Šteta što se nisi okrenuo i video letelicu, mada svi otprilike znamo kako ona izgleda, tako da bi bilo bolje da si video ono što je u njoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako da bi bilo bolje da si video ono što je u njoj.
i negde 100 metara pred kucom njegove babe je bilo ogromno zitno polje sa obe strane puta (kao u onim horor filmovima)
Ti izgleda nikad nisi bio na selu, pa ti zitno polje pored kuce i puta izgleda kao iz horor filma.....A ako je tvoja percepcija seoske sredine tako losa, kako da ti verujemo u ostatak price?

Gde si tu pojavu video. Koje mesto tačno.
Pa i to svi znamo - vanzeljreptilijanci ciji je dom u Orionu, odmah u blizini Plejada. Samo skrenes desno kod Betelgeza, i ne mozes da omasis.
kod naselja Vrbovsko, odprilike 16 km udaljeno od Beograda...
kakve veze ima moj pogled na seosku sredinu sa cinjenicom da mi je NLO bio iznad glave?
![]()
Znači priznaješ da vanzeljreptilijanci postoje, čak znaš i njihov tačan položaj.
svako ko neveruje u postojanje vanzemaljaca bi trebao da pogleda "linije u Nazci" u Peru-u
"Najprostiji" primer postojanja vanzemaljaca je taj da ljudi nisu gradili piramide, to nije mogla da napravi ljudska ruka. Krenimo od toga, pa možda stignemo negde.

Sto se tice neverovatnih brzina,tek pre deset godina saznalo se da ameri imaju i razvijaju rem dzet motore i bespilotne letelice sa njima koji mogu da dostignu brzinu od 10 do 17 maha.
pa dobro nek su to i neke "tajne" letelice neke vojske vec 60 godina, a sta onda oces da kazes da su nemci il ameri pre 60 godina sa onih primitivnih aviona na propelere
odjednom preko noci presli na neke tamo letilice koje mogu da nestaju, krecu se neverovatnim brzinama, menjaju oblik il sta ti ja znam........

u predelu Bermudskog trougla, podvodom su pronasli jednu ogromnu piramidu,
pa materijalno je prica i potvrdjena, video sam snimak koji je snimila sonda, bio je inace snimak na RTS-u u tom dokumentarcu, a ti sto ne verujes to je vec tvoj problem

evo nečeg zanimljivog: http://www.siriusufo.org/tr/?fx=sayfa_ac&url=html/english/kumburgaz_2008.asp
prvo što sam primetio je dobar kvalitet snimka, možda i previše dobar...međutim, nešto drugo mi je zapalo za oko...pogledajte ovo http://www.siriusufo.org/tr/k2008press/orj/1.jpg
pa to su mali zeleni![]()

Evo ja imam njh vise da Vas ne davim reci cu jednu.
Ako pobrkamo vramenske loncice,da mi kojim slucajem ne gledamo sebe iz buducnosti kad vidimo po neki leteci tanjir,mogucnost susreta nikakav.