koca chemist
Domaćin
- Poruka
- 3.215
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A hibridno bice vanzemljaka i coveka?
Na to vec imamo odgovor?
Šta ovo znači?
mozda znaci da je hibridna populacija bila pod kontrolom vanzemaljaca pa se otela kontroli. kad kazem hibridna mislim na hibridno bice sa vanzemaljskim i homo whatever genima.
Dobro,bre,je li neko gledao kada Sigourney Weawer ima alien potomka?
Bio sam na vrhu brda, 25 km od grada... Kako, zašto, ne bi da objašnjavam - nije ni bitno...
Rzgledao sam zvezdano nebo... U daljini iza brda se video odsjaj svetla grada. Oko 21.30 se iznad grada u jednom trenutku pojavilo jako svetlo, koje nije treptalo. U prvi mah sam pomislio da je putnički avion, mada mi je bilo čudno što svetlo nije trepćuće, kao što je uobičajeno kod aviona... Svetlo je stajalo iznad grada oko10 min i onda je počelo da se kreće prema jugu, što je opet netipično za avione koji se kreću tim koridorom. Takođe, brzina je bila neuobčajena za avione...išlo je isuviše brzo za avion... Nakon par minuta, promenilo je smer kretanja sa juga na jugoistok... Objekad je prošao iznad nas (bilo nas je trojica), imalo je dva svetla pozadi i jedno napred, koja nisu treptala. Nije se čuo nikakav zvuk...!
Ne kažem da su u pitanju reptilijanci, grejsi, blabla, nego čisto opisujem pojavu koja je na mene ostavila utisak...
A ko zna mozda na nasoj planeti ne postoje svi zivotni oblici tako da mi i neznamo kakvi sve postoje. Na primer zasto samo ono sto je biolosko ili mrda svojom voljom, raste ili se krece svojom voljom, itd., jedino mora da bude zivo? Meni je logicnije da zive organizme delimo na bioloske zive organizme i ne bioloske zive organizme. Doduse na nasoj planeti ko zna mozda i nema ne bioloskih zivih organizama ali to ne znaci da ih nema. A mozda i ima samo njihov zivot je jako dug i njihove zivotne reakcije zasnovane na njihovoj svesti tesko mozemo uociti jer zivimo jako kratko. Po meni je zivo ono sto je svesno samog sebe i svoje okoline. Prema toj definiciji bi se cak i izbacili mnogi oblici koje danas smatramo zivim. Na primer sada kazu da je celija zivo bice, ali ja kazem da mozda i nije jer nije dokazano da je ona svesna sebe. Mozda je celija refleksno svesna svoje okoline ali nije MOZDA svesna sebe.

Znaci, u ovom nasem fizickom (i jedinom) svetu oci su apsolutno neophodne za odrzanje zivota, i za razvoj inteligencije.

Kao sto vec rekoh u drugoj temi, ti si previse materijalno orjentisan. Daleko od toga da je kako ti kazes fizicki svet, jedini svet. Zalosno je da jedno ljudsko bice ovako razmislja. Eto dokaza sta su nasi vladari uradili ljudima kroz kontrolisano obrazovanje, nauku i televiziju. Covek je multidimenzionalno bice. Oci su samo jos jedan organ potreban za funkcionisanje u fizickoj realnosti. Da bi mogli da vidimo fizicke stvari. Ali kao sto postoji oko za fizicku realnost, tako postoji oko i za nefizcku realnost. Problem je sto su ljudi previse uronjeni u fizicku realnost, i to nefizicko oko je vremenom atrofilralo.

drugim rijecima; nista ti ne vjerujem
dapace, 99 % sam sigurna da veze nemas sta pricas
 Ne bi Iluminati mogli da rade sve ovo sto rade, da ljudska rasa na ovoj planeti ne razmislja kao ti...tj. samo reprodukuje ono sto su joj servirali preko medija, obrazovanja i sl.
 Ne bi Iluminati mogli da rade sve ovo sto rade, da ljudska rasa na ovoj planeti ne razmislja kao ti...tj. samo reprodukuje ono sto su joj servirali preko medija, obrazovanja i sl.ma ok to mi je jasnoNe bi Iluminati mogli da rade sve ovo sto rade, da ljudska rasa na ovoj planeti ne razmislja kao ti...

e ljudi,ovu sliku sam nasao na google earthu...lokacija:Beograd (44'47'57'97"N 20'26'13'73" E elev 222 ft)
ne znam tacno koji je ovo most jer nisam iz bg-a...nego,ova slika stoji pored...neko je slikao...bas lepa slika li sam primetio nesto neobicno na njoj...ne znam sta je to pa ako neko moze da rastumaci...
Evo slike:
http://www.dodaj.rs/?1q/o0/2mEup16K/8744155.jpg
e ljudi,ovu sliku sam nasao na google earthu...lokacija:Beograd (44'47'57'97"N 20'26'13'73" E elev 222 ft)
ne znam tacno koji je ovo most jer nisam iz bg-a...nego,ova slika stoji pored...neko je slikao...bas lepa slika li sam primetio nesto neobicno na njoj...ne znam sta je to pa ako neko moze da rastumaci...
Evo slike:
http://www.dodaj.rs/?1q/o0/2mEup16K/8744155.jpg