- Poruka
- 131.348
nema.To znači da kafenih nema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema.To znači da kafenih nema?
"Vrhovna zapovest Partije: odbaciti svedočanstvo sopstvenih očiju i ušiju".
ne razumem sta si hteo da kazes."Vrhovna zapovest Partije: odbaciti svedočanstvo sopstvenih očiju i ušiju".
Razumeš ti dobro, ali hajde: bukvalno svako može da vidi gomile kafenih na devastiranom Trgu, a ti kažeš da ih nema.ne razumem sta si hteo da kazes.
brate, to su romi..beogradput je jedna od retkih firmi koja bas ima izrazenu poslovnu politiku prema socijalno ugrozenim populacijama kao sto su romi i osobe sa invaliditetom..a ti nastavi da loopas kao otvoren prozor.Razumeš ti dobro, ali hajde: bukvalno svako može da vidi gomile kafenih na devastiranom Trgu, a ti kažeš da ih nema.
Nema dostavljača iz Bangladeša i ostalih shithole? Ima ih na Trgu a kamoli, recimo, u Višnjici, gde devojke ne smeju da prolaze pored njih, jer su im pogledi i fizionomije zastrašujuće?brate, to su romi..beogradput je jedna od retkih firmi koja bas ima izrazenu poslovnu politiku prema socijalno ugrozenim populacijama kao sto su romi i osobe sa invaliditetom..a ti nastavi da loopas kao otvoren prozor.
kakve veze dostavljajci imaju sa beogradputom?Nema dostavljača iz Bangladeša i ostalih shithole? Ima ih na Trgu a kamoli, recimo, u Višnjici, gde devojke ne smeju da prolaze pored njih, jer su im pogledi i fizionomije zastrašujuće?
Ti i dalje tvrdiš da nema kafenih na Trgu koji nisu ciganija?ono ispalis se pa ajde da prebacimo loptu na drugi teren
treba ti decko jos mnogo mleka da popijes da mozes da se nosis samnom.
radnici beogradputa su romi.. beograd put ima dosta roma koje je zaposlio.Ti i dalje tvrdiš da nema kafenih na Trgu koji nisu ciganija?
Awwww, kako si woke.radnici beogradputa su romi.. beograd put ima dosta roma koje je zaposlio.
i ne zovi ih ciganija..nije u redu.
ali to govori o tebi i tvojim stavovima..aj laku noc...nema razloga vise da pricam sa tobom, ovim si sve rekao.
trg radi beogradput.
Naivko
![]()
pletem mrezuNaivko
![]()
nikad ne izvrcemFolirant bre!
Videla si i kad ga ubedim da nije u pravu, on izvrće stvari i neće da prizna.
strigoiKo priča o radovima na Trgu???
razumi ga....popušća kad mu se čini da je kraj, i priprema se za 'prelet'...Folirant bre!
Videla si i kad ga ubedim da nije u pravu, on izvrće stvari i neće da prizna.
ovo je otvaranje jednog zanimljivog pitanja.Gomila azijskih dostavljača je pored zgrade Inexa sa svojim biciklima i na okolnim klupama,
koji crni prelet, bar me ti znas da me politika ne zanima..hebe mi se ko je na vlastirazumi ga....popušća kad mu se čini da je kraj, i priprema se za 'prelet'...
trenutno mu se čini da su još nesalomivi, otud se qraži...
ali polako...tiha voda breg roni![]()
![]()
Znam te zato sam to i napisala...koji crni prelet, bar me ti znas da me politika ne zanima..hebe mi se ko je na vlasti![]()
Jok!nikad ne izvrcem![]()
ovo je otvaranje jednog zanimljivog pitanja.
pre dve .. tri godine su te poslove radili nasi ljudi i pricalo se o enormnim zaradama..sad zaista poslove dostavljaca radi dosta emigranata... pitanje je zasto je doslo do te promene.
Ja sam prošla oko 12 i radili su...Прошао сам јуче преко Трга, око 7 сати и нисам видео нико да ради било шта... кружни ток итд.
Очекивао бих да не раде преко најтоплијег периода, а да су зато ту рано ујутру и поподне... само што нису.