Neidentifikovani leteci objekti

svako ko neveruje u postojanje vanzemaljaca bi trebao da pogleda "linije u Nazci" u Peru-u
Nazca je grad,ali je civilizacija koja je pre tu bila iscrtala svakakve oblike po zemlji metodom prevrtanja kamena(jer je donja strana belja) ovi oblici su vidljivi samo iz vazduha a linije su im perfektno prave.(pogledajte na google earth ako imate)

takodje lokalno stanovnistvo je do nedavno(mislim do poslednjih 200-300 godina) vezivalo deci glave na rodjenu tako da im mali mozak bude izrazeniji kao kod "bogova" koji su posetili njihove predke i zbog kojih su i iscrtana ona polja.

kakve veze ima moj pogled na seosku sredinu sa cinjenicom da mi je NLO bio iznad glave?

:zima:

Pa ima, jer ti je pogled na svet malo cudan, najnormanije stvari poredis sa horor filmovima ;)

Znači priznaješ da vanzeljreptilijanci postoje, čak znaš i njihov tačan položaj.

Naravno, kao sto vidis, vrlo PRECIZNO sam odredio njihov polozaj.

svako ko neveruje u postojanje vanzemaljaca bi trebao da pogleda "linije u Nazci" u Peru-u

Mesas 2 stvari - postojanje vanzemaljskog zivota, i kontakt.

"Najprostiji" primer postojanja vanzemaljaca je taj da ljudi nisu gradili piramide, to nije mogla da napravi ljudska ruka. Krenimo od toga, pa možda stignemo negde.

Vidis da je mogla - najbolji dokaz je to da su one napravljene :)

Leteci tanjiri kao vojne letelice na zemlji postoje vec 60 i kusur godina.Nemci su prvi poceli pricu a nastavili rusi i ameri posle drugog svetskog rata.Vecina vidjenja nlo moze se objasniti upravo tajnim projektima Aemerike i Rusije.Postoje neki nlo koji stvarno ne mogu da se svrstaju u ovu prvu grupu,to su oni objekt koji u letu menjaju oblik ,spajaju se sa drugim objektima,takva tehnologija na zemlji ne postoji.

pa dobro nek su to i neke "tajne" letelice neke vojske vec 60 godina, a sta onda oces da kazes da su nemci il ameri pre 60 godina sa onih primitivnih aviona na propelere odjednom preko noci presli na neke tamo letilice koje mogu da nestaju, krecu se neverovatnim brzinama, menjaju oblik il sta ti ja znam........ma daaj.
Cak i da su to njihove letilice ono opet mora da postoji neki "spoljni uticaj" tu, znaci ili im je to dao neko, il su prekopirali neciju tehnologiju koja ne postoji na Zemlji (bar ne jos uvek) .................

A inace to za piramide, gledao sam zapravo jedan dokumentarac na RTS-u o piramidama, i u predelu Bermudskog trougla, podvodom su pronasli jednu ogromnu piramidu, odprilike velicine ko Sfinga i nema teoretske sanse da su to ljudi sagradili, ono sta ronili su verovatno i tako roneci vukli su dzinovske blokove i svu pratecu opremu koja tad nije ni postojala?

Poslednja izmena:
Nemci nisu imali uopste primitivne avione,i tehniku uopste,prvi su uveli mlazene lovce ,balisticke projektile...,druga je stvar sto su imali ludog vodju.Mnogi ne dovrseni projekti su pali u ruke amerikanaca,kao stoje projekat aviona P-12 ili p-17,koji je je iso brzinom vecom od 2 maha,zatim interkontinentalni balisticki projektil...Tako da moze da objasni jedan od prvih vecih vidjenja nlo u americi 1947,kada je pilot ne secam se imena,tvrdio da je pored njega proslo devet nlo_a oblika polumeseca,kasnije kada su po njegovoj prici uradjeni crtezi letlica,izgledali su potpuno isto kao nemacki interkontinentalni bombarderi ho 229.Sto se tice neverovatnih brzina,tek pre deset godina saznalo se da ameri imaju i razvijaju rem dzet motore i bespilotne letelice sa njima koji mogu da dostignu brzinu od 10 do 17 maha.

Ovo je tacno, cak se zna da je BMW umesao prste oko tog projekta, a na kraju You tube je prepun dokumentaraca o istrazivackim pogonima 3-reich-a u Poljskoj/Ceskoj za el.mag. levitaciju u ono vreme. Dalje, film o pokusnom ostrvu, gde su drq...li atomsku iznad zarobljenih rusa. I danas ima tragova radijacije, ali ne i prezivelih svedoka. Dalje kad vidis objasnjenje hiper brzog torpeda, ne mozes da se ne zapitas "kako se ja toga nisam setio". Tako je jednostavno i logicno. I dalje vam je tesko poverovati ? A sta kazete na pecinske crteze u Spaniji i Francuskoj ? Izgledaju kao rad akademskog slikara od proslog ponedeljka, fascinantno. Nisu ljudi bili glupavi ni pre 10 000 godina, vec samo neobrazovani. Hocete reci da je legendarni kineski porculan delo vanzemaljaca ?
Bermudske piramide ( kao i Bosanske ???)...sfinga uopste nije narocito velika, a postoji pojam sleganja terena i izdizanja nivoa mora itd. Ne treba mistifikovati stvari.

evo primera, pazi kako je covek ( Viktor Shalberg ) u trendu, savremen, frizura...19 Vek, praaaavi

Poslednja izmena:
Sto se tice neverovatnih brzina,tek pre deset godina saznalo se da ameri imaju i razvijaju rem dzet motore i bespilotne letelice sa njima koji mogu da dostignu brzinu od 10 do 17 maha.

Pre 10 godina?
Ja bih rekao da se ti motori razvijaju, pa evo skoro 100 godina i da to nije nikakva tajna. Kad si vec spominjao drugo svetski rat i nemacke letece tanjire mogao si i prve upotrebljive varijante ovih motora.

pa dobro nek su to i neke "tajne" letelice neke vojske vec 60 godina, a sta onda oces da kazes da su nemci il ameri pre 60 godina sa onih primitivnih aviona na propelere

Primitivnih aviona na propelere koji su sposobin da razviju brzine kao danasnji trenazni mlazni avioni?

odjednom preko noci presli na neke tamo letilice koje mogu da nestaju, krecu se neverovatnim brzinama, menjaju oblik il sta ti ja znam........

Na ove i nisu presli :)

u predelu Bermudskog trougla, podvodom su pronasli jednu ogromnu piramidu,

Ovo je jos jedna od velikih lazi.
Dajte fotke, snimke sonara, radarske snimke, BILO STA sto moze materijalno da potvrdi tu pricu.

pa materijalno je prica i potvrdjena, video sam snimak koji je snimila sonda, bio je inace snimak na RTS-u u tom dokumentarcu, a ti sto ne verujes to je vec tvoj problem

Nisi ga video jer ne postoji :)
A ako je bio na RTS, sigurno postoji i negde na netu....
Sto ga nemamo?
Normalno, snimak je samo jedan od dokaza, da bi taj snimak bio validan, mora biti potkrepljen i drugim nalazima.....ja sam video snimak kad dzinovski leteci tanjir unistava Njujork....

evo nečeg zanimljivog: http://www.siriusufo.org/tr/?fx=sayfa_ac&url=html/english/kumburgaz_2008.asp

prvo što sam primetio je dobar kvalitet snimka, možda i previše dobar...međutim, nešto drugo mi je zapalo za oko...pogledajte ovo http://www.siriusufo.org/tr/k2008press/orj/1.jpg
pa to su mali zeleni :eek:

Taj Turcin je stvarno neverovatan,kad je uspeo toliko puta da snimi UFO...
Imas dobar kvalitet snimka gde mozes da vidis i VELIKE zelene,mislim da se zove "Cloverfield" :D :D :D

Hiljade ljudi raznih profesija interesovnja,bavi se fenomenom zvanim leteci tanjiri,evo i mi ucesnici teme im se na skroman nacin pridruzujemo.
Ahmed Bosnic je napisao knjigu preradjenih dogadjaja sirom svijeta,i nije sam toga ima dasta.Ako zahvatimo casicu Saharskog pijeska,i upremo prstom u nju mozemo li reci ovo je pustinja Sahara?Mi tako malo znamo o letecim tanjirima a konkretnih dokaza bar zvanicno potvrdjenih nema. Moguca istina bice izazov ,dok do nje ne dodjemo ,teze nam mogu biti zamjena.Evo ja imam njh vise da Vas ne davim reci cu jednu.
Ako pobrkamo vramenske loncice,da mi kojim slucajem ne gledamo sebe iz buducnosti kad vidimo po neki leteci tanjir,mogucnost susreta nikakav.:eek:

Poslednja izmena:
Evo ja imam njh vise da Vas ne davim reci cu jednu.
Ako pobrkamo vramenske loncice,da mi kojim slucajem ne gledamo sebe iz buducnosti kad vidimo po neki leteci tanjir,mogucnost susreta nikakav.

Moguce da je u svemu tome vremenski problem. Jer onako kako se vanzemljaci predstavljaju sa velikim glavama i malim telom, upravo je slika ka kojoj se predpostavlja da evolucija coveka vodi. Mozda su vanzemaljci zapravo ljudi iz buducnosti ili , realnije" iz paralelnih svetova. Ili ako zvuci ozbiljnije iz neke od mnogo Fejmenovih mogucih istorija.
Tesko da u bilo koju teoriju mozemo biti sigurni.

U SVAKOJ religiji nailazimo na neka tajanstvena bitja van ovog sveta, cak i u Hristjanstvu!

Tu ima isto zapisanih prica, kako su neka tajanstvena bica posetjivala manastire u zabitima pustinja, donosila im cudesne prednete i razgovarala sa pustinjacima. Ispostavilo se da su u pitanju bila bitja iz duhovnog sveta tj. pali duhovi. I uglavnom se pojavljuju kao IZOBLICENI LJUDI.

Tako da teorija o bitjima iz paralelnih svetova najvise "pije vodu".

Back