- Poruka
- 42.460
Ne dinsta se takokod mene se uvek dize kad postoji razlog![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne dinsta se takokod mene se uvek dize kad postoji razlog![]()
zapanjena sam prostaklukom glavnog i odgovornogkod mene se uvek dize kad postoji razlog![]()
zapanjen sto imas pokvarenu mastu...zapanjena sam prostaklukom glavnog i odgovornog
![]()
РазмишљамJe li sve pod kontrolom ovde?
Размишљам![]()
Nemaš robota? Pihja imam phiplis neki ciklon
i zadovoljan sam.
pre toga sam imao gorenje vodeni isto je bio dobar.
Je li sve pod kontrolom ovde?
Polepi one trake sa šiljcima .
Ni Vesić ne bi boljeJel ste videli kako je "majstorski" odrađen trotoar na novom pešačkom prelazu između Balkana i Moskve?
Ono je bruka neviđena. Pre par dana su radovi završeni na brzaka zbog maratona a koji je ove godine ubrzan zbog vučićevog mitinga. Podsećam da nije prošlo ni godinu od prethodnog popločavanja tj. sve je renovirano kad je Dodik otvorio "svoj" renovirani hotel Balkan
Pogledajte prilog 1711368
nema svrhe jer ne dolaze kod mene, šljiskaju negde odozgoPolepi one trake sa šiljcima .
И ја сам чуо, са потпуно друге стране, да је прави власник хотела Додик.@sunchaya
Šta znaci ovo "kad je Dodik otvorio "svoj" renovirani hotel Balkan"..Prvi put cujem za to
Jel to Dodik kupio hotel Balkan i renovirao ga ?
Буџевина... боље нисмо ни очекивали.Jel ste videli kako je "majstorski" odrađen trotoar na novom pešačkom prelazu između Balkana i Moskve?
Ono je bruka neviđena. Pre par dana su radovi završeni na brzaka zbog maratona a koji je ove godine ubrzan zbog vučićevog mitinga. Podsećam da nije prošlo ni godinu od prethodnog popločavanja tj. sve je renovirano kad je Dodik otvorio "svoj" renovirani hotel Balkan
Pogledajte prilog 1711368
UžasDa. Alu pitanje jel ga kupio ilu su mu ga poklonili.
U njemu su "ćaci"
zasto?Дакле, Таб нема благог појма о кувању.
kao i onaj ispred kolarca.Већ неко време је укинут пешачки прелаз између Филозофског факултета и КФЦ-а, на ћошку Васине. Само је освануо - префарбан. Прелаз је фреквентан и не могу да смислим мозак који је одлучио то да уради.