Pešadinac
Ističe se
- Poruka
- 2.937
I tako priča ide, ide, a Mara Majstora, otvarača teme, nema nigde.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ću pomoći samo ako nađeš ženunisam ni ja ucestvovala ali vidim popularno je.. gde svi tu i ja![]()
ti ne vidis izgleda dobro,pominju se dva muskarca i zenaJa ću pomoći samo ako nađeš ženuNeće mi biti lako, ali žrtvovaću se
![]()
pa sta ajde,znaci zene u 30 se raspadaju?Ajde.....![]()
ko je tebi dao rec?Šta tebe to briga?![]()
Vidim, rekoh da ti u tom slučaju ne mogu pomoći. Ako budu dve žene i treba muškarac, žrtvovaću se u ime foruma!ti ne vidis izgleda dobro,pominju se dva muskarca i zena![]()
nadjiVidim, rekoh da ti u tom slučaju ne mogu pomoći. Ako budu dve žene i treba muškarac, žrtvovaću se u ime foruma!
i kako sta mene briga,imam 31Otvoreni, javni forum, heb ga .![]()
i kako sta mene briga,imam 31![]()
musko od 31E tu sam te čekao. Ti meni reče onomad da si muško.![]()
musko od 31![]()
Ne. Nego je totalno glupo i za ženu i za muškarca da posle 30 kažu kako se nisu iživeli i kako nisu za ništa ozbiljno. Šta ste bre radili od srednje škole i prvih izlazaka pa do 30 godine života? Da mu je rekla tipa "nismo mi jedno za drugo" to bi bilo zrelo, pošteno i krajnje korektno bez obzira na godine. Ovako osoba posle 30 da izjavi kako hoće da se provodi poput tinejdžerke je krajnje glupo. I to kaže posle 2 godine veze po uvodnom postu. Nikakav problem da je rekla posle 3 ili 6 meseci ali posle 2 godine krajnje glupo, zlo i nepošteno prema njemu. Zato takvim osobama samo noga u zadnjicu i prekid. Neko treba da se zajebava sa nekim 2, 3, 5, 9 godina da ta osoba shvati šta joj treba i šta želi? Svako ima pravo da sjebe svoje vreme ali nema pravo da sjebava tudje. Sve se sem tog vremena u životu nadoknadi.pa sta ajde,znaci zene u 30 se raspadaju?
pa dobro,ja se prilagodjavam po potrebi..Muško koji je učestvovala? Boli me glava od tebe, odoh da popijem andol.![]()
Evo ja se udala,dobila dete i razvela.Ne. Nego je totalno glupo i za ženu i za muškarca da posle 30 kažu kako se nisu iživeli i kako nisu za ništa ozbiljno. Šta ste bre radili od srednje škole i prvih izlazaka pa do 30 godine života?
Ja mislim da se samo ohladila i da trazi nesto novo,mozda je ona izabrala da on nju ostavi.Da mu je rekla tipa "nismo mi jedno za drugo" to bi bilo zrelo, pošteno i krajnje korektno bez obzira na godine. Ovako osoba posle 30 da izjavi kako hoće da se provodi poput tinejdžerke je krajnje glupo. I to kaže posle 2 godine veze po uvodnom postu. Nikakav problem da je rekla posle 3 ili 6 meseci ali posle 2 godine krajnje glupo, zlo i nepošteno prema njemu. Zato takvim osobama samo noga u zadnjicu i prekid. Neko treba da se zajebava sa nekim 2, 3, 5, 9 godina da ta osoba shvati šta joj treba i šta želi? Svako ima pravo da sjebe svoje vreme ali nema pravo da sjebava tudje. Sve se sem tog vremena u životu se nadoknadi.
Kakva filozofija. "Ona je odabrala da on nju ostavi" to je toliko dno dna da nema dalje. Valjda treba zrelo da postupi i kad je već rešila da preseče a ne da pokušava da prebaci loptu. To što ti nećeš zajednicu i vezu je tvoje pravo a uz to pravo dolazi obaveza da to saopstiš osobi sa kojom si intimna ili imaš nekakav odnos. Glupo je i zlo svoje namere držati skrivene i terati drugu stranu da sve tumači. Kazes jasno kao zrela osoba i nikakav problem. Obično nezrelo igranje igrica pogotovo što po priči ona ima 31 godinu.Evo ja se udala,dobila dete i razvela.
U ovom momentu me puskom ne bi oterao u neku zajednicu ili ozbiljnu vezu.
Ja mislim da se samo ohladila i da trazi nesto novo,mozda je ona izabrala da on nju ostavi.
Tako sam i ja,nakon nekoliko ponuda banja,spavanja zajedno i sl odlucila da nestanemKakva filozofija. "Ona je odabrala da on nju ostavi" to je toliko dno dna da nema dalje. Valjda treba zrelo da postupi i kad je već rešila da preseče a ne da pokušava da prebaci loptu. To što ti nećeš zajednicu i vezu je tvoje pravo a uz to pravo dolazi obaveza da to saopstiš osobi sa kojom si intimna ili imaš nekakav odnos. Glupo je i zlo svoje namere držati skrivene i terati drugu stranu da sve tumači. Kazes jasno kao zrela osoba i nikakav problem. Obično nezrelo igranje igrica pogotovo što po priči ona ima 31 godinu.
Bezveze.Tako sam i ja,nakon nekoliko ponuda banja,spavanja zajedno i sl odlucila da nestanem![]()
Jednu, a jednu već imam?
nije da nije bio upozoren..Bezveze.