Negativa

cetvrtak i petak nisam mrdala iz kuce niti je mob.tel. bio zauzet jer sam cekala posiljku (nagradu) koja mi je poslata iz Pozarevca...

pratila sam posiljku na sajtu kurirske sluzbe, i za oba dana pise 'isporuka pokusana, nikog nema na adresi'

u cetvrtak sam uspela operatera da dobijem, da kazem da me niko nije ni zvao ni dolazio, i da lazu ko kerovi...uverio me da u petak sigurno dolaze...Ali u petak isto.

Osnovano sumnjam da su mi posiljku ukrali.

Dexpress je u pitanju

cetvrtak i petak nisam mrdala iz kuce niti je mob.tel. bio zauzet jer sam cekala posiljku (nagradu) koja mi je poslata iz Pozarevca...

pratila sam posiljku na sajtu kurirske sluzbe, i za oba dana pise 'isporuka pokusana, nikog nema na adresi'

u cetvrtak sam uspela operatera da dobijem, da kazem da me niko nije ni zvao ni dolazio, i da lazu ko kerovi...uverio me da u petak sigurno dolaze...Ali u petak isto.

Dexpress je u pitanju

Što ne ideš do neke njihove poslovnice?

Što ne ideš do neke njihove poslovnice?
Zato sto sam cula da je to cesta pojava i da nema vajde.

Ako sam prvog dana dobila operatera koji mi je rekao da ce nadleznima proslediti moju primedbu, a drugog dana mi odgovorili na moj mejl 'provericemo'...trebam još i da se vozim do poslovnice gde bi mi isto/slicno rekli.

Necu sebi da dižem pritisak bzv, al bar mogu ljudima da ukažem na njih.
Prosto u ovoj zemlji ništa ne funkcionise kako treba

Немам баш неко велико искуство са тим курирским службама... Можда је ипак најбоље на пошти - мада и ту тешко да су достављачи поуздани, да ће заиста доћи. Барем ће пакет стићи на оближњу пошту.
Наслушао сам се у пошти свега и свачега док чекам да платим рачуне, али пакети нису нестајали.

Dexpress je u pitanju
pretpostavljam da ih je mrzelo da nose po kucama..to isto radi i posta i onda odes u filijalu i podignes paket.
verovatno i kod njih imas gde da odes da podignes paket koji nije isporucen.

pretpostavljam da ih je mrzelo da nose po kucama..to isto radi i posta i onda odes u filijalu i podignes paket.
verovatno i kod njih imas gde da odes da podignes paket koji nije isporucen.
Alo bre, kurir zove telefonom i sidje se po paket.
Nije me zvao, a na sajtu pracenje pošiljke piše da je pokusana isporuka a nema nikog.
Postoje paketomati ako bi da prošetam i podignem sama, ali je pošiljka placena da mi stigne do zgrade (ta vrsta usluge je placena)

Znam primere, dosta ljudi se zale na kur.sluzzbe, ali ja mislila - to meni ne može da se desi.

1000028608.jpg

Posle tolikih radova opet krpljenje!!! Deo ovog starog asfalta ispred Pozorišta će ostati. :aha:

Pogledajte prilog 1756833

Posle tolikih radova opet krpljenje!!! Deo ovog starog asfalta ispred Pozorišta će ostati. :aha:
o Boze..kad neuka prica :D

ovo nije finalni sloj asfalta..na ovaj ide onaj koji ce biti iscrtan zutom bojom da se sve dobro oznaci i vidi da je kako treba i tek onda ide poslednji sloj preko tog na kome se horizontalna signalizacija boji u belo.

Pogledajte prilog 1756833

posto si toliko "pametna" raspitao sam se.

pravi se treca traka ispred pozorista da bi preko dve trake sa trga ulazili u vasinu da se ne bi pravilo zapusenje na trgu
smanjena je pesacka povrsina ispred pozorista na racun te trake.

zato to jos nije skinuto..kad se sve zavrsi sve ce biti uradjeno, nema nikakvog krpljenja

pravi se treca traka ispred pozorista da bi preko dve trake sa trga ulazili u vasinu da se ne bi pravilo zapusenje na trgu

zato to jos nije skinuto..kad se sve zavrsi sve ce biti uradjeno, nema nikakvog krpljenja
Pre svega, JA SE NE PRAVIM PAMETNA, ja nisam stručno lice, samo sam komentarisala ono što sam videla!
Nije mi jasno zašto ti imaš potrebu da stalno meni nešto spuštaš???
Aaaaaa?

Radovi su u toku. Taj deo ispred pozorišta je uvek bio neka slaba tačka i tu je uvek tonulo.
Ako je već poznato da tu postoji neki problem, zašto sav taj asfalt nije potpuno skinut pa onda urađen ceo nov nego je taj deo na polovini ostao stari a ovaj drugi skinut???

Колико се сећам, три траке су и биле, па су смањене на две. Сада враћају на старо.

Не беше то пре сто година.

Колико се сећам, три траке су и биле, па су смањене на две. Сада враћају на старо.

Не беше то пре сто година.
smanjili su na dve kad su renovirali plato ispred pozorista.. znas da je bila i ona glupa metalna sajla na koju su se svi klizali kad padne kisa a postojala je i iscrtana biciklisticka staza.

sada toga nerma.
skracen je plato a napravljena je treca traka.

Back