni na srpskom ne bih citao a kamoli na engleskom...

I, da, verovatno su lesevi koje su iskpavali na moje oci bile samo lutke...cisto da prevare narod... veruj mi to ne bi zeleo da vidis [ono sto sam ja tih dana gledao]...

Ne verujem ja tebi nista osim da ti je raspon paznje tako mali da ne mozes da procitas dva clanka. Laku noc.

koje dokaze... pronadjene su te masovne grobnice... evo ja sam iz Sapca... Konkretno u nasoj tvrdjavi na starom gradu su vrsena iskopavanja i ne znam gde su odneli leseve... :|:|

KAKO TE NIJE SRAMOTA:evil:
Nikakvi lesevi nisu postojali na sabackoj tvrdjavi-Starom gradu!
Ovo je uzas, i da znas da cu o ovome da obavestim neke ljude u gradu, jer, moras da dokaze da su uopste postojali lesevi, a kamoli DA SU NEGDE I ODNETI:evil::evil::evil:

KAKO TE NIJE SRAMOTA:evil:
Nikakvi lesevi nisu postojali na sabackoj tvrdjavi-Starom gradu!
Ovo je uzas, i da znas da cu o ovome da obavestim neke ljude u gradu, jer, moras da dokaze da su uopste postojali lesevi, a kamoli DA SU NEGDE I ODNETI:evil::evil::evil:

obavesti neke ljude u gradu neka dodju i lincuju mene i moju porodicu...samo tako i znate...

ps. pitaj ih za tv samar i njihova ukljucenja u tv sabac i prikazivanja leseva u raspadnutom stanju... ;);)

Back