Negativa

Zanimljivo je kako neki ljudi traže poštovanje za svoje mišljenje, a istovremeno vređaju one koji misle drugačije. Licemerje i dupli standardi nikada nisu dobar argument.
Ako želiš razgovor, može – ali uvrede nisu znak snage, već slabosti.

aj se kladimo da ja znam jednog koga ti ne varis :mrgreen:

psihologue :kez:
.jeste me taj nervirao u prošlosti jer je bio užasno nepravedan, ali on više nije na forumu...
definitivno, moderatori su ti (uz podršku glavnih)koji su rasterali sve kvalitetne forumaše...ostasmo samo mi - škart koji mlatimo praznu slamu :malav:

p.s. nego, gde nam je na Beogradu onaj što sadi prozračne breze, nosi lošu obuću iz dajhmana @mario80 ...meni on nedostaje ovde, izgubila sam volju da molim vozača zelenig pančevačkog busa da trubi dok juri resavskom.....:heart:

E, ako ste njega uspeli da oterate, onda svaka vam čast...a izgleda da jeste

.jeste me taj nervirao u prošlosti jer je bio užasno nepravedan, ali on više nije na forumu...
definitivno, moderatori su ti (uz podršku glavnih)koji su rasterali sve kvalitetne forumaše...ostasmo samo mi - škart koji mlatimo praznu slamu :malav:

p.s. nego, gde nam je na Beogradu onaj što sadi prozračne breze, nosi lošu obuću iz dajhmana @mario80 ...meni on nedostaje ovde, izgubila sam volju da molim vozača zelenig pančevačkog busa da trubi dok juri resavskom.....:heart:

ma mario i dalje muku muci sa krsomijem i kupuje u lidlu pa ne stize da dodje ovde :D

Na beogradu ne pišem jer me moderator šikanira i briše postove a i inače su se dogovorili neprekidno da me banuju otkad su studentski protesti. Jbg politika foruma.

dinstam :mrgreen:

1000041518.jpg

Back