Negativa

zato ja placam preko portala elektroprivrede i sigurno ide na moj racun :D
vise racune ni ne gledam..imam tamo u pdf-u ako mi zatreba da bacim pogled..
svima savetujem da predju tamo..odlicno je uradjeno.

https://portal.eps.rs
Ja sam tamo plaćala dok nisu napravili aplikaciju, ovo sam slučajno videla jer mi je stigao račun na mail, ne znam zašto.
Aplikacija se zove : Uvid u račun
Sve plaćam preko aplikacija, SBB, Yettel, Infostan, struju...
Ali, provizija je najmanja kada se skenira kod.

Ja sam tamo plaćala dok nisu napravili aplikaciju, ovo sam slučajno videla jer mi je stigao račun na mail, ne znam zašto.
Aplikacija se zove : Uvid u račun
Sve plaćam preko aplikacija, SBB, Yettel, Infostan, struju...
Ali, provizija je najmanja kada se skenira kod.
ma oni ti smanje racun za 50 dinara i tako ti pokrivaju online proviziju.

sta pricas?
pricamo o proviziji uplate...ne o stavkama racuna.
oni skidaju 50 din na ime provizije a banka mi skine 20 din za online transakciju..cak i profitiram 30 din :mrgreen:

Kalemegdan se pretvara u vašar i cirkus...da ne pričam o gomili onih prodavaca na samom ulazu, i istoj takvoj gomili oko fontane, sa preglasnim karaokama, sada je deo iza platoa kod Pobednika, odmah iza onih par klupa, gde počinje uzvišenje ograđen skroz do prilaza Defterdarevoj kapiji, a u tom prostoru drnda neka tehno muzika dok ostali čekaju u redu da uđu :evil:.

Prostor Donjeg Kalemegdana im ne odgovara?
Ništa im nije sveto!
Jbtpm Šapiću‼️🤬😡👿

Kalemegdan se pretvara u vašar i cirkus...da ne pričam o gomili onih prodavaca na samom ulazu, i istoj takvoj gomili oko fontane, sa preglasnim karaokama, sada je deo iza platoa kod Pobednika, odmah iza onih par klupa, gde počinje uzvišenje ograđen skroz do prilaza Defterdarevoj kapiji, a u tom prostoru drnda neka tehno muzika dok ostali čekaju u redu da uđu :evil:.

Prostor Donjeg Kalemegdana im ne odgovara?
Ništa im nije sveto!
Jbtpm Šapiću‼️🤬😡👿
Од ових нећемо видети културу. Кич, простаклук, неписменост сваке врсте, и похлепа изнад свега.

Од ових нећемо видети културу. Кич, простаклук, неписменост сваке врсте, и похлепа изнад свега.
Ja to od njih i ne očekujem, ali zauzeti jedan od najlepših delova Kalemegdana gde svakodnevno dolazi hiljade turista i koja je savršena za fotkanje je bezobrazluk na beskonačno...

@~Kiki~ jel' tačno ovo?
Screenshot_2025-06-23-17-51-49-469_com.twitter.android.jpg

Tresla se gora, rodio se mrav, ne miš :malav:
Od Višnjice sunce, od Zemuna crni oblaci koje munje paraju, razduva se vetar i rekoh: konačno, ali malo morgen, stade vetar, nebo se polako razvedrava a od kiše ni pisma ni razglednice :rotf:

Tresla se gora, rodio se mrav, ne miš :malav:
Od Višnjice sunce, od Zemuna crni oblaci koje munje paraju, razduva se vetar i rekoh: konačno, ali malo morgen, stade vetar, nebo se polako razvedrava a od kiše ni pisma ni razglednice :rotf:
Е па има... мада од тога није било никакве користи - код мене је јутрос, мислим пре 9 сати, пало пар капи, под утицајем ветра право у прозоре. Могло се видети и на асвалту да нешто заиста покушава да пада.
Мало покушало, па стало.

Е па има... мада од тога није било никакве користи - код мене је јутрос, мислим пре 9 сати, пало пар капи, под утицајем ветра право у прозоре. Могло се видети и на асвалту да нешто заиста покушава да пада.
Мало покушало, па стало.
I ti tih nekoliko kapi računaš u kišu? Ccccc:malav:

Back