Neiživljena devojka

pa sta ajde,znaci zene u 30 se raspadaju?
Ne. Nego je totalno glupo i za ženu i za muškarca da posle 30 kažu kako se nisu iživeli i kako nisu za ništa ozbiljno. Šta ste bre radili od srednje škole i prvih izlazaka pa do 30 godine života? Da mu je rekla tipa "nismo mi jedno za drugo" to bi bilo zrelo, pošteno i krajnje korektno bez obzira na godine. Ovako osoba posle 30 da izjavi kako hoće da se provodi poput tinejdžerke je krajnje glupo. I to kaže posle 2 godine veze po uvodnom postu. Nikakav problem da je rekla posle 3 ili 6 meseci ali posle 2 godine krajnje glupo, zlo i nepošteno prema njemu. Zato takvim osobama samo noga u zadnjicu i prekid. Neko treba da se zajebava sa nekim 2, 3, 5, 9 godina da ta osoba shvati šta joj treba i šta želi? Svako ima pravo da sjebe svoje vreme ali nema pravo da sjebava tudje. Sve se sem tog vremena u životu nadoknadi.

Ne. Nego je totalno glupo i za ženu i za muškarca da posle 30 kažu kako se nisu iživeli i kako nisu za ništa ozbiljno. Šta ste bre radili od srednje škole i prvih izlazaka pa do 30 godine života?
Evo ja se udala,dobila dete i razvela.
U ovom momentu me puskom ne bi oterao u neku zajednicu ili ozbiljnu vezu.
Da mu je rekla tipa "nismo mi jedno za drugo" to bi bilo zrelo, pošteno i krajnje korektno bez obzira na godine. Ovako osoba posle 30 da izjavi kako hoće da se provodi poput tinejdžerke je krajnje glupo. I to kaže posle 2 godine veze po uvodnom postu. Nikakav problem da je rekla posle 3 ili 6 meseci ali posle 2 godine krajnje glupo, zlo i nepošteno prema njemu. Zato takvim osobama samo noga u zadnjicu i prekid. Neko treba da se zajebava sa nekim 2, 3, 5, 9 godina da ta osoba shvati šta joj treba i šta želi? Svako ima pravo da sjebe svoje vreme ali nema pravo da sjebava tudje. Sve se sem tog vremena u životu se nadoknadi.
Ja mislim da se samo ohladila i da trazi nesto novo,mozda je ona izabrala da on nju ostavi.

Evo ja se udala,dobila dete i razvela.
U ovom momentu me puskom ne bi oterao u neku zajednicu ili ozbiljnu vezu.

Ja mislim da se samo ohladila i da trazi nesto novo,mozda je ona izabrala da on nju ostavi.
Kakva filozofija. "Ona je odabrala da on nju ostavi" to je toliko dno dna da nema dalje. Valjda treba zrelo da postupi i kad je već rešila da preseče a ne da pokušava da prebaci loptu. To što ti nećeš zajednicu i vezu je tvoje pravo a uz to pravo dolazi obaveza da to saopstiš osobi sa kojom si intimna ili imaš nekakav odnos. Glupo je i zlo svoje namere držati skrivene i terati drugu stranu da sve tumači. Kazes jasno kao zrela osoba i nikakav problem. Obično nezrelo igranje igrica pogotovo što po priči ona ima 31 godinu.

Kakva filozofija. "Ona je odabrala da on nju ostavi" to je toliko dno dna da nema dalje. Valjda treba zrelo da postupi i kad je već rešila da preseče a ne da pokušava da prebaci loptu. To što ti nećeš zajednicu i vezu je tvoje pravo a uz to pravo dolazi obaveza da to saopstiš osobi sa kojom si intimna ili imaš nekakav odnos. Glupo je i zlo svoje namere držati skrivene i terati drugu stranu da sve tumači. Kazes jasno kao zrela osoba i nikakav problem. Obično nezrelo igranje igrica pogotovo što po priči ona ima 31 godinu.
Tako sam i ja,nakon nekoliko ponuda banja,spavanja zajedno i sl odlucila da nestanem :mrgreen:

Back