Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.782
E onda u redu, crva nije ni bilo.psole onog vesicevog ovo su prvi radovi na trgu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E onda u redu, crva nije ni bilo.psole onog vesicevog ovo su prvi radovi na trgu
a zasto je ovo negativa?
Negativa je što su dopustili da se uopšte i nakoti strana opasna biljka.a zasto je ovo negativa?
valja je pozitiva sto je unistavaju?
Mene zbunilo što kažu da se pojavila kod nas...Ovu biljku sam viđala svuda...
![]()
Pa da, pored puteva je ima svuda i oduvek.Mene zbunilo što kažu da se pojavila kod nas...
Ja sam oduvek vidjala ovu biljku
iskreno ne znam sta je tu negativa.
"Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a
nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta."
![]()
Ако се добро сећам, не трошимо ни 300 без климе... са климом дођемо на 500.iskreno ne znam sta je tu negativa.
jel znas koliko je 1200kwh mesecno?
to je manji poslovni prostor.
sad sam bas pogledao racune...ja u proseku trosim 400 do 600kwh mesecno
najvise sam potrosio u avgustu prosle godine jer je bilo pakleno leto 800kwh zbog klime koju nisam gasio.
ovo smanjenje realno ne dotice obicnog coveka nego firme pa neka ih i dotice.
iskreno ne znam sta je tu negativa.
jel znas koliko je 1200kwh mesecno?
to je manji poslovni prostor.
sad sam bas pogledao racune...ja u proseku trosim 400 do 600kwh mesecno
najvise sam potrosio u avgustu prosle godine jer je bilo pakleno leto 800kwh zbog klime koju nisam gasio.
ovo smanjenje realno ne dotice obicnog coveka nego firme pa neka ih i dotice.
Kao prvo, imamo forum,
prema tome imamo kome.
Ako nemaš šta da ispričaš,
isprati šta je neko drugi ispričao,
možeš i da komentarišeš, lajkuješ, posvađaš se, udružiš se ...
Uvek pomaže
"Prst u uvo i zviždi !"
To uvek pomaže kod dezorijentacije.
necu jer ti stanovi imaju nizu cenu kvadrata tako da se prebija to sto placaju vise za grejanjeE pa, nisi u pravu! Jeste negativa!
Ovo nije bitno za leto i hlađenje, već za zimu i to za one potrošače koji se greju na TA peći.
Dve TA peći potroše mesečno oko 2000kwh. Drugarica se greje na struju pa znam ove cifre.
Kad ti snize taj prag onda opasno ulaziš u crvenu najskuplju tarifu.
Realno dotiče mnogo hiljada ljudi!
Hajde sad priznaj da nisi u pravu
![]()
necu jer ti stanovi imaju nizu cenu kvadrata tako da se prebija to sto placaju vise za grejanje![]()
Da li je realno da citiraš uvodni post ove teme iz 2009.g. i obraćaš se nekome ko nije na forumu od 2011.???
![]()
Може да се пријави на "електрику", па да ти рачун стиже и мејлом.Још нису стигли рачуни за струју обично стигну максимално до 15-тог у месецу ево сада је 23
to prebija troskove onliine placanja.Може да се пријави на "електрику", па да ти рачун стиже и мејлом.
А ако се одрекнеш папирног (па сам пишеш уплатнице), онда ти дају 50 динара попуст.
trg radi beogradput.Trg republike je postao "čekaonica" za azijske radnike, kako dostavljače tako i druge koji bukvalno spavaju tu...
![]()
To znači da kafenih nema?trg radi beogradput.