E sad ćeš da me nateraš da odem do AdeNa ovo sam mislila kad sam napisala koliko se čudo gradi na adi...Bogme brzinski ga odradiše.
Znači ne postoji mesto z Bg a da ga nisu uništili....Možda još ostalo ratno ostrvo i to bi bilo to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad ćeš da me nateraš da odem do AdeNa ovo sam mislila kad sam napisala koliko se čudo gradi na adi...Bogme brzinski ga odradiše.
Znači ne postoji mesto z Bg a da ga nisu uništili....Možda još ostalo ratno ostrvo i to bi bilo to.
Svi smoja nisam primetila ovde da neko nekog ne vari..
ok, povremeni fajt (blagi) se desi, i to je normalno, i tako je oduvek bilo...
U fajtovima volim da se ubacim, doduše ranije mnogo više...
ostarila sam![]()
Nema šta da želiš da postoji plata Zorana ĐinđićaNisam želela da postoji plata Zorana Đinđića
aj se kladimo da ja znam jednog koga ti ne varisja nisam primetila ovde da neko nekog ne vari..
ok, povremeni fajt (blagi) se desi, i to je normalno, i tako je oduvek bilo...
U fajtovima volim da se ubacim, doduše ranije mnogo više...
ostarila sam![]()
pricaj u svoje imeSvi smo
![]()
tako je..reci jezickom cistuncu koji sve ispravlja da se ispalilaNema šta da želiš da postoji plata Zorana Đinđića
Čovek je imao platu
A "plato Zorana Điniđića" postoji
Pogledaj na guglu
.jeste me taj nervirao u prošlosti jer je bio užasno nepravedan, ali on više nije na forumu...aj se kladimo da ja znam jednog koga ti ne varis
psihologue![]()
Pa dobro, ispalila se i ona je čovek, dešava setako je..reci jezickom cistuncu koji sve ispravlja da se ispalila![]()
ma mario i dalje muku muci sa krsomijem i kupuje u lidlu pa ne stize da dodje ovde.jeste me taj nervirao u prošlosti jer je bio užasno nepravedan, ali on više nije na forumu...
definitivno, moderatori su ti (uz podršku glavnih)koji su rasterali sve kvalitetne forumaše...ostasmo samo mi - škart koji mlatimo praznu slamu
p.s. nego, gde nam je na Beogradu onaj što sadi prozračne breze, nosi lošu obuću iz dajhmana @mario80 ...meni on nedostaje ovde, izgubila sam volju da molim vozača zelenig pančevačkog busa da trubi dok juri resavskom.....
E, ako ste njega uspeli da oterate, onda svaka vam čast...a izgleda da jeste
I ide u Hrvatsku po meso i gorivo. I to mu uzima vremena!ma mario i dalje muku muci sa krsomijem i kupuje u lidlu pa ne stize da dodje ovde![]()
Na beogradu ne pišem jer me moderator šikanira i briše postove a i inače su se dogovorili neprekidno da me banuju otkad su studentski protesti. Jbg politika foruma..jeste me taj nervirao u prošlosti jer je bio užasno nepravedan, ali on više nije na forumu...
definitivno, moderatori su ti (uz podršku glavnih)koji su rasterali sve kvalitetne forumaše...ostasmo samo mi - škart koji mlatimo praznu slamu
p.s. nego, gde nam je na Beogradu onaj što sadi prozračne breze, nosi lošu obuću iz dajhmana @mario80 ...meni on nedostaje ovde, izgubila sam volju da molim vozača zelenig pančevačkog busa da trubi dok juri resavskom.....
E, ako ste njega uspeli da oterate, onda svaka vam čast...a izgleda da jeste
Znala sam da su te oteralliNa beogradu ne pišem jer me moderator šikanira i briše postove a i inače su se dogovorili neprekidno da me banuju otkad su studentski protesti. Jbg politika foruma.
Tako cete i mene oterati, vidim jaZnala sam da su te oteralli![]()
Kao postavi mi neko pitanje da lažem i onda briše odgovore, to im je glavna fora.Znala sam da su te oteralli![]()
vrati se na Bg, ja ću da te branimKao postavi mi neko pitanje da lažem i onda briše odgovore, to im je glavna fora.
ko to?Tako cete i mene oterati, vidim ja![]()
kikiko to?
Zakuvavaš?
KIkiriki